ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ферарио Спасов за Славия: Труден съперник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:57 / 26.11.2012Коментари (20)3669
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Ботев Пд Ферарио Спасов не остана доста доволен от жребия за Купата на България, който отреди "канарчетата" да се изправят срещу тима на Славия. Той заяви, че тимът воден от Мартин Кушев е доста труден съперник, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Мачът с Лудогорец е много по-важен от този за Купата. Ако трябва да бъда локаничен, мисля че ни се падна възможно труден съперник, но както за нас не е приятно, така и за Славия не е приято, че се паднаха точно с нас", заяви наставникът на "канарчетата".

"Тези мачове в края на годината, когато физическите сили са доизчерпани, когато имаме доста чужденци, които мислят как са си хванат самолета и отпътуват по бързо за родината може да се получат всякакви резултати. Така, че ние трябва да се предпазим от това нещо и да изиграем двата мача по перфектен начин", добави още той.

"Това как ще играем срещу Славия е много важно как ще завърши мача в сряда срещу Лудогорец", заяви за финал Феро.
Още по темата: общо новини по темата: 77
15.05.2013
27.04.2013
26.04.2013
18.12.2012
16.12.2012
16.12.2012
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Вече ми омръзна тоя мухльо да хленчи-тоя труден оня труден.Ми ти кой искаш бе-Левски,ЦСКА,Литекс .....кой.Трябва промяна в мисленето вече стига с тоя страх!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Един съвет към всичко обичащи отборът на Пловдив.Моля не коментирайте думите на Феро,преди мачовете да се изиграят.След това няма проблем да го направите.Аз предпочитам такива изказвания,а на терена да се получи приятна изненада,отколкото обратното...
-2
 
 
И от този коментар се разбира колко е слаб Феро да анализира и противника и нашите си проблеми,няма да забравя какви простотии плещеше след Ловеч,когато каза че и те заслужавали да вземат нещо от мача,ако не може да се изказва подобаващо се за клуб като нашия по-добре да мълчи,отделно от това колегите под мен са много прави-лъха страх от интервютата,е как смята да мотивира футболистите да изорат и терена ако се налага?!?!
+12
 
 
За да си добър треньор трябва да си и добър психолог.Хиляда критики изчетох за коментарите на Феро за даден противник.Какво очаквате да каже лек мач отиваме и го взимаме ли?Това си го говорим ние феновете сигурен съм,че Феро им го казва това на играчите 100% в тренировъчния процес.За да печелиш и съперника да те уважава трябва да си джентълмен.
+2
 
 
Прочетете внимателно интервюто и ми кажете този мрънкащ страхливец какви ги плещи:"Мачът с Лудогорец е много по-важен от този за Купата". "Мисля че ни се падна възможно труден съперник". /Ами ако се бяха паднали ЦСКА, Литекс, Черноморец, Левски, какво ли щеше да говори/. "Тези мачове в края на годината, когато физическите сили са доизчерпани, когато имаме доста чужденци, които мислят как са си хванат самолета и отпътуват по бързо за родината може да се получат всякакви резултати". "Това как ще играем срещу Славия е много важно как ще завърши мача в сряда срещу Лудогорец". Отсега е започнал с оправданията. Абсолютен страхливец!!!
+9
 
 
Феро на теб всички мачове са ти трудни. Ако не може да ги мотивираш да излязат и да победят тези бели мишки не знам за какво си треньор.Да видим след зимната селекция какви ще са ти оправданията за мачовете на пролет, защото тази страхлива игра, от която загубихме толкова много точки през есента се дължи единствено на теб и твоите тактики.
+19
 
 
Ае стига глупости. Купата е също толкова важна, колкото и първенството. Ние да не сме като едни други дето предварително отиват със свалени гащи. Никакви такива!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: