ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (26)
Марица става сателит на Ботев?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:50 / 01.06.2012Коментари (37)11952
© Plovdiv24.bg
Босът на Ботев - банкерът Цветан Василев - е напът да спаси пловдивския футбол, финансовият благодетел на жълто-черните може да осигури издръжката и на Марица. Идеята на ръководството на Ботев е да превърне клуба от кв. Кършияка в свой сателит. 

Както е известно, преди около година и половина Марица се сля с ФК Раковски 2011 от гр. Раковски, който спечели промоция за "Б" група. Сегашната пловдивска Марица е новоучреден клуб, който започна участието си от пета дивизия и сега му предстои участие на бараж за влизане в четвърта дивизия. Очакванията са финансовият благодетел на Ботев Цветан Василев да осигури около 300 000 лв. за издръжката на Марица и там да се обиграват младите от Ботев.


Източник: в. "7 дни спорт"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
НЕ ВИЖДАМ НИЩО ЛОШО.... КОГАТО ЕДИН ЧОВЕК Е ГОТОВ ДА ДАВА ПАРИ ЗА ПЛОВДИВСКИЯ ФУТБОЛ И РАЗВИТИЕТО НА ШКОЛИТЕ.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+18
 
 
Тук е момента да ви поканя на утрешния бараж за влизане в "А" ОФГ между Марица и Момино.Мачът ще се играе на неутрален терен в село Маноле от 18 часа.Всеки, който иска да ни подкрепи е добре дошъл.Съперникът е стойностен отбор, воден от братята Добревски.Ако нямате време - просто ни пожелайте успех.И дано да сме с крачка напред през следващия сезон.
0
 
 
Стига ,стига добри новини за ,,БОТЕВ,, защото и ,,ПЪРПЪЛ,,пристигат на есен и спешният сектор на хирургийте няма да може да приеме всички потърсели помощ от все по-радостните новини за ,,БОТЕВ,,
+7
 
 
Ники 83,в предишното си мнение нямах предвид теб,а един индивид,който сам не знае от кой отбор е.Впрочем много добре знае,но лицемерно се крие зад жълто-синята емблема.Сигурно си се досетил.Уважавам много твоите мнения и моите не се различават от тях в случая.Думата "сателит"наистина е притеснителна и мисля,че е авторска интерпретация.Предполагам,че идеята е в "Марица"да играят футболисти,които са собственост или в полезрението на "Ботев",докато се прецени дали ще бъдат полезни на последния."Марица" в никакъв случай не е "отборче",но при сегашната ситуация подадената ръка си е "манна небесна".Всъщност,аз си мислех,че отборът,в който ще обиграваме футболистите си и от чиято школа евентуално ще привличаме добрите футболисти, ще е "Локомотив",тъй като така и така нашият собственик сигурно им е дал повече пари от техния.И сериозно се бях притеснил.В момента най-малко искам с "Локомотив" да се случат някакви катаклизми,които да доведат до евентуално разпадане на отбора.Не и преди да сме изиграли поне 2-4 мача помежду си.След това може.А всъшност,това е неизбежно.Но какво да се прави-такъв е животът.Впрочем,те няма да липсват на никого.
+9
 
 
Аз лично не бих искал Маричката да бъде сателит на никой и по никъкъв повод,този славен отбор не заслужава случващото му се в момента,както Ботев не заслужаваше всичко това,което преживяхме и което се надявам никога повече да не се повтори.Нека нашия шеф да им помогне с каквото може,но не и да ни бъдат донори,имаме си прекрасна наша школа която да развиваме,а когато се намери истински човек за Марица да ги стабилизира искам един ден пак да играем дербита в А група,но не като сателити,а като истински съперници!!!А,и още нещо-защо оня нагаждач Кучето лев не е дал да помогне на родния си клуб,нали е голям,нали е много ларш,защо не им помогне,пари ли няма,кво?????
+9
 
 
Ето какво разбрах по тази тема преди малко: въпросната новина е съобщил изпълнителният директор на жълто-черния клуб Ангел Палийски. Ръководството на Ботев е провело преговори с шефовете на кършиякалии и чака отговор на направеното предложение.
+9
 
 
Дали ще е сателит или не,няма значение,важното е да се възроди!Като си стъпи на краката никой неможе да ги спре да си бъдат самостоятелни.Маричката заслужава добра участ!!Между другото,сателита на "Велбъжд"имат голяма вина за сегашното състояние на този симпатичен и обичан ПЛОВДИВСКИ клуб.
+11
 
 
Е, дано им потръгне на Марица! Винаги ми е бил симпатичен този отбор :) А да игрят в Б-окръжна беше абсурдно, също както и прогресирането на Раковски за тяхна сметка. Напомня ми за нашата ситуация с Поморие отпреди 3 години.
+2
 
 
Все едно чета новини от преди 10-12 години,когато дойде командоса.То не бяха турнирчета с почерпки,купони,Маричката пак сателит я правеха,а накрая какво се оказа.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: