ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
На "Лаута" скучаят - раждат си скандали
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:02 / 11.09.2012Коментари (35)9042
© Plovdiv24.bg
На Лаута пак гърми скандал. Един от юношеските набори на Локомотив проведе вчерашната си тренировка на помощния терен, известен повече като "Кошарата" и новината зарадва куп позадрямали сенки на Лаута. Защото е време да се роди скандал. Нищо, че последния път, когато юноши стъпиха на "Кошарата" бе в началото на март месец. Вчерашната юношеска тренировка обаче идва точно в навечерието на вечното пловдивско дерби срещу Ботев при родените през 1996-97 ма година. Какво от това? 

Важното е, че вчерашното "безпардонно" явление даде повод на мишоците на Лаута да се покажат от дупките си. Родиха скандал, продължен и от висшестоящите, които на галено започнахме да наричаме просто "старите муцуни".
В тази връзка си позволяваме да зададем следните риторични въпроси, отговорите на които се съдържат в самите тях. 

- Разрешено ли бе използването на "Кошарата" за юношески отбори, при условие че това бъде разрешено и съгласувано със старши-треньорът на представителния отбор? В тази връзка продължаваме въпроса - разреши ли самият наставник на мъжете, че помощния терен може да бъде ползван от отбори в ДЮШ, ако това не пречи на работата му там? 

- Знае ли някоя "стара муцуна" за предстоящия дерби-мач срещу Ботев в събота от 17.30 ч. на ниво Елитна юношеска група и ако отговора на този въпрос ВЕЧЕ е да, знае ли се, че Локомотив ще гостува на вечния си съперник на главния терен на стадион "Христо Ботев"? В тази връзка питаме още - нервите на колко хора трябва да бъдат опънати докрай, за да бъде позволен подобен мач на главния терен на стадион "Локомотив" или пък ще бъдат изтъкнати 101 причини, според които същия ДА НЕ СЕ състои на големия терен на Лаута? 

- Докога в Локомотив ще бъдат толерирано присъствието на мишкуващи служители, живуркащи с присъствието си на Лаута, но готови да застанат най-отпред когато има удобен случай да се роди скандал или интрига? Или жалка имитация на свършена работа? И докога същите тези "мъртви души" ще полагат всички усилия да бъдат саботирани всички хора, имащи желанието да работят и да се развиват в професията си? В подкрепа на гореспоменатото питаме още - колко стотици жители на ЖК "Тракия" практикуват спорт необезпокоявано на същия този помощен терен и къде са гореспоменатите мишоци, които трябва да ги изгонят оттам? Защо е налице изключение единствено за ДЕЦАТА НА ЛОКОМОТИВ и то още при първата им тренировка на Кошарата? 

- Къде бяха същите тези "мишки", когато на терените на стадион "Локомотив" бяха проведени две нерегламентирани тренировки от обявения за освобождаване треньор Владимир Чернев? В тази връзка питаме още - колко месеца са нужни за освобождаването на горе-споменатия и бяха ли върнати поверените му от Локомотив тренировъчни и официални екипи, както топки и други пособия, осигурени и закупени от Локомотив? 

- С вчерашните си действия ли т.н. ръководство ще се реваншира на същите тези свои юноши, с които се подигра преди 2 седмици като ги изпрати на 800-километров маратон във Варна с цел - изиграване на официален мач от елитната група, без осигурена почивка или преспиване??? 

- Кога гореспоменатите ще положат усилия да излъчат отговорник на своите СКЪПОСТРУВАЩИ изкуствени терени, както и да бъде въведен контрол на достъпа за външни лица? В тази връзка призоваваме всички желаещи пловдивчани и фенове на Локомотив да заповядат на изкуствените игрища на Лаута - хаосът там е пълен, а терените са все така безплатни. За юноши обаче, се правят изключения. 

- Кога и двата изкуствени терена ще бъдат захранени с електричество, въпреки че скъпоструващите инвестиции по монтаж на осветлението отдавна е завършено? До първия сняг през декември ли? В тази връзка - кога тези игрища ще генерират някакъв приход и то във времена, когато на Лаута се говори само за разходи, а още по-модерното е да се работи по съкращаването на същите?

Търсейки въпросите на гореспоменатите въпроси, стартираме нова инициатива, в която призоваваме да се включат всички желаещи. В следващите няколко седмици ще приемаме СНИМКИТЕ И МАТЕРИАЛИТЕ на всички фенове, минувачи, деца, родители... свързани с контрола и достъпа до терените на спортен комплекс "Локомотив", пропусквателния режим и безраборното паркиране из алеите на знайни и незнайни автомобили.... и всякакви други абсурди неуредици, на които попаднете по-време на престоя си на Лаута. Материалите и снимките си изпращайте на admin@lportala.net . Обзор на резултатите от електронната си поща ще публикуваме по веднъж седмично, а при по-голяма активност - и по-често.

П.С. За сведение на "засегнатите" водения от Васил Кръстев тим ще проведе още тренировки на "Кошарата" тази седмица. Ако са останали хора с чест и достойнство - няма срамно да пожелаеш успех.



Източник: Lportala.net
Още по темата: общо новини по темата: 57
21.06.2013
09.06.2013
07.06.2013
05.06.2013
30.05.2013
20.05.2013
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
моля ви правете разлика между думите "фенове" и "феновете". Това са малка група фенове, които просто се борят за власт и най-вече слава. "Вечна слава" на тях затова, че разбиха Локото ...
+5
 
 
Абе буфери, изгонихте първо едни от най-верните привърженици, изгонихте ханъмата на Зеки Галя, изгонихте Коко, кво чакате бе, изгонете и юношките накрая. За кво са ви? Или изгонете най-накрая интригантите и мирясайте.
-2
 
 
Някои потници не спят, продължават да внасят интриги в отбора! Нека феновете си гледат подкрепата на трибуната, а кой къде тренира има кой да го решава!
+3
 
 
Бе нещо е пропуснато в тази статийка. Не виждам нищо за "жълтите":))))
+3
 
 
докога разни "фенове" ще търсят сметка на ръководството на отбора?!Докога ще им се обръща внимание на тези?! Какво са дали те на отбора?! Разбиха отбора и сега искат да изгонят човека, който благодарение на свойте връски го спаси - Узунов. Кои сте вие, бе потници, да търсите сметка на Узунов. Не разбрахте ли, че отбора няма собственик и кара на милиона на Марешки, който беше издействан от Узуна!? Престанете да търсите постоянно виновници другаде! Вие и само вие сте виновни за състоянието на отбора с разни тъпи плакати, подбудени от комплексите ви какво говорели жълтите за вас! Ами те никога няма да спрат затова имате 2 опции - или да се преборите с комплексите си, или просто да си изберете друг отбор, който да е толкова жалък, че за него никой нишо да не говори. ПРЕСТАНЕТЕ ДА УБИВАТЕ ЛОКОМОТИВ!!!
+2
 
 
Вече няколко пъти подсказах, че има лица няма да цитирам имена които настана време да си седнат на централната трибуна където си имат запазени места!
+7
 
 
Най-новата интригантска двойка на лаута са ФИДАНчО И СТОЯНчО... Тези интриги ги раждат те първия уж шев на "дюш" които няма лиценз за това ама карай нали сме наши и ваши....Втория администратора на "ЛПОРТАЛ" се е превърнал в личен писец и даржанка на гореспоменатия и някои други хора....Тези раждат интригите и се правят на много загрижени за децата на лаута.Изунов трябва да си ходи и според мен но и всички останали дори и гореспоменати те....
0
 
 
Узунов и свитата му трябва незабавно да бъдат изметени от Лаута иначе още дълго ще си я караме така! Тези хора са главните виновници за всички неуредици и интриги,които се случват в клуба ни не от вчера а от дълги години! И 100 собственика да сменим,докато тези са в клуба и заемат някакви постове в него,все ще е така и ще кретаме в неуредици! Махнем ли кърлежите от Локомотив,всичко ще потръгне и то скоропостижно! Не е редно да гоним Левент,Галя или Коко а боклуците в ръководството все да остават и все да са едни и същи начело с доказания мошеник Атанас Узунов!Единствения човек,който има място в клуба ни от старото ръководство е Велев,който доказа в изминалите мачове,че от нищо,наистина направи нещо и това нещо съм убеден,че тепърва ще ни изненадва приятно! Всичко друго е вятър на устите!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: