ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Юношите на Локо Пд без загуба в мачовете през уикенда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:02 / 24.09.2012Коментари (0)1981
© Lportala.net
Юношите на Локомотив поднесоха успешен уикенд за клуба си, без да допуснат загуби в мачовете си от първенството. От общо шест мача през събота и неделя, равносметката е пет победи и един равен резултат, последният завършил преди минути срещу Видима в малката елитна група.

Събота сутринта старшата разгроми Евроколеж-а с 9:1, като с два хеттрика се разписаха Мирослав Радев и Запрян Запрянов, по един отбелязаха Николай Петков, Николай Николов и Диян Атанасов. 

По същото време в Хасково, най-малките продължиха безмилостната си серия, като този път сложиха седем безответни гола на местния тим. С по две попадения се отчетоха Иван Ангелов и Ияд Хамуд, по веднъж точни бяха още Цецо Главчев, Йордан Атанасов и Мюмюн Исмаил.
Неделния ден започна с победа на неблагоприятни терен до завод "Юрий Гагарин" в Пловдив, където младшата на Красимир Димитров се наложи с 4:1 над Брестник. За първия гол Шефки Кабак сложи топката на Йълдарай Али и последва красиво попадение. Домакините отговориха с гол на Георги Караманов, който се възползва от грешка на вратаря Васил Делчев. За две минути "черно-белите" си успокоиха мача с головете на Георги Георгиев и Стоян Григоров. В последната атака за мача след 40 метрово центриране Пламен Аргиров сложи топката на крака на Митко Данов, който от воле я прати в горния противоположен ъгъл. 

По това време на Лаута децата, родени през 1999-та година се наложиха над Кричим с 4:0. Точни за поетия от Георги Недевски тим бяха Петьо Главчев, Неделчо Стоянов, Айхан Исиф и Расим Сюлейман. 

По обяд на стадион "Шипка" в Асеновград бе дебютния мач за сезона на детския тим от набор 1998, на чело на който от няколко седмици е треньорът Иван Петров - Чекиста. Срещу неблагоприятния тим на домакините, несработения още тим на Локомотив извоюваха важна победа, подплътена с красив футбол и себераздаване през всичките 70 минути. В 13-ата минута Петър Йончев довкара на празна врата, след като Георги Колев бе опитал удар отляво, отразен от вратаря на домакините. Домакините можеха да изравнят на няколко пъти, удар на Йончев също срещна гредата на Асеновец. В 44-ата минута резултата бе удвоен след грешка в защитата, от която Йончев се възползва по най-добрия начин.

Последваха нови чисти пропуски, отново на Йончев, за да дойде 64-ата минута, когато отново Йончев бе точен за своя хеттрик. Мачът не бе лишен от спорни и драматични моменти, като най-голямата въпросителна остави реферът Неделчо Гаджалов, който извади жълтия картон на официално предупредения по-рано Александър Дженков, но така и не стана ясно дали бе пощаден или изгонването му от терена бе "забравено". 

Футболният уикенд завърши след нов слаб мач на играещия в елитната група тим на Васко Кръстев, който започна двубоя си срещу Видима авторитетно, но още до средата на първото полувреме сдаде инициативата и крайното 1:1 е пълен успех за "черно-белите". Гостите изпуснаха дузина чисти положения пред вратата на Стефан Пендов, докато съперникът им упорито се бореше с топката. Още в 11-ата минута Георги Митков откри, но съвсем скоро същият трябваше да чисти топката от собствената си голлиния. С това главоболията за Васил Кръстев и компания започнаха и не свършиха до последния съдийски сигнал на рефера Валентин Станчев. След купищата стопроцентови пропуски за гостите, те стигнаха до равенството след ненавременно излизане на Пендов и голова добавка, завършила с неуспешно изчистване от голлинията с неудобния според случая ляв крак на защитника Иван Камов. На отсрещната врата имаше няколко неуспешни опита за гол, завършили с удари на Никита Десятков, един от които срещна външната страна на страничната греда.


Източник: Lportala.net
Още по темата: общо новини по темата: 57
21.06.2013
09.06.2013
07.06.2013
05.06.2013
30.05.2013
20.05.2013
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: