ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Треньор разцепи Локомотив на две
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:48 / 03.09.2012Коментари (6)4747
© Plovdiv24.bg
Около 14-15 юноши на Локомотив Пд на възраст между 13-14 години няма да могат да подпишат професионални договори, в случай че им бъде предложен такъв от който и да е български клуб след навършване на пълнолетие. Този сценарий е напълно възможен, в случай че тези момчета напуснат своеволно "Лаута". В канцелариите на стадион "Локомотив" текат ревизии, тъй като новият собственик Веселин Марешки иска да въведе ред и финансова дисциплина.

Именно съмненията за финансови злоупотреби са принудели ръководството на "черно-белите" да се откажат от услугите на треньора на набор 1998 Владимир Чернев. Част от родителите обаче не считат, че децата им са юноши на Локомотив, а са "собственост" на Чернев, и ги натискат да го последват.

На "Лаута" се опасяват, че самите родители едва ли са запознати с футболните закони, защото за юношите се полагат компенсации на клуба. В момента ситуацията е абсурдна - отборът на набор 1998 е разцепен на две заради нежеланието на Чернев да напусне. Така половината от юношите на Локо тренират под негово ръководство на терен край Гребната база, а останалите ся явяват на утвърдените от клуба занимания на "Лаута".

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 57
21.06.2013
09.06.2013
07.06.2013
05.06.2013
30.05.2013
20.05.2013
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
А така, втъкна ли ви го и оная мастия Владко? Кеф. Това заслужавате интриганти дето прибирате всякакви долни ренегати. Един ден да ви го върнат по същия начин.
+4
 
 
Няма бивши к**ви ама нали сте си аграри няма как да го знаете.
-3
 
 
"Съмнения за финансови злоупотреби".Пълни глупости конфликтът е междуличностен и няма нищо общо с финансови злоупотреби или слаби резултати".А на Fallen Angel мога да му кажа,че отборът беше освободен като неперспективен и на негово място дойдоха деца от школата на А.Павлов.А дрънканията ти за приятелство и покривания са дрън дрън.Истината е,че за 10 години в Ботев има успехи,които друг треньор не е постигал и за 30,а беше изгонен от Бакалов,защото не се погаждат.В България това е истината,никой не гледа как работиш,а те искат да си послушен и да нямаш собствено мнение,а пък майната му на децата и как се работи с тях.Това "крадене"за което говориш няма как да се случи ако не се работи правилно с децата.За това не слагай етикети на хората особено ако не ги познаваш,защото боклука се оказваш ти.
+16
 
 
Неслучайно беше първа дружка на селския урод, покриваше го в най-трудните му моменти, а после "открадна" целия този набор от Ботев... Сега се е осрал и пред новите си благодетели. Боклук.
+17
 
 
Толкова голям БОКЛУК като чернев наистина рядко се среща. С камани да го утрепеш му е малко.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: