ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоичков опитва да отмъкне Камбуров от Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:05 / 16.11.2012Коментари (19)6506
© Plovdiv24.bg
Легендата на българския футболи Христо Стоичков е на път да отмъкне под носа на Локомотив Пд любимеца на "черно-белите" фенове Мартин Камбуров, научи репортер на Plovdiv24.bg. Камата е в постоянен контакт с Камбуров навивайки го да облече оранжевата фланелка срещу солидно месечното възнаграждение. 

След първата среща с ръководството на пловдивчани Камбуров е заявил, че за любимия си Локомотив би направил реверанс съгласявайки се да се завърне на "Лаута" за много по-малко пари от предложените му в Ловеч.

Трикратният голмайстор на "А" група ще изчака до края на седмицата ръководството на Локо Пд да вземе решение дали ще се възползва от услугите на нападателя. 
Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Сега сърцето му ще стане само Литекс,загубихте един "истински" локомотивец,но за сметка на това един друг който не беше чувал за вас стана "пълен" локомотивец преди 2 седмици,така че един загубихте и един спечелихте.
+3
 
 
Пубертетите от фракциите пак започнаха старата песен...искали Камбура на всяка цена.Абе серсеми, вие не разбрахте ли, че никой в този отбор не може да получава и стотинка по-вече от национала и капитана ни - Христо Златински? Колко пъти трябва да ви се каже, че кухите ви манерки да го проумеят? Ми щом толкова много го искате, съберете по 10 000 лева всеки месец и той ще дойде. Нали си е голям локомотивец.
+6
 
 
Не си правете илюзии. Няма да стане работата!!! Ако имате някаква надежда Рефан да поеме заплатата на Марто- забравете веднага !!! 100 % сигурно. Марешки не ще...
+5
 
 
ХА-ХА ,КУЧЕТО ГИ ИЗИГРА ! МНОГО Е ДОЛЕН. ЗА КАКВО СЕ НАПЪВА ТОЯ. НАЛИ САМО С ЮНОШКИ ЩЕШЕ ДА ИГРАЕ.
+10
 
 
Алооо ръководството спите ли???!!!! Искаме Меси ,Роналдо нападение Буфон за вратар. И Златан ни харесва как играе,защото вчера вкара хубав гол... Също искаме стадион Пловдив да купите и за всеки фен-безплатен апартамент !!! Ако не го направите -Марешки, Узунов и Бонев ВЪН. Нямат място тези бездушници в нашият Локомотив !!!!!!
+4
 
 
Алоооо, ръководството на ЛОКО ПД - спите ли или се услушвате като гърмяни, недогръмнати зайци???? Айде действайте, нали се намери и човек, който да поеме част от заплатат на Марто. А вие още чакайте - викайте Марто да идва с черно-бялата фанелка още в събота да подкрепя отбора от трибуните, а след Нова година на терена да пълни противниковите мрежи. Марешки, Бонев, Узунов, Почеканов, Вие не разбрахте ли, че ние феновете на Локо ИСКАМЕ КАМБУРОВВВВВ
-3
 
 
Кви Меси и Роналдо бе Дачо, той да не иска техните пари. За тва първенство си е супер, бас че при говедата и чорбата има по скъпо платени дето не могат да му се качат на курдовия.
+6
 
 
Този за Меси и/или Роналдо ли се има?! Толкова добър е че игра за отбор в Китай, който се спаси за изпадане. За него е видно, че парите са над всичко! Готов бил да направи реверанс за Локото, за многопо-малко пари от Литекс. Камбуров е като депутатите и политиците - интереса клати феса!!
-1
 
 
Зума и Узунов да излезнат и да кажат защо не искат Камбура в Локомотив. Долни интриганти, само лапате от този отбор,вкопчили са се като кърлежи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: