ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (10) | Вчера (19)
Фиданов: Слуховете за финансовите проблеми в ДЮШ на Локо не са верни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:23 / 27.06.2012Коментари (75)8868
© Plovdiv24.bg
Георги Фиданов отрече слуха, че треньорите в ДЮШ на Локомотив Пловдив не са получавали заплати през последните месеци. 

Читател на Plovdiv24.bg ни информира, че треньорите в детско-юношеската школа на Локомотив Пд не са получавали заплати в последните месеци, след което се свързахме с шефът на ДЮШ на пловдивчани Георги Фиданов.

"Лично аз не знам да има такова нещо, тъй като аз лично им давам заплатите на треньорите на ДЮШ. Всички на време си получаваме заплатите", отсече шефът на ДЮШ на Локо Пд.

"Тази информация, която е достигнала до вас сигурно е от стадиона край Бирената фабрика", завърши Фиданов. 
Още по темата: общо новини по темата: 57
21.06.2013
09.06.2013
07.06.2013
05.06.2013
30.05.2013
20.05.2013
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Подавай оставка Фиданка не се занимавай с футбол не ти се отдава тази работа ходи си на село и ни освободи от присъствието си
+2
 
 
ДЕКЛАРАЦИЯ - за всичко негативно което се случва в локото са виновни ония край бирената , ако не бяха те щяхме да сме отбора на Пловдив.... ....смешници в черно бяло
+3
 
 
,, .... ми аз вика съм си взел заплатата ... миии и другите треньори са си е взели ми ся ...кой месец сме а юли , не юли взели сме си заплатите .... ,, думи на фиданов , завалийката не знае кой месец сме та камо ли за зашлати да говори ..
+4
 
 
Сега сте направят пари покрай контрлоите ако нямат спокойни да бъдат всички локомотивци,сега в деня сте играят по 3 контроли КОКО да има и пари за чалгаджийки
+5
 
 
Да това са слухове.Аз съм презадоволен от Коко.Вижте ми само доволната циганска физиономия и якетата с които съм навлякан.
+6
 
 
фидан, не ти ли е малко топло с това яке или просто нямаш други дрехи циганино и се усмихни повече,че така не ти се виждат златните зъби чаргар мръсен. идеален си за льокотомив. дано да останеш по-дълго там.
+4
 
 
Ситимен, ти от кое село беше? Леко с лигите, че да не намокриш компа! Буфери - комунистически изчадия! Долни подлоги на държавна сигурност.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+12
 
 
Да,ние сме виновни,че и заплати на футболистите Ви не са плащани.За падналата трибуна пак ние сме виновни,защото дълги години седяхме там и постепенно я разрушавахме.За осветлението пак ние сме виновни,защото някой "жълтур" на отговорен пост го саботира.Със селекцията Ви всичко е наред-сглобен е отбор за влизане в групите на ЛЕ,но от Бирената пускат кьорфишеци за напускане на футболисти.Ех,Фидане,Фидане,я разкажи сега как навремето завърши СПТУ "К.Сверчевски" с успех 3.05.Сигурно и тогава преподавателите са били "жълтури" и не са те оценили по достойнство.Защото още следващата година вече беше студент по икономика в Свищов и сигурно си дипломиран икономист.Е,вярно,че като футболист в местния"Академик",но това са подробности-ти знанията си ги имаше.Ти затова и направи правилния избор и отпраши за Свищов.Иначе в Локото най-много да беше записал ПЖИ(Полувисш железничарски институт)и сега да си дипломиран стрелочник.То не,че има някаква разлика де.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море зарадва цяла детска градина преди да отпътува за Пловдив
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Петъчен футболен маратон - три мача в Първа лига днес
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: