ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кузмановски: Чака ни труден мач срещу Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:29 / 10.12.2007Коментари (0)2104
Труден мач ни се падна за край на полусезона. Ботев е неприятен отбор за нас, дори на домашен терен, разкри очакванията си за предстоящата среща от турнира за Купата на България старши треньорът на Славия Стевица Кузмановски.

"За нас тази среща е много важна, защото имаме амбиции в турнира за купата. Ще направим всичко, за да продължим в следващата фаза. Предвид турнирния му характер, този двубой се превръща в специфичен. Но се надявам, че ще се възстановим и ще спечелим победа в Пловдив", каза още за предстоящата среща Кузмановски.

За втори път от началото на есенния полусезон, той беше избран за треньор на месеца в анкетата на вестник Футбол. След като беше определен за най-добър от колегите си за октомври, сега той взе и ноемврийската награда. Стойчо Младенов, треньор на ЦСКА, спечели първия приз през септември. 15 души за дали гласа си за Кузмановски, 2-ото място през ноември остава за Младенов, който е спечелил доверието на 4-има треньори, а третото място е за Димитър Димитров-Херо (Черноморец) с 3 гласа. 9 мача без загуба- 7 победи и 2 равни, регистрира Славия в последните си девет срещиа. Последната загуба на отбора е от 29-и септември, когато ЦСКА спечели с 1:0 на стадиона в Овча купел.

"Приятно е да спечелиш тази награда за втори път в рамките само на един полусезон. Но може би тук на моето място трябваше да стои Стойчо Младенов, защото неговият отбор е лидер в първенството и то с доста сериозен аванс пред всички. Нашата цел е да положим още много труд и да задържим това постижение и в края на първенството. Освен това, искам Славия да остави с играта си отпечатък върху шампионата", каза Кузмановски, след като получи наградата си.

"Не би трябвало да изпускаме възможността си през тази година. Условия за работа в клуба има, организация има, играчи също. Не знам как е било преди мене, но не бива никой да се съмнява, че и напролет ще продължим по същия начин. Може би доста хора не са вярвали, че ще играем достойно срещу ЦСКА и Левски, но го направихме", обясни вижданията си за пролетта Стевица Кузмановски. Информацията е на Gong.bg.


Още по темата: общо новини по темата: 123
20.04.2008
18.04.2008
17.04.2008
17.04.2008
17.04.2008
16.04.2008
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: