ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки въвежда данък върху премиите в Локо Пд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:38 / 30.08.2012Коментари (50)7321
© Plovdiv24.bg
Новият собственик на Локомотив Пд Веселин Марешки продължава с промените в клуба. На Лаута вече ще бъде удържан и данък на парите, които играчите ще получават като премии.

Както е известно, практиката в България обикновено е футболистите да получат бонусите си за съответните резултати в мачовете, без те да бъдат облагани с данъци. През настоящия сезон играчите на Локомотив ще получават по 300 лв. за точка на Лаута и 900 лв. за 3 точки, докато навън хиксът е оценен на 500 лв., а победата на 1500 лв. При победа срещу Левски, ЦСКА и Лудогорец премията е двойна.

Така след нововъведението на Марешки тези пари ще бъдат обложени според законовата данъчна ставка. За целта премиите, както и заплатите на футболистите ще бъдат превеждани на дебитни карти. По този начин Марешки ще направи клуба изцяло изряден пред НАП. Дори и парите, които футболистите получават за плащане на квартирите си, също ще бъдат обложени с данък.

Едва ли играчите приемат добре тези допълнителни данъци с оглед и на сравнително ниските заплати на повечето футболисти в тима, но поне клубът е изряден. Друг интересен момент при образуването на премиите е, че техният размер съответства в процентово изражение на минутите престой на даден футболист на терена. Иначе в клуба след идването на новия финансов благодетел постоянно се търсят икономии за най-различни неща.

Източник: "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 19
04.09.2012
03.09.2012
02.09.2012
02.09.2012
01.09.2012
01.09.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Данъка върху премиите не е въведен от Марешки, а е дължим по закон.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Разбира се, че ще плаща данъци, и ще ги удържа от футболистите. Христолов не плащаше , титаните сигурно и те не плащат, те ли са челният пример? За да вкара финансите в ред в отбора, което е в интерес на всички локомотивци, трябва дисциплина. Не е справедливо да го упреквате за това му изискване.
+6
 
 
Следващата стъпка на аптекаря е да въведе такса от 100 лв за фитнес на легандарната поляна на бесите.
+5
 
 
то като гледам няма скоро да вземат премия за повече от 1 точка хахахаха
+7
 
 
Значи като си купуваме билети за мача, трябва да си искаме касова бележка.Ще го ядем х.я с този президент УСЕЩАТЕ ЛИ?
+12
 
 
Абсолютно нормално решение от страна на собственика ,данъците са за всички ето и него го изнудват със данък легенда: Наведоха и Марешки да плаща данък "легенда" Веселин Марешки след месец умуване реши да се спаси от интригите на Лаута и ще плаща данък "легенда" на почетния президент Христо Бонев. Преди него безуспешно от този данък пробваха да се спасят Галя Топалова и Коко Динев. И на двамата обаче, докато ги няма в Пловдив, Зума им спретна такива интриги, че свят им се зави. И в крайна сметка решиха да дават по една заплата, за да спре с интригите. Марешки ще брои по 2 хиляди лева месечно, колкото плащаше и Коко Динев. Първоначално той не смятал да прави това, но косите му се изправили, като разбрал какви ги върши Зума на Лаута и решил, че вместо война е по-добре да хвърля по някой лев на легендата, за да стои мирен. А всъщност Бонев нищо не прави. Когато е оставен на сухо, върви по коридорите и мърмори срещу президента. Когато има напечена ситуация, той първи си бие камшика. Така стана при скандала с Георги Какалов и Атанас Курдов, Зума се измъкна по терлици и остави пред разгневените фенове Атанас Узунов и пълномощника на Марешки Николай Почеканов.
+8
 
 
Кое точно не ви харесва???Това,че футболистите ще им ударжат данък е совсем нормално,та те са работници като всички други работещи.Това ,че при победа взимат колкото голяма част от останалите работещи.Мен лично това не ме интересува,но ето нека си заработят парите .Марешки не е човек ,който с лека ръка ще хвърля пари.На всички ,който се дразнят ,един съвет -бъдете малко по-търпеливи.Разберете,че клуба е в батака още от управлението на Галка,а Коко просто полира червивата ябълка ;)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.08.2012 г.
+7
 
 
Дали като удържи данъка от футболистите, ще го внесе в бюджета? Аз имам леки съмнения..:) Просто щото тоя не е фен на хазната :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: