ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев Пд подаде жалба срещу съдийството в Гоце Делчев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:00 / 01.10.2012Коментари (13)4822
© Plovdiv24.bg
Веднага след края на двубоя срещу Пирин (Гоце Делчев), ръководството на Ботев (Пловдив) подаде жалба срещу съдийството, информира официалният сайт на клуба. 

Реферът Христо Ристосков отсъди скандална дузпа за домакините и показа жълт картон на Йордан Христов, който бе потърпевш в ситуацията.

Освен това главният съдия не санкционира няколко груби нарушения срещу футболисти на Ботев.

Още по темата: общо новини по темата: 17
03.10.2012
02.10.2012
01.10.2012
29.09.2012
29.09.2012
29.09.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
обръщайте повече внимание на играта не на съдиите, най лесно е да се оправдаваме със съдиите
на 01.10.2012 г.
+5
 
 
В известна бг медиа го назовават като арбитърът-тотомилионер. Според мен престаплението на този олигофрен не бе отсъждането на несъществуваща дузпа, а затова че позволи груба и опасна за здравето на футболистите игра. Четейки мнениата и на други наши фенове в теми касещи този мач, спокойно може да се стигне до извода, че при нормално съдйство или даже и 40-60 да е било, може би да бихме видяли и едно по-добро лице на нашия любим Ботев.
+8
 
 
Още като съобщиха, че Ристосков от Сандански ще свири мач на Гоце Делчев, беше ясно, че работата е по съседски организирана. Не разбирам как се допуска изобщо подобно нещо!? Дузпата, за всеки, който беше там е ясно, че не беше реална.
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 01.10.2012 г.
+12
 
 
На такива като Ристосков трябва да им се отнемат реферските права завинаги. През целия мач направи и невъзможното за да им подари поне една точка на тези слабаци от Гоце Делчев и въпреки това не успя защото "Ботев" бяха много по-добри и заслужено победиха.
+12
 
 
Подаваме жалби,но с/у кого и на кого се жалваме?Както всички знаем,тези комисии работят единствено и само за определена група.Видяхме го този 120кг. шопар какво направи.Мислите ли,че индивида Ристосков може да покрие нормативите за съдия?Кво да го коментираме,дузпата ли,която стана пред очите ни,острите влизания едното от което беше зад гърбът на Вандер(без картони)...???Истината е,че със жалби няма как да стане, иска се твърда ръка от страна на ръководството!!!Хубавото беше,че въпреки слабата игра и съдийските аванти за ГД, нашите момчета се бориха до последно и най-сладкото бе в 90 мин. без вазелин да го поемат както Ристосков така и помаците.
+16
 
 
Бизнеса след като ,,отрязаха опашката'' се прероди.Има три сфери на влеяние.Само нашият като спонсор на първенството не се намества.Не може ,,бившите'' комисионери да ни режат така.Но само Цецо е оставил футбола на професионалистите.Ние феновете на най-свободният отбор при майсторите бихме ли го позволили? КРАСОТА ВЯРА БОРБА е нашата съдба.Доказохме го във и по долните групи.Доказваме го и сега.Не ни пука в коя група ще играем.Важно е честно и красиво със себераздаване на футболистите.Не видях това на някои мачове,но любовта към Ботев Пловдив никога не ще умре.Не ще умре.Може да се съмняват само мъртвите души.Тези които си критикуват неправилно,постоянно.Преди 5 месеца не знаехме дали сме при майсторите,а сега станаха критикари.На 1 точка сме от евротурнирите.Остават ни 8 мача на истината.Вярата в победата е половин победа.Със здраве.
+13
 
 
Колкото и да е тъжно, но да си сложим ръка на сърцето и да си признаем, че засега няма такъв цивилизован начин да се променят нещата при съдиите. До един са поръчкови общо взето.
+17
 
 
На него му се нарежда как да свири.Жалбите отиват в кошчетата за боклук и не вършат никаква работа. Помните как Жоро наркомана и Гриша Ганчев оправяха нещата. Бой и само бой. По нормален начин няма да стане.
+13
 
 
То само срещу него да трябваше... Но все пак едва ли само по този цивилизован и по правилник начин ще се промени нещо.Ясно е ,че БФС избягват да спазват правилата си,дори и тези които те са въвели.Срещу такиве шкембьовци и отрови във футбола ,трябват по-сериозни мерки!!! Пример : 1-2-ма да изгорят и да бъдат изритани или солено глобени и другите може и да се замислят!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: