ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емил Велев: Има кампания срещу мен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:31 / 26.09.2012Коментари (16)5098
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локо Пд Емил Велев сподели, че няма шанс някой да го накара да си тръгне от клуба. "Измислят се небивалици, за да внесат напрежение. Никой не вярваше, че Локо може да тръгне толкова добре, но е факт. Писанията за моя смяна са напълно безпочвени. Цялата кампания против мен се прави нарочно. Явно някои завистници ги е яд, че Локо Пд има 4 равни и категорична победа с 5:1 и не се намира в зоната на изпадащите с актив от пет загуби. Не знам кой печели от тази работа, но се опитват да разстроят отбора. До някаква степен всичко се отразява на момчетата в тренировките и играта в мачовете. Честно казано, аз не им обръщам внимание, но играчите четат. Няма шанс да ме накарат да си тръгна. Не съм разговарял с г-н Марешки по повод всички писания. Той се занимава със съвсем други неща, а аз изпълнявам моите задължения", каза Велев.

Той добави, че отборът му трябва да се вдигне срещу Лудогорец след неочакваната загуба с 0:1 от Ботев Враца. "Радвам се, че публиката е зад нас и подкрепя клуба. Не мога да кажа, че сме постигнали страхотен синхрон в играта, но завършихме селекцията си преди около 20 дни. Нормално е да имаме спадове в играта. Не виждам нещо толкова учудващо в победата на Ботев Враца. Върна се Тони Здравков, а с него и част от стария отбор. Надявам се да се вдигнем в този кръг, независимо че играем с Лудогорец. Миналия сезон не само ги победихме на "Лаута", но и ги надиграхме. От състава тогава обаче са останали само трима човека - Златински, Дани Георгиев и Вальо Георгиев. Все пак можем отново да постигнем такъв резултат. Те са стойностен отбор, но трябва да изнесем добър мач. Напрежението ще е повече при тях. Ние трябва да сме концентрирани, защото двубоят ще е съвсем различен от предишния на "Лаута", каза Кокала.

Треньорът коментира и думите на боса Веселин Марешки, че повечето футболисти са искали да минат детектор на лъжата. "Той е собственик и има право да каже каквото си иска. Аз обаче не вярвам много на детектора на лъжата, а на правотата на момчетата и това, което съм им казал", завърши специалистът.

Източник: "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 28
18.10.2012
03.10.2012
03.10.2012
01.10.2012
29.09.2012
29.09.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Прав е Велев - само прочетете постовете и ще се уверите..
-5
 
 
Да, кампания "Нагло говЯдо" има на Лаута и се ръководи от паразитният тандем Бонбонев-Кокал. Който ги подкрепя да спре да гледа анимационни филми и да се обърне към картите Таро за съвет как да спре алкохола...
+4
 
 
Стига сте защитавали говедото. Да каже кой взе парите за Илиян Йорданов и кой даде мача на Враца. Може да е добър треньор, но е в схемата на всички измами, които ставаха и стават в Локомотив.
+5
 
 
Има виновен за мача с Враца и някой трябва да си понесе отоворността.Да падаме от последния не е работа .Защо не играха не е ясно но ако не вървим напред Велев трябва да си ходи особено след мача в събота с Лудите.
-2
 
 
Евала на Велев,че си казва всичко,което мисли и което знае! Такова явление у нас не помня! Знам,че много хорица треперят от Велев,защото само с него Локомотив е способен на чудеса и правят всичко за да го махнат от Локото,но поне до нова година няма да им стане играта!.....Пък ако вземем да победим в някои"неочаквани" мачове,ще остане още по-за дълго! Всички черно-бели сме зад Велев! Всичко друго са провокации и фалшиви Локомотивци!
+11
 
 
Велев, кажи кой взе парите за Илиан Йорданов? И как така същия, който не ставал за Локомотив, стана за Левски...отиде и веднага започна да вкарва голове?! И как ще коментираш думите на Илиан Илиев за Йорданов: "Ние знаехме много добре, какъв футболист взимаме"???Ей тоя трансфер ще ти изяде главата, Велев!Братлета, Велев е много добър специалист, аз също много харесвам работата и резултатите му, но въпреки това Велев си е едно говедо и той никога няма да спре да мисли за Левски...разберете го това нещо!Трансферът на Илиан Йорданов е внимателно замислен и подготвян от дълго време.В заверата са Бонев, Узунов и Велев това е ясно на всички!!!
+4
 
 
Велев , колко взе за Илиан да го пласираш в Левски , говедо мръсно
-3
 
 
Велев е перфекният тренъор за Локо в момента. Три класи над онзи мишок в Ботев.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
И на малките деца е ясно, че има кампания, не само срещу Велев, а и срещу целия отбор. Не се хареса на много хора добрите игри и резултатите на отбора, който допреди два месеца не се знаеше дали ще стартира в групата. Браво на Велев, браво и на играчите за достойното представяне до този момент. Винаги с Вас!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: