ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феро преди мача със Славия: Трябва да покажем дух
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:06 / 30.11.2012Коментари (33)4218
© Plovdiv24.bg
Ферарио Спасов коментира пред клубния сайт ситуацията в отбора между мачовете с Лудогорец и Славия. Наставникът на Ботев призна, че скандалната загуба от действащия шампион е повлияла негативно на настроението на футболистите и основната задача на треньорския щаб е да мотивира тима за предстоящия турнирен сблъсък.

Ето какво заяви Ферарио Спасов два дни преди двубоя със Славия:

"Настроението в съблекалнята е минорно след това, което се случи в сряда. Какво веднага след мача казах, момчетата недоумяват защо се свири по този начин. Това важи особено за чужденците. Опитваме се да изолираме отбора от шумотевицата, която се вдига и да се фокусираме върху срещата със Славия, която е важна за нас. В такива моменти проличават силата и духът на един колектив. Правим всичко възможно да излезем от ситуацията и вярвам, че ще успеем", заяви треньорът на "жълто-черните".

"Ние имаме своите амбиции в турнира и със сигурност целта ни е да отстраним Славия. Турнирните мачове имат своята специфика и ние отиваме в София за резултат, който да ни постави в изгодни позиции преди реванша", сподели Феро. Знаем, че ни очаква тежък мач. Противникът има нов треньор, а практиката показва, че в подобни случаи промените се отразяват положително. Все пак вярвам, че Ботев ще прескочи този етап и ще продължи напред в турнира", каза още Ферарио Спасов.

Още по темата: общо новини по темата: 77
15.05.2013
27.04.2013
26.04.2013
18.12.2012
16.12.2012
16.12.2012
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
До буфера кръстелсе с името Ботев отбора на град Пловдив,буферче просто,що неходиш да си ровиш по кофите и неспреш да се занимаваш с големите.До малкият локомотивец,след като си толкова запознат със схемите с които Феро е ставал шампион,защо нени запознаеш и със схемата как Локомотив-Велбъж стана и той шампион.
0
 
 
Феро да не се прави на ощипана мома а да обясни на футболистите на Ботев по каква схема стана 2 пъти подред шампион с Литекс. Ами просто Лудогорец и те действат по същата схема. Съдията и да го накажат наказанието му ще изтече до пролетния полусезон. А истината е че след най -много 5-6 години делиорманския отбор няма да го има на футболната карта на България.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
Феро, ако и този мач загубиш дано имаш доблестта да си подадеш оставката! Заради теб загубихме 7-8 точки, но не е това главния проблем,а безобразната ни игра!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+9
 
 
За да завършим добре сезона трябва да продължим за купата и да победим в Търново.Феро е опитен специалист и моето мнение е,че се справя добре.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+8
 
 
Атаки,атаки,атаки ... победа с разлика,отборът има нужда от самочувствие !!
+14
 
 
Мощно всички в София!Подкрепи отбора.....
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: