ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо Пд "за" увеличаването на билетите с левче
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:11 / 27.09.2012Коментари (46)7590
© Plovdiv24.bg
Приключи допитването до феновете относно предложението на самите тях цената на всички билети на домакинските мачове да бъдат увеличени с 1 лв. Левчето ще влиза в събирателната сметка за проект "Трибуна Бесика", чийто автори отново за "черно-белите" запалянковци. 

Фенският сайт на "черно-белите" Lportala.net публикува резултатите от анкетата, с които фенклуба ще запознае клубното ръководство на ПФК "Локомотив 1926" Пловдив, преди да бъде взето окончателното решение.

На въпроса: "Одобрявате ли предложението на фенклуба за увеличаване цените на всички видове билети с 1 лв. за домакинските мачове на отбора?", феновете на Локомотив отговориха:
- Да, на всички домакински мачове - 64.67%
- Не, не одобрявам - 20.43%
- Да, но само на най-посещаваните домакински мачове - 14.90%

Още по темата: общо новини по темата: 28
18.10.2012
03.10.2012
03.10.2012
01.10.2012
29.09.2012
29.09.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
не ми е проблема в лева ,а на тези които трябва да го дам разберете.да си направят каса ,нека няколко човека не определят билетите ако може.това не е допитване до феновете.
+4
 
 
За да няма недоволни,най добре е да се направи каса за доброволно събиране на средства,всеки който иска ще може да остави колкото иска и има възможност да отдели,а така с увеличение на билетите много хора ще престанат да идват на стадиона( най вече пенсионери и ученици),все пак един лев е един хляб,а за някой това е много
+10
 
 
бесика вие сте пълни глупаци,кажете колко фена гласуваха за тази простотия .аз не искам да давам пари за вас ,защото ви виждам колко струвате като хора.не лев ами и 1 стотинка няма да дам.давайте си вие пари за вашия сектор на мен ми е удобно че ви нама при нас в спортклуб да ви търпя простотията.ХОРА ТОВА НЕ Е ДОПИТВАНЕ ДО НАС ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКОМОТИВ.СЪБУДЕТЕ СЕ МОЛЯ И НАПРАВЕТЕ НЯКАКВО ОБЕДИНЕНИЕ СРЕЩУ ТЕЗИ ДЕБИЛИ ЗАЩОТО ЛОШО НИ СЕ ПИШЕ ДА ЗНАЕТЕ.те само пишат декларации ние си мълчим.....които си иска тая трибуна да плаща.да сложат каси и да си събират пари там,какво е това да съм длъжен да плащам за нещо което не желая и за хора които само вредят на отбора ми.това са не повече от 200 човека.събудете се ЛОКОМОТИВЦИ
-1
 
 
В Стара Загора нашите приятели от "Берое" близо две години плащаха по 10 лева билет и пълнеха стадиона! Мисля, че и ние можем да го правим, не сме по-бедни от заралии и не сме по-малко фенове на отбора си! Важното е да има пълна прозрачност на приходите за трибуната и разходването им!
0
 
 
Марешки вади по лев за всеки фен дошъл на мач на Лаута. Президентът на Локомотив Пловдив Веселин Марешки не е приел идеята на феновете на Локомотив Пловдив за вдигане на цената на билетите с 1 лев. Преди ден клубът на привържениците на Локомотив Пловдив внесе предложение за увеличаване цените на всички видове билети с 1 лв., който ще бъде пренасочван към набирателната сметка за инициативата "За Бесика".За сметка на това му решение обаче, Марешки е поел ангажимент да извади от джоба си по левче за всеки фен посетил Лаута и тези пари да отидат за каузата. По този начин всеки, който посети мач на Локомотив ще подпомогне финансово идеята без дори да се бръкне в джоба.
+5
 
 
дран дран бля бля 4естито ОСВЕТЛЕНИЕ ПАК НЯМА ДА ИМА българска работа
+3
 
 
какви са тези проценти сякаш всички фенове на Локо сме гласували?! Срам ли ви е да кайете броя гласували? Абсолутно съм съгласен с мнението на ingu!!
+8
 
 
Добре е освен процентите да се уточни и броя гласували, за да се види колко от феновете на Локомотив определиха новата цена на билетите.
+16
 
 
Трибуна "Бесика" е кауза. Аз съм ботевист от много години (от 1963-та, сега съм на 59 години), момчета, воювайте за своята кауза. Оставете тези които имат дребнави подозрения и си събирайте средства, но всичко да е много прозрачно, както става в белите държави. Бедността не е порок. Ако много хора се обединят и допринесат с малко средства, то каузата ще бъде постигната и то по- бързо отколкото някои богати парвенюта налеят много - според тях, лесни пари. Направете всичко възможно преодолявайки тези заяждания (от коментарите по-долу) за да се съберат тези средства. Понякога хората в една по-бедна държава могат да постигнат повече отколкото в богат Дубай ако са сплотени. Успех.
+11
 
 
Защо нямаше отговор :''Да се увеличи билета само на Бесика'' пък били то и с 2 лв . ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: