ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Детектор на лъжата в Локо Пд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:47 / 25.09.2012Коментари (32)5669
© Plovdiv24.bg
"Локомотив" (Пд) се увлече по модата в българския футбол. След "Лудогорец" и на "Лаута" ще минат през детектор на лъжата. Това разкри лично собственикът на клуба Веселин Марешки пред "Стандарт". Ден след загубата с 0:1 от "Ботев" (Вр) част от футболистите на "Локо" му се обадили, притеснени от публикации в пресата, че са участвали в "черно тото". Те поискали да бъдат проверени с детектора. Босът приел на драго сърце предложението им. Той даже разполагал с детектор в една от фирмите си. 

"Който откаже, значи е продал мача. По-добре да загубим, но да играем честно, отколкото да участваме в схеми", категоричен беше Марешки.

Той отрече да планира треньорска смяна, въпреки слуховете че Емил Велев е пътник, а за поста е гласен Атанас Атанасов - Орела. "Не съм казвал, че ще уволнявам Велев. Ако обаче той реши да си подаде оставката, ще мислим какво да правим и кой да го смени", обясни собственикът.

Запознати твърдят, че аптекарският бос ще изчака мача с "Лудогорец" в събота. "Реално е да направим равен, въпреки че във всеки мач играем за победа", каза Марешки.

Още по темата: общо новини по темата: 28
18.10.2012
03.10.2012
03.10.2012
01.10.2012
29.09.2012
29.09.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
от досегашния си житейски опит за пореден път се убеждавам че хората оттатък планината не стават къв дететектор ква е тази излагация не знам
+3
 
 
Първата и най-авторитетна английска медиа BBC обърна внимание на българския футбол. Разбира се и този път поводът не е добър. Островитяните се чудят как е възможно играчите на български отбори да биват подлагани на детектор на лъжата, за да се докаже, че не са продали даден мач. Изданието отбелязва, че това за последно се е случило в Локомотив (Пловдив) след загубата от Ботев (Враца).
-4
 
 
Детектор!!! Не палячовци, а големи "резили" сте. Егати и унижението.
-1
 
 
Детектор на лъжата. Вие сте направо"върхът". Жалка работа. Такива палячовци няма.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+2
 
 
Марешки,ако имаш сериозни намерения трябва да режеш до кокъл,от горе до долу, а не да си играеш с детектор на лъжата.Но ти нямаш такива и това е ясно от началото.Ти просто си поредната временка.След Тотаджията, който беше "посъветван" да си тръгне доброзорно защото много му стана, теб просто те натресоха.Ти си го призна,че си отказал на Коко -ЧерноТото, но на обаждането на ББ не си могъл.Тотото(Коко) трябваше да си отиде преди да излезе доклада от Европа за черното тото.Като цяло си много прозрачен и разгадем. "Не съм казвал, че ще уволнявам Велев. Ако обаче той реши да си подаде оставката, ще мислим какво да правим и кой да го смени"Ами какво означава това?! Ти директно му казваш:"Тръгни си сам кротко и мирно, да не правим сеир.Нямам ти доверие!Ще си доведа мой човек!" Или поговорката- Думам ти дъще - сещай се снахо!!
+15
 
 
В края на теста детекторът ще изпише:"НИКОЙ НЕ ЛЪЖЕ-ТОЛКОВА СИ МОГАТ"!
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 25.09.2012 г.
+8
 
 
Магарешки подложи ги и на психо тест всичките и който не го издържи вън.
+11
 
 
Гавраааа, гавра с достойнството е това. Хахаха, какво доживяхме. Детектор на лъжата и всички под строй. Браво, Марешки, само така. Мачкай ги.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: