ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стефан Генов: Готови сме за Славия, исках Маслара за помощник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:40 / 19.10.2012Коментари (32)8666
© Plovdiv24.bg
"Предстои ни много тежък мач срещу състава на Славия, но ние сме готови за него и очаквам единствено победа", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това каза на пресконференция пред журналисти днес наставникът на Локомотив Пловдив Стефан Генов.

"Знаете, че този съперник е традиционно неудобен за нас. Аз обаче познавам тима на "белите" - в това първенство вече водих отбор срещу тях, когато с Черно море им направихме 0:0 във Варна.

Единствено Рангел Абушев и Диего Фераресо тренираха на облекчен режим, но за двубоя в неделя ще бъдат напълно възстановени. Наказан е Марков, а заради устна договорка между двата клуба на вратата на "черно-белите" няма да застане Стефано Кунчев, който е преотстъпен именно от Славия

Опитвам са да изолирам момчетата от случващото се в клуба, но то в една или друга степен оказва своето влияние върху тях. Надявам се на мощна подкрепа от трибуните, защото Локо се нуждае от привържениците си.

Исках да взема за помощник Иван Маринов-Маслара, но се оказа, че той има други ангажименти в момента. Пропадна също и възможността да вземем кондиционен треньор от чужбина, каквото бе желанието ми. Бях набелязал конкретно име, но той също е зает", сподели очакванията си за срещата Генов.

През миналия шампионат "смърфовете" се наложиха над настоящия си противник с 2:1 след голове на Златински и Сержиньо, а година по-рано направиха 1:1 у дома, когато точен за "черно-белите" отново бе Златински, този път от дузпа.
Още по темата: общо новини по темата: 10
23.10.2012
22.10.2012
21.10.2012
21.10.2012
21.10.2012
21.10.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Желая ви успех срещу Славия. На нас ни е достатъчно Славия да загуби 2т., т.е. равен, но на вас 1т. няма да ви е достатъчна.
0
 
 
Искаме победа и нищо друго Чечо или си тръгвате заедно с Марешки.САМО ЛОКО ПД.
+4
 
 
Дано тази година нашият сателит да не изпадне за да имаме 6 сигурни точки!Успех срещу Слабия.:))
+6
 
 
това е реплика на е.велев.аз все повтарям кои е наи големя измекяр в нашя отбор а те сега наката узунов нарочиха.че е за гонене да но наи гнилата ябалка още е на лаута.господин БОНЕВ мойе и да сте бил супер футболист но сте крагла нула като човек, това и децата го знаят нали.оставете отбора ни на мира и седнете да гледате мачовете от трибуната.и не си мислете че вие сте наи голямата легенда в ЛОКОМОТИВ вие сте такав но с наи голямата уста.не веднай сам казвал че като принос за отбора едуард ви надминава в пати и това което прейивяхме с него е наи голямата победа .....шампионската титла.имаме гочо,садаков,курбанов, канчев баи тошо и още куп знаменитости вземете пример от тях и млакнете.и ако мойе обяснете за какво искахте от коко 3000 лв на месец.за да се капете в банята ли или заради това че сте легенда.моля обяснете.защо изгонихте кокала и докарахте този послъуко чечо.истински черно бял
+6
 
 
- В предварителния ни разговор каза, че "конфигурация в ръководството" е довела до раздялата ти с "Локомотив" За Христо Бонев и Атанас Узунов ли иде реч? - Именно, но в това число влиза и собственикът Веселин Марешки. Аз бях буквално предаден от тези хора, като повече ме боли от решението на Бонев. Бях му чел няколко поредни интервюта, в които изразяваше задоволство от работата ми като треньор, но казаното не съвпадна с действията му. Бонев целият е футбол, затова ме боли, не беше честно от негова страна. Можеше да ми каже, че трябват промени и няма проблем - оттеглях се на секундата. Аз никога не бях си и помислял, че мога да стана треньор на "Локомотив", да стана част от толкова обичан клуб. Приех работата, когато нещата не вървяха и помните като ме представяше г-н Бонев, какво каза. Че, ако класирам отбора в Европа - той и локомотивците ще ми се отблагодарят специално, т.е. ще ме изненадат приятно. Е, Бонев вече ми се "отблагодари"...
+8
 
 
момчета, много зле щом и Масларя не може да си позволим.... дано нещо се промени, че иначе и в Б група няма да се задържим! А играхме финал за купата и имахме супер отбор..... :(
+10
 
 
аптекаря като разбере че още пари трябва да дава за екип на Чечо и ще му стане лошо .... ама пък и Чечо си мълчи ...??? всички били заети ..///..,,<<
+7
 
 
Едо-великият треньор-що не се сещате за него бе?Такъв капацитет,такова чудо,а като футболист беше уникален-такива пропуски правеше,че изкарваше публиката до екстаз! А и как го възхалявахте-шампион бил,ала бала.Ей на-взимайте го-да станете пак шампиони-сега му е времето!А тоя като си търси помощник-ми да вземе някой от феновете-ей на-мач играете срещу ветераните,декларации пускате,плакати лепите,от футбол разбирате-ми вземете някой мустакат мангал от Столюпеново за помощник!Къв е тоя -маслар?Я дайте по -така-какво е това-такъв цирк правите през последните 2 седмици-за 3 дни 3 треньора,плакати,футбол фенове и ветерани-ми продължете в тая светлина де-нека циганията да е пълна!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: