ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Докараха детектора на лъжата на "Лаута" - всички минават през него
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:09 / 26.09.2012Коментари (74)12578
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Веселин Марешки изпълни заканата си и от днес следобед в продължение на три дни всички играчи на "черно-белите" ще преминат през детектора на лъжата, научи репортер на Plovdiv24.bg. Причината за крайните мерки на аптекарския бос, са съмнения за черно тото при загубата от последния шампионатен мач с 0:1 от аутсайдера Ботев (Враца). 

През детектора ще преминат футболисти, които имат професионални договори с клуба. Все още обаче не е ясно дали хора от треньорски щаб на пловдивчани ще преминат през теста за лоялност.
Още по темата: общо новини по темата: 28
18.10.2012
03.10.2012
03.10.2012
01.10.2012
29.09.2012
29.09.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 27.09.2012 г.
+2
 
 
Футболистите са минали детектора и той не е показал да има лъжец. Не знам обаче дали освен футболистите са минавали и други . . . Интерсно ми е какво би показал за Кокала
-4
 
 
На вас жълтите не ви трябва детектор на лъжата щото си знаете за ТоТо-то, което направихте с Берое.Но вие от помаклъка сте свикнали цял живот да сте роби и някой да ви води за носа.Преди беше Бате ви Митко а сега - Кривия.И вече правят срещи, разделят отбора на групи...щели да слагат черешката на пейката.Ха-ха-ха ми няма такъв смях.Жълтите са най-добрата пътуваща циркова трупа, която обикаля страната и забавлява хората!
+6
 
 
Как върви проверката ? Попитахте ли Зулума от коя сергия на Руския пазар си купува розовите ризки Босс ? :)
+7
 
 
След третия футболист преминал през теста за лоялност, детектора е излезнал от строя.
+4
 
 
Пак голям смях.Време е за декларцийка.
+5
 
 
Единствения неиздържал теста на детектора, е Бонбонев ! Зулума се е опитал да излъже машинарията на въпроса "Ти ли купи кроасаните ?", отговаряйки утвърдително. Истината е ,че кроасаните са били дар от новия бос на Лаутджамия - Вазелин Мангасарешки за фенуйти на Локуту и са били пълни не с шоколад или сладко от ягода, а.....да, правилно предположихте - с вазелин. Да свикват ! :)
+2
 
 
А искам да ви кажа на всички, че детекторът на лъжата като машинария е пълно "мижи да те лаже". Никой не е продавал или купувал мача. Случва се на всички. И на Барселона се случва на моменти да пада от последния и не ги подлагат футболистите там на въпросната машина. Колкото да се скалъпи пак статията, нищо особено.
-3
 
 
Предлагам на Бонбонев, Велев и другите тото-мишоци, които паразитизират на Лаута да им закупим детектори за домашна употреба или да си ги носят закачени на алкохолните вратове, че това им е начин на живот - нагло лъгане и биене в гърдите колко са заслужили и как без тях Лаута ще се сгромоляса и ще сме "едно малко отборче"... а ни пласират като на сергия...по КОКОВСКИ.
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
ако може жума и наско узуна да минат първи.после псевдо тренуира без които нямаше да имаме толкова черни дни....ако може и 30 човека от бесика да сложите че там има много за казване....нека си съберат пари за трибуна не да искат от спортклуб.няма смисъл да угаждаме на няколко човека ....само Локо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: