ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
За Локомотив Пд, новата власт и старите шлагери
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:06 / 24.08.2012Коментари (43)6565
© Plovdiv24.bg
Две седмици ръководството умишлено саботира промените в ДЮШ, клубът тъне в организационен колапс
Месец след като Локомотив е в ръцете на новата власт, целият клуб е с главата надолу. Случилото се в понеделник го доказа, но не послужи за сигнална лампичка на никого. Всъщност, няма по-ненормално нещо от това фенове да се бъркат във футболните дела на един клуб. Когато този клуб се казва Локомотив (Пловдив) обаче, няма по-ненормално нещо от това да повериш цялата оперативна власт на тези, които са се вкопчили в нея от едно десет години, че и повече и си я имат за бащиния.

Шоуто продължава с пълна сила, а важното е, че познатите муцуни отново са в играта и баламосват поредния собственик-шаран, че без тях не може. Нито дума обаче, че самите те носят не по-малка вина за аматьорската организация и състояние на клуба по време управлението на последните двама собственици, отколкото самите собственици. Важна е заплатата, важни са и "нашите хора", които се водят служители на Лаута, но само по документи.

Сега е ред да сме сме селекционери, пък пред невинните хорица от трибуните пак ще чупим пръсти и ще ги уверяваме, че незнаем нищо, не сме виновни за нищо и че за 10-годишния батак на Лаута виновните са единствено Галя Топалова и Коко Динев. Вярно е, ама само когато не си плащаха редовно "заработеното". Кой какво е заработил през последните 10 години, трудно случайно преминаващия през спортния комплекс може да каже или покаже.

Половин година след като министър-председателят Бойко Борисов разряза лентата на двете изкуствени игрища, не е ясно кой и как ги стопанисва, какво остава затова да генерират средства в клубната каса при наемането им от външни лица или цели отбори.

Лятото почти отмина и юношеските отбори така и не успяха да проведат поне една тренировка на осветление, вместо това припадаха под чешмите след поредното занимание на 40-градусовата жега. А пилоните и лампите са монтирани и си седят.

На десет метра в страни пък "Кошарата" е забранено място за децата на Локомотив. На нея се готви единствено тимът на Емил Велев и невинните жители на ЖК "Тракия", които безпроблемно, както всеки друг желаещ навлизат необезпокоявани на територията на комплекса с личните си автомобили, намират сянката на най-неподходящото място или зад някой пет-годишен бурен и провеждат задължителния си вечерен крос.

Лично собственикът Веселин Марешки трябваше да изчака с колата си повече от половин час, за да успее да напусне комплекс "Локомотив" след домакинството с Литекс. Това не е нещо ново, също както и работещите САМО две касиерки, започнали работа около час преди началото на мача. На кой му пука, че когато Марин Петров отбеляза изравнителния гол на "оранжевите", още имаше зрителите, които току-що влизаха на трибуните.

Интересното е, че клубът на практика бе спрял да функционира в дните преди този мач, тъй като течеше трепетна подготовка по организацията му. Резултатът - същият, както в последните години. Трагичен. Би било добре след следващия домакински мач, докато и без това чака на опашката от колоната от автомобили, г-н Марешки да се разходи към помощните терени на Лаута. Под един от входовете ще открие умело скрита зад парчета винил купчина боклук, в който сме в очакване да се зароди живот, а под другия - изградената преди половин година колибка на пазач, търсеща своя жител. Самият Марешки призна, че едва ли ще може да присъства на повечето мачове на своя отбор - висенето по опашката в неделя със сигурност го е мотивирала повече в решението му. Или може би варненският бизнесмен вече знае защо предшественикът му Коко Динев напускаше стадиона 10 минути преди края на мача.

Така, когато Марешки си гледа бизнеса далеч от Пловдив, безотказната схема "Собственикът така каза" и мутацията от "Решение на Коко" към "Марешки нареди" ще работят с пълна сила. Всъщност по тази схема миналата седмица на Лаута вече имаше назначен спортно-технически директор, но два часа по-късно финтът бе усетен и самият Марешки опроверга тази информация.

Връщайки се на организацията от изминалия мач, именно тя бе повод в школата на Локомотив да не бъдат направени жизнено важните промени. Поетият ангажимент от Николай Поченеков - наместник на собственика - същите да са факт до средата на тази седмица се оказа кьорфишек. Докато текат ревизии и одити, един от треньорите там напусна с чест и достойнсто, но две седмици по-късно децата му останаха ФУТБОЛНИ СИРАЦИ, без треньор, като изоставени ученици по средата на учебната година.

Десет дни за да получи назначението си трябваше да изчака и легендата Христо Колев-Бащата, все едно е дошъл от Гърция - все едно драпа, та се натиска зорлем да оправя Локото. В другите юношески формации пък лъснаха поредните абсурди, плод на дългогодишния геноцид, наглост и безвластие сред подрастващите.

Доказа се, че единият треньор системно нарушава клубни заповеди, мами и краде от родителите на децата си. Друг пък сдаде отбора си на свой колега, който пък ми писа оценка "СЛАБ", освобождавайки поради липса на качества над 80 процента от футболистите му. Те пък свършиха услуга на побратимения на някой си тим на Любимец, докато талантливите момчета, които заслужават внимание остават да играят мачове от селското първенство, вместо друг да вдигне телефона и да ги преотстъпи на Брестник, та да трупат опит в мъжкия футбол. Ама не, на Лаута обаче са "под вода" и си траят, така както си траяха по казуса "Асен Чотров", преди масата да се надигне и да вземе нещата в свои ръце.

В очакване на поредния шампионатен мач срещу ЦСКА, в Локомотив продължават да се държат все едно в понеделник не участваха в срамна скрита камера, когато неясно кой доведе порция посредствени жълтури, врели и кипели в мачове от "А" група. Единият показвал средни пръсти и борещ се за оцеляване в елита с неприятния екип, пък другия - успял да плати всичките си борчове по казината и заминал за София да вика против Левски миналия уикенд. И докато простолюдието се опитва да обясни на новопрохождащите във футболния занаят, че тази постановка я гледат за N-ти път, познатите муцуни избягаха от отговорност или изобщо не бяха на стадиона. Тъй ли иначе след една-две загуби - Кокала ще е виновен за всичко, включително и за изчерпването на абонаментните карти за новия сезон и не работещата машина за кафе, солети и напитки на главния вход на стадиона.

Източник: Lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 57
21.06.2013
09.06.2013
07.06.2013
05.06.2013
30.05.2013
20.05.2013
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Пак някой лицемер го е писал това .В интернет драскат а като отидат на стадиона започват да се мазнят на Зума и Узунов има много вярни неща тук, но написани от Грозлеков или от ония сопол Иги нямат никаква тежест понеже са мазници и не смеят да го кажат на хората в очите с истинските имена
+1
 
 
Здрави камъни в градинките на Узунов и Золума. Туй добре де, ама кой се гласи да заеме тяхното място и най-вече, откъде е сигурен че може повече от тях?
+2
 
 
истинския проблем на Локомотив са потниците! Скоро Марешки ще го разбере и ще ги слойи на мястото им. Не може глупа комплексари като разни Игита, Славовци и пасмината малоумници, които те ръководят да се налагат, без да са направили нищо за този отбор. САМОЗАБРАВИХТЕ СЕ!!! КОИ СТЕ ВИЕ??!! сега Узунов им е виновен. Май искат те да му седнат на мястото. Падение!! Нека сега гледат как играчите, които те изгониха са най-добрите в ЦСКА и в същото време да гледат жалкото подобие на отбор в което Локото се превърна благодарение на тях
+6
 
 
Аз пък мисля, че ние феновете се понасрахме от мрънкане и искане. Все някой ни е винове, а ние какво правим , вместо да оставим хората да поработят всеки ден пишем малоумни декларации и статии с искания и решения кой да остане на работа в клуба. Кои сме ние??? Несретници, които ревем като п**ки. Марешки е президент и той решава кой ще остане на работа. Грозлеков, комплексар смешен , по цял ден лижеш ташаците на Бонев, а сега ще пишеш против него. ба*ти мишката, поне като се правиш на мъж пиши и имена, а не някакви си анонимници , на които те е страх да назовеш имената. Узунов не работел , да не следите по цял ден какво прави та говорите глупости. Самозабравихте се бе мишки, Грозлеков и компания - стига с ваште подмолни интриги, нещастници такива.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 24.08.2012 г.
0
 
 
Ами, какво ги чакате тия двамата - емнете ги и .. Те сами няма да се махнат..
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
МАЛКО СЕ ПООЛЯХТЕ ... !!! МНОГО ИНТЕРЕСТНО ИТЕРВЮ ...."Само мога да кажа, че докато КОКАЛА е на "Лаута", отборът няма шанс да постигне нещо значимо и Локо няма да има успехи. Просто тимът няма никакъв шанс да се развие при този треньор. Много от момчетата, които и сега са в отбора са на същото мнение. Те много добре знаят за какво говоря", отсече Караджов. ... ЗНАЧИ ВИЕ РАЗБИРАТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ ...!!! ПОТКРЕПЯИТЕ СИ ОТБОРА И ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА КОИТО ИМАМЕ ,А НЕ СОФИИСКИТЕ МАСТИИ ,КОИТО СА ЗА ЕДНАТА ЗАПЛАТА НА ЛАУТА И ДА НАПРАВЯТ ИМЕ АКО МОЖЕ ПОКРАИ НАС ... НО В КРАИНА СМЕТКА НА КОИ КОЛКОТО МУ Е АКЪЛА - МОЖЕ ДА СИ ГОВОРИ И ПИШЕ КАКВИ ЛИ НЕ ПРОСТОТИИ...!!
+2
 
 
За всички е ясно кои са двамата лирически герои от статията - Зума и Наско Узунов. Крайно време е Зума да заеме полагащото му се място на Централната ложа и да си влезе в ролята на Легенда и лице на Локомотив, както и веднага да спре с всякакви намеси в оперативни въпроси от всякакъв характер, включително и спортно-технически. За Наско Узунов каквото и да кажа ще е малко. Този човек, освен с интриги , с нищо друго не се занимава. Саботира работата на всеки, който се опитва да свърши нещо полезно на Лаута. Крои шапка на Велев, Фиданов, въпрос на време е да хързулне и новия шеф Николай Поченеков. Марешки трябва на секундата да го разкара от стадиона, иначе много ще патим всички. Затова - Наско ВЪН от Лаута!
+6
 
 
Време е някои хора да седнат на трибуната.
+6
 
 
ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО В ЛОКО ПД СА УЗУНОВ И ЗУМА! ТОВА СА ХОРАТА КОИТО ИЗПОЛЗВАТ АВТОРИТЕТА СИ ПРЕД ФЕНОВЕТЕ ЗА ДА ИМ ЗАМАЗВАТ ОЧИТЕ! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ТРЕНЬОРИ, СОБСТВЕНИЦИ И ИГРАЧИ СЕ СМЕНЯТ, САМО ТЕЗИ ДВАМАТА ЛАПАЧИ СА НЕИЗМЕННО В КЛУБА! И КАКВО ПРАВЯТ ЗА НЕГО?! ТОВА, ЧЕ ЕДНО ВРЕМЕ СИ БИЛ ДОБЪР ФУТБОЛИСТ НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ СТАВАШ ЗА ТРЕНЬОР ИЛИ ДИРЕКТОР НА ОТБОР - ПРИМЕРИ ЗА ТОВА МНОГО! ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ЛОКОМОТИВ, ЗАРАДИ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, КОИТО СИМПАТИЗИРАТ НА ТОЗИ ОТБОР, ВЪПРЕКИ АЛЧНИТЕ И ЛИЦЕМЕРНИ УПРАВЛЯВАЩИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: