ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Без победител в "железничарското" дерби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:53 / 12.08.2012Коментари (71)12593
© Plovdiv24.bg
Без победител завърши "железничарското" дерби между отборите на Локомотив София и съименникът му от Пловдив. Мачът между двата отбора на стадион "Славия" завърши 1:1.

Във Вип ложите на "Овча Купел" бе забелязан новият собственик на Локо Пд Веселин Марешки, в компанията с почетния президент на клуба Христо Бонев.

Срещата започна отлично за гостите, които след 20 минути игра поведоха. Нападателят на пловдивчани Христо Спасов бе повален в паказателното поле на домакините и рефера отсъди дузпа. Зад топката застана капитанът Христо Златински, който не сбърка - 0:1.

Пет минути преди края на полувремето халфът на Локомотив Пд Тодор Тимонов усука коляно и бе заменен принудително от новото попълнение Петров. На полувремето се установи, че контузията на Лимона е сериозна и той ще остане в столицата, за да претърпи операция в Пирогов.

В даденото от рефера Никола Попов продължение домакините възстановиха равенството. Диметър Телкийски бе изведен зад отбраната на гостите и с прехвърлящ удар изравни. При положението останаха съмнения за засада на бившият футболист на Левски.

След почивката двата отбора намалиха темпото на игра и се стремяха повече да не допуснат гол, отколкото да вкарат.

Така двата отбора не извършиха победител в "железничарското" дерби и си поделиха по точка.

В следващият кръг Локомотив Пд приема на "Лаута" отборът на Литекс, който вчера взе скалпа на ЦСКА с гол в добавеното време на мача.

Локо Сф - Локо Пд 1:1
0:1 Златински 20' (д)
1:1 Телкийски 45'

Локо Сф: Михайлов, Върбанов, Велков, Добрев, Бранеков, Димитров, Илиев (76' Павлов) , Борносузов (46' Велев) , Пеев, Манолов, Телкийски (81' Петков)

Локо Пд: Кунчев, Марков, Георгиев, Ковачев, Диего, Златински, Георгиев, Тимонов (40' Петров) , Спасов, Йорданов (55' Абушев) , Маламов
Още по темата: общо новини по темата: 11
13.08.2012
13.08.2012
13.08.2012
12.08.2012
12.08.2012
11.08.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Честито на Локомотивци! Щом в София се е наложило съдията да спасява шопите, значи отборът ви не е за подценяване! Успех!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 13.08.2012 г.
+2
 
 
Браво на Локо за точката!
+2
 
 
Признавам си, че нашите ме изненадах много приятно с играта си. За съжаление чернодрешкото (вчера с жълт екип) направи всичко по силите си да опропасти мача!
+16
 
 
Ами ударихме малките софииски отбори сега ГОВЕДАТА И 4ОРБАТА,искам пловдивските отбори да ма4кат столи4ните...напред Мои-БОТЕВ!
+6
 
 
Браво на момчетата!! Признавам си, че бях голям песимист за тази среща, но така радостта е още по-голяма. Следващия кръг ще се разберат много неща. Най-радостното е, че Марешки е бил на стадиона!!!
+14
 
 
Добра игра като цяло, отборът още не е сработен, което е нормално, много трябва да се наблегне на фланговете ! Добър мач с гол от засада за Локо София !! Успех за напред !
+2
 
 
Последният път , когато буферите изпаднаха пак стартираха с реми в София . Дано се спасят сега , заради дербито .
+8
 
 
Харесаха ми малките пичове,това е отбора,който искам да гледам!Имаме доста трески за дялане и ще берем доста ядове,но все пак удоволствие е да се гледат наши момчета.Мощно бой по Латекса!
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 12.08.2012 г.
+8
 
 
Видях хъс и желание и раздаване!!!!! В жегата, гости в София, съдията и ВЪПРЕКИ всичко, всички, които бяхме на мача видяхме че ги надиграхме, но най-важното, момчетата играеха за победа и се раздадоха, а не все едно да направят определен резултат! Защото няма по кофти от това да виждаш потенциал, а накрая ...... уреден мач и загуба Без здравко, бенджита, родригези и прочие.... ТОВА Е ЛОКОТО КОЕТО ИСКАМ ДА ВИЖДАМ!!!!! Марешки бе там, видя, кои сме като публика, да даде някой лев за млади и обещаващи играчи (млади лъвчета, които да се хвърлят за идеята) и сме готови!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: