ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кокала: Издържах теста на детектора на лъжата с отличен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:14 / 28.09.2012Коментари (25)3211
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Емил Велев се похвали, че е издържал теста с детектора на лъжата, на който бяха подложените играчите и треньорите на "смърфовете".

"Издържах теста на детектора на лъжата с отличен. Нека спортната общественост в Пловдив, а и цяла България да бъде спокойна. Локомотив не участва в съмнителни мачове. Всички футболисти също издържаха с успех теста", заяви Велев, цитиран от "Тема Спорт".
Още по темата: общо новини по темата: 28
18.10.2012
03.10.2012
03.10.2012
01.10.2012
29.09.2012
29.09.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Хахахахаха няма такава гавра в Бг-то,върнахте се в бай Тошовото време.
-2
 
 
След като Емил Велев-Кокала обяви публично,че е издържал теста с отличен, станаха ясни и въпросите, които професионално обучен за работа с детектора, милиционер, му е задавал: 1. Въпрос - "Твоя прякор Кокала ли е и откъде идва" ? 2. Въпрос - "Вярно ли е ,че във Враца говедо не каца"? 3. Въпрос - "Ти яде ли от КУРасаните на Христо Бонбонев -Зулума ?" 4. Въпрос - "Някога пускал ли си тото 2" 5." Въпрос - "Намираш ли прилика между словосъчетанията "тото" и "коко"?" 6. Въпрос - "Влизал ли си в апетка "Марешки" някога през живота си?"А ето и тоговорите на Кокала, в скоби е реакцията на детектора:1. Въпрос - "Да, прякора ми е кокала. Като малък бях само кожа и кокал, сега съм само Кокал..От пиенето кожата ми изсъхна, питай бай Аврам Грант ако не вярваш (пиииииууууу, ВЕРЕН ОТГОВОР !)2. Въпрос - "Гарга не каца,но говедо - каца ! Цяла каца с туршия изадохме с Тони Здравков преди мача, докато си пиехме ракия и си говорехме колко е хубав живота в Малайзия и Сингапур" (пиуууу, ВЕРЕН ОТГОВОР)3. Въпрос - "Ами не, аз му отказах кашончето. Идва при мен и ми тръшва едно кашонче мини-кроасани с пълнеж от врачанска синя слива. Аре не на мен тея номера, моля ти се" (пиууууу, ВЕРЕН ОТГОВОР)4.Въпрос - "Аз имам правило, тото 2 играя веднъж в месеца ! Но пък за сметка на това печеля почти всяка седмица! (ПУИАУИУАУ..ТУК ДЕТЕКТОРА МАЛКО СЕ ОБЪРКА, отчита "средно" положение - нито да, нито не.....води се "въздържал се", но понеже на Кокала му е трудно да е въздържател, поискал фас-пауза, за да изпие едно кашонче уиски и след това да продължат. 5. Въпрос -Да, има прилика. И двете са с по 4 букви, и в двете има по две ОО-та, като 0:0. Това усещам,че е провокация, един вид, но аз за 0:0, никога не играя ! Аз играя само за победа, дори и с 7:5 да е! (ПИУУУУУ, ВЕРЕН ОТГОВОР) 6. Влезнах, да ..миналата седмица. Шефа каза-зимай тая членска карта и отивай в аптеката,има специална промоция,че нямам пари сега за премии , там ще си вземете премията. Отивам аз в аптеката на шефа и гледам надпси "Промоция-само за фенове на локомотив - покажи си членската карта сега, вземи кофа вазелин в 11 кръг!" ..и аз се включих, като е аванта, що да не си взема.Но не разбирам какво има впредвид шефа с този 11 кръг..като дойде, ще разбера" (ПИУУУ, ВЕРЕН ОТГОВОР).... Сами разбирате, че с такива въпроси и самия Христо Бонбонев-Зулума да седне на детектора и него ще изкарат отличник....особено с въпроси от сорта на "Ти га ядеш кифтета ни ривеш, ама га няма - ревеш, нали?" ..или пък "Колко струва чифт наколенки на д-р Ливайн"? Аре , моля ви се , господа кюстендилски мангусти, стига сте заблуждавали пловдивската общественост,че нещо РЕАЛНО е свършено с тоя детектор ..само отбивате номера :РРР
0
 
 
Джеймс,в такъв случай си тъп!Нещо което отдавна подозирах.В крайна сметка от теб не искахме интелигентност,а да печелиш мачове.След мача,обаче с Фраца за мен нямаш моята подкрепа!
+2
 
 
Някой знае ли дали ,,Разпитите" продължават? И дали ще привикват и част от феновете? Така бил наредил големия ,,борец" против,,черното тото"г-н Аптемагарешки. Марш на разпити кюстендилци!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
АХАХАХАХАХХААХАХ Неповторимо шоу! Няма такъв цирк! Благодаря ви , мургавелковци! Наистина е уникално при вас с новия собственик! При Коко нямаше чак такова шоу! Сега вече избихте рибата ахахахаххаха
-3
 
 
Полиграфът е за хора, а не за говЯда, отличнико ! Ако ти имаш 6, то Бонбонев е по скалата на Рихтер с 9 !
+2
 
 
Да, обидно е да бъдеш подложен на тест с полиграфа. Но също така е и много удобно извинение за хората с нечиста съвест да откажат подобна проверка. Явно на някои в Локомотив им е писнало да слушат разни надъхани селяни от помаклъка непрекъснато тръбят, че сме едва ли не основатели на черното тото и са предприели тази крайна мярка. На остроумниците ще отговоря предварително: дали някой от вашите играчи ще се престраши да мине през детектора?
+1
 
 
Браво на отличника!!! Личи си че е говеждо-еврейски възпитаник.
+3
 
 
Кокал, ти си ,,върхът"щом си успял да излъжеш и детектора. Изпечен мошеник. Влизай незабавно в политиката на следващите избори.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: