ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (24) | Вчера (6)
Махат "А" група от малкия екран?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:59 / 13.07.2012Коментари (14)6172
©
Съществува реална опасност предстоящият сезон в "А" група да не бъде предаван по нито една телевизия. Това разкриха за "Стандарт" от БФС. 

Вчера в центра­лата бяха отворени офер­тите на трите медии кан­дидатки да излъчват ма­човете. Става въпрос за БНТ, TV+ и Нова теле­визия. Парите, които те предлагат обаче, се струват на клубовете обидно малко. Поради тази причина беше взето реше­ние притежателите на тръжни книжа да изва­дят нови предложения, крайният срок е 20 юли. Ако и тогава не се стиг­не до договорка, първенството няма въобще да бъде предавано. Обсъж­да се и вариант всеки клуб да продава самосто­ятелно правата си.

"Стандарт" научи и приблизителни парамет­ри на офертите от трите телевизии. Ако съберат най-добрите предложе­ния за пакетите от пър­венството плюс турнира за купата, в момента клубовете няма да събе­рат и 2 милиона лева. То­ва е доста по-слабо от предходната година, ко­гато футболът ни лапна близо 6 млн. лева от те­левизиите. В момента "А" група се предлага в три пакета.

"Платиненият" вклю­чва избор на всичките четири "телевизионни" мача от кръга. "Златни­ят" осигурява правото на първи и трети избор, а "сребърният" на "втори и четвърти". 

Според из­точници от телевизиите едва ли цената ще се покачи особено, тъй като напоследък се случиха доста скандали около прякото излъчване на български мачове. Ина­че продуктът е по-гледаем от Шампионската ли­га, колкото и парадоксално да звучи.
Още по темата: общо новини по темата: 4
12.07.2012
12.07.2012
10.07.2012
10.07.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 13.07.2012 г.
+1
 
 
Нека да не ги дават още по-добре! И без това дават все мачовете но Левски и ЦСКА обаче те често играят в безсмислени мачове и така и без друго пропускат да дават далеч по-интересни мачове. И напълно нормално е нашето първенство да е по-гледано от ШЛ.Първо там отдавна не играят шампиони а и какво може да замени играта на любимия ми отбор? Обичам го това първенство ей,ама много го обичам и колкото повече го гледам толкова повече апетит изпитвам! Айде да почва вече,че мача срещу Славия съм започнал да го сънувам вече.
+7
 
 
Вандер Сакраменто Виейра- това е името на бразилския атакуващ полузащитник, който е най- новото попълнение в Ботев. Пазенето на името му в тайна , от страна на ръководството на жълто- черните, му спечели прякора "черешката". Вандер е роден през 1988 г. в Рио де Жанейро.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 13.07.2012 г.
+8
 
 
Никакво ТВ - всички на стадиона!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
0
 
 
Който си обича отбора си го следва навсякъде.Сега поне няма да има двубои в понеделник,заради медийни постановки.
+7
 
 
Една добра новина да чуем най-накрая.Вместо да стоиш вкъщи и да гледаш любимия отбор,по-добре отиди на стадиона и го подкрепи.Дано наистина не предават и 1 мач на телевизионните екрани.
+4
 
 
Който си обича отбора си го гледа на живо.Ако никоя телевизия не предава срещите ,няма да има мачове в понеделник.Какво по-хубаво от това за истинските фенове.Да се премахнат и срещите в сряда,за разлигавените футболисти на които два работни дни в седмицата им идва много.Клубовете спокойно могат да си пускат двубоите по фенските канали.Така и парите за тв. права още не са преведени по сметките им.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Хеттрик за 29 минути беляза победа с 10 гола на Спартак
Локо удари ЦСКА-София след обрат и силно второ полувреме на "Лаута"
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Локо без Митко Илиев в Разград! БФС със солидна глоба за "черно-белите"
Юношите на Ботев изравниха в 90 минута, но допуснаха загуба в продължението
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: