ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емил Велев: Допуснахме детински грешки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:09 / 29.09.2012Коментари (14)3932
© Plovdiv24.bg
"Допуснахме детински грешки и това ни костваше толкова много голове в нашата врата. До първия гол на Лудогорец, ние имахме по-чисти голови положения - първо на Атанас Курдов, а после и на Кирил Котев", заяви след края на мача старши-треньорът на Локомотив Пд Емил Велев.

"Не мисля, че допуснах грешка, като се опитахме да надиграем Лудогорец. Това е моят стил на игра. Детекторът на лъжата не повлия върху момчетата. Не знам дали са го минали успешно", добави още той.
Още по темата: общо новини по темата: 28
18.10.2012
03.10.2012
03.10.2012
01.10.2012
29.09.2012
29.09.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Детински грешки?! Ми що изгони Хикмет ве Велев, и да прибереш това куцо пиле КуРдоф дето ще вкара първия гол за Локу чак май месец?! Е виж, Хикмет днеска бележи на чорбата! Пък и момчето си е потомствен Локомотивец поне според името му де!
+1
 
 
Неговото дебелоочие няма край. До сега такъв треньор не сме имали.Ти го плюеш той мисли че роса го роси.
+1
 
 
хора вие вярвате ли че след като миналия полусезон локото си нареждаше всеки един мач и беше този същия тренер,сега пак е такова положението но този гледа да дава колкото се може по малко пари но да печели колкото си може повече оттук нататак прогнозирам че ВЕЛЕВ ако остане тренер много често ще използва тази фраза ДЕТИНСКИ ГРЕШКИ В ЗАЩИТА.
0
 
 
АБЕ ТОЯ ДЖОЛАН ЛИ Е, СТАВАЛИ Е ,ИЛИ КАКТО ТАМ МУ ВИКАТЕ ОЩЕ ЛИ Е ТРЕНЬОР НА ТОЗИ ВЕЛИК ОТБОР?ЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА МУ БИЕТЕ ШУТА ВЕЧЕ?т'ва говедо няма никва работа в Пловдив
+1
 
 
плюс това четете интервюто на кокала неговият стил е за надиграване...кога сме играли с един рейс пред вратата...не ставайте смешни...или можеби играете в махалата такъв футбол...
-3
 
 
антонио да те попитам твоят отбор не участва ли в тото мачове та говориш за локото...?
0
 
 
ако махнем кокала кой ще вземем ?с тези играчи и това ни е много...
+1
 
 
не се заблуждаваите хора ЛОКОТО СИ УЧАСТВАТ И тази година в тото мачове,старата приказка на нов глас.този МАРЕШКИ го докара БАТЕ БОИКО ДА СПЕЧЕЛИ НЯКОИ ДРУГ ГЛАС И ДА ИЗКАРАТ ЗАЕДНО НЯКОИ ЛЕВ.ТАКА ЧЕ ПО ДОБРЕ НЕ СТЪПВАИТЕ НА СТАДИОНА ДА ВИ Е ЯД,ИСТИНАТА Е ЕДНА НЯМА ФУТБОЛ В БГ
-5
 
 
какво надиграване le kokal ti за трепане le govedo,за какво надиграване говориш като излезна с4 защитници и 4 дефанзивни халфа и напред само с наско кюрдов,ти си долно говедо и винаги ще си останеш такъв,с zentralen защитник павел ковачев,които беше освободен от берое ,но нали тати ти дава няки лев и той играе,а той момчето несцва и за в група 2 от головете са негови ,с димо атанасов,които за цял мач немога един път да жентрира и да подаде на черно- бял,но няма смяна,за валери георгиев ,които ти говедо постави днес да играе плеимейкар зад нападателя кюрдови защо наско кюрдов при положение ,че горо стефанов му тръгна играта и почна даже да белеги уникални голове срщу миньор,затото същото говедо изгони илиян йорданов,които поне за мен даже е по-добър от мони райков в левски,а за надиграване няма как да сме на едно мнение,можеби ако беше излязъл 4-3-3 с 2 крила и да паднем ок излезнахме да се надиграваме,но при този случай ти говедо излезе за равен в хай-добрия вариант,затова призовавам всички локомотивзи да изгоним кокала,той остана единствения тумор от коко динев.само локо
на 29.09.2012 г.
0
 
 
къде сте беееее.....пак по чуждите теми,а във вашите ми е срам да се покажете.какво сте си заровили главата в циганската пепел беееее.Вие знаете къде са умните теми-заповядайте и не злобейте.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: