ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарчетата" забиват на пейката национал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:25 / 26.09.2012Коментари (10)4375
© Plovdiv24.bg
Спортно-техническият щаб на Ботев (Пд) възнамерява да даде почивка на национала Ернестас Шеткус за гостуването на Пирин (ГД). Латвийският страж направи няколко грешки от началото на сезона и ще бъде заменен от конкурента му Христо Иванов

Най-вероятно старши треньорът на "канарчетата" Ферарио Спасов ще направи и други рокади за предстоящия двубой от шампионата. Клубът се сдоби с дискове от играта на противника и в близките дни отборът ще бъде запознат в детаили с продукцията на тима на Тенчо Тенев.

Контузията на капитана Асен Караславов се усложни леко и лекарският щаб възнамерява бранителят да бъде запазен за домакинството на Локо (Сф).


Източник: "Меридиан Мач"
Още по темата: общо новини по темата: 17
03.10.2012
02.10.2012
01.10.2012
01.10.2012
29.09.2012
29.09.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Добър психолог в отбора и много работа със защитния вал и вратаря ще ни помогнат да излезем от ситуацията в момента.Мисля,че Шеткус е нашия човек.
+3
 
 
Споделям мнението, че Шеткус можеше да се намеси по-умело при първите 2 гола на Левски и 2-та гола на Берое. С Монтана вече беше случайна грешка, не беше въпрос на майсторство, и този гол съм склонен да не го отчитаме. Но да не го охулваме Шеткус. Малко почивка, и ще има възможност за поправка. На времето бяхме с двама напълно равностойни вратари - Вичев и Пейчев. Хубаво е и сегашните ни двама вратари да получават доверие.
+1
 
 
Според мен Шеткус е добър вратар и това ще си проличи по-нататък. Нямаме стабилна защита. Там е проблема. С Черноморец ако не бяха неговите намеси сигурно щяха да ни поведат и после не се знае докъде щяхме да я закършим. Долу ръцете от литовския национал.
-1
 
 
Шеткус е слаб вратар,това го разбраха и децата.Двата гола с Левски,гола с Монтана и сега двата гола с Берое. 5 от 6 гола са негови.Най-слабото ново попълнение.Ицето Иванов е класа над него въпреки ниския си ръст.
+10
 
 
Центриранията са едни от най-важните елементи,при които може да се съди за качествата на вратаря.Поне за мен,по този компонент,независимо от добрите физически данни,Шеткус е слаб.
+6
 
 
И 2та гола на Берое бяха от перфектни центрирания на пенала м/у защитата и вратаря, Шеткус е виновен колкото и защитниците. На Касйяс му вкараха същия гол срещу Валенсия не виждам някой да го е забил на пейката!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: