ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Х факторът от "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:12 / 03.09.2012Коментари (7)4301
©
Четири мача, четири равенства. Това е активът на Локо Пд през тази есен. А се очакваше да е 0. Защото тимът имаше визити на Локомотив София, ЦСКА и Черноморец, а бе домакин на Литекс. А Емил Велев наистина е нещо като магьосник. Девет от титулярите му напуснаха броени дни преди старта на първенството, но винаги подценяваният специалист успя да сглоби състав от нищото. А макар и с хиксове до момента, отборът му продължава да е фактор в първенството.

Този старт трябва да бъде отчетен като добър. И най-накрая на "Лаута" да се превърнат в истински клуб. Да, финансови проблеми в момента няма, но това не са единствените в един отбор. Трябва всички да погледнат в една посока и да теглят каруцата заедно - ръководство, треньор, отбор, фенове. А не да има дрязги и постоянни спекулации за уволнение.

Сега е моментът Локо Пд да се стабилизира. Още повече че програмата е благоприятна. Предстои домакинство на изпадналия в криза Миньор Перник, както и гостуване на аутсайдера Ботев Враца.

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 19
04.09.2012
02.09.2012
02.09.2012
01.09.2012
01.09.2012
01.09.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+9
 
 
Едва ли има друг български треньор, който да е в състояние да вземе 4 точки от 4 много трудни срещи, 3 от които на чужд терен.И вижте с какъв материал разполага. Димо Атанасов - освободен от "Лудогорец" Костадин Марков - освободен от "Миньор"- играл е за 7 другу клуба до сега. Павел Ковачев - освободен от "Калиакра" Николай Станков - освободен от "Добруджа" Константин Мирчев - освободен от "Ботев" Враца - играл за 8 тима до сега Марин Петров - освободен от "Спартак" Варна Тодор Тимонов - Освободен от "Ботев" Пд и "Бдин" Видин Рангел Абушев - освободен от "Берое" Мартин Кавдански - освободен от "Берое" Кирил Котев - освободен от някакъв незнаен китайски тим Йордан Господинов - освободен от румънският "гранд" - "Конкордия" И с такива абсолютни баберици, които никой друг отбор от "А" и "Б" групите не пожела да вземе, Кокала постигна 4 равенства. Това на 100% е заслуга на треньора. Той просто умее да мотивира футболистите си и да вземе максимума от всеки един. По-добър треньор от Емо Велев не може да намерим на този етап. Това трябва да е ясно на всеки един истински локомотивец.
+8
 
 
Добър анализ. Наистина за да върви отбора, трябва единство между ръководство, треньор, отбор, фенове.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.09.2012 г.
+27
 
 
Наскоро бях писал, че е прекъсната връзката между Велев и Марешки, относно подбора на футболисти. Сега се вижда колко е прав Велев и колко е грешил президента! Дайте на треньора да си подбере футболисти и го оставете да направи добър отбор! .... Или го изгонете... пък тогава да ви видя!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: