ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Орела заменя Кокала в Локомотив Пд?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:23 / 24.09.2012Коментари (30)9571
©
Под тепетата изтича информацията, че Атанас Атанасов-Орела ще замени старши-треньора на Локомотив Пд Емил Велев-Кокала начело на клуба. От "Лаута" обаче набързо отрекоха този слух, който е плъзнал из Пловдив.

Както е известно собственикът на Локо Пд Веселин Марешки му е набрал много на Велев, след загубата на "черно-белите" с 0:1 от аутсайдера Ботев (Враца).

На мача във Враца феновете на "черно-белите" застанаха твърдо зад треньора, като опънаха транспарант - "Долу ръцете от Кокала! Емо, всички сме с теб". Любовта им към него обаче едва ли ще се окаже достатъчна.

Атанас Атанасов-Орела е бивш български футболист, треньор. Израства в ДЮШ на Спартак (Варна).Бил е треньор на Спартак (Плевен), Спартак (Варна), Калиакра (Каварна), Янтра (Габрово), Локомотив (Мездра), Монтана.

Атанасов към момента води юношеският национален отбор на родените през 1993-та година. Орела е шампион на страната в елитната юношеската група до 17 години през 2010-та година като наставник на Чавдар Етрополе.

 

Още по темата: общо новини по темата: 28
18.10.2012
03.10.2012
03.10.2012
01.10.2012
29.09.2012
29.09.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Кой ли му е измислил на тоя селяндур с отворена уста прякора "Орел". Този ако дойде, ще е срам за Пловдив.
0
 
 
Кокала е единственият треньор в момента който може да ни бъде в помощ срещу Лудогорец!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ КОКАЛА!ЕМО НИЕ СМЕ С ТЕБ!
+2
 
 
Не разбирам,защо след като самия Марешки казва,че промени няма да има до зимата,и след като в прав текст казва,че Велев остава начело на отбора,защо изобщо се коментират подобни неща????? В същност много добре разбирам.....,но няма да стане! До момента Локомотив има едва една загуба при очаквани 4-5...! Нека жълтата сган да помисли,кой ще им е новия треньор на тях,и не трябва ли подобни спекулации да се "носят" по техен адрес след позора в събота??? Те са тези с парите и изцепките за високи цели в момента а не Локото! Ние ще имаме още загуби и това го знаем всички,но не гоним и не искаме оставки,защото сме наясно със ситуацията,пък и кой е застрахован от загуби????? Кокала е правилния човек в момента и това го знаят всички истински Локомотивци а Марешки знае много добре какво прави,въпреки обратните впечатления за това до момента,за което помагат много от медиите! Споко! Само Локо!
+3
 
 
Емил Велев остава начело на гранда на Пловдив.
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 24.09.2012 г.
+5
 
 
И аз държах плаката за долу ръцете от Кокала, но само защото съм съпричастен към другите фенове, защото сам по себе си той е наистина добър треньор. НО, и има едно ГОУЕМО НО за Кокала и то е, че той все още изпълнява задачки за Коко в отбора свързани с трансферни проценти и лансиране на определени хора. Коко мъти главите на не един или двама, и не се учудвайте, ако след края на полусезона, някой друг футбалер отиде другаде и се окаже, че имено коко има процент в трансфера. Знам за конкретни лица, но факт е, че Кокала е послушен (ако ще и да е добър треньор), а освен Коко в работата на Кокала се бъркат и хора на Марешки. Я да видим неговя син на кого в отбора е приятел и дали този приятел не се лансира в отбора?! Кокала е аут, щем или нещем и само тези дребни игри го държат още (може би до зимата, а може да замине и по-рано). Марешки обаче има планове за отбора и то наистина големи планове, но се успокойте, защото тези планове не са за този сезон. Има да му мине одитът до края на сезона, да се спретне по компактно отборче за пролетта и да се атакува него, защото мащабните промени ще дойдат от лято 2013.... но основите са започнати от сега.... иначе, преглътнете, няма да е кокала занапред
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-2
 
 
Долу ръцете от Кокала! Емо, Ние сме с теб !!! САМО ЛОКО!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: