ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев само на мач от завръщането си в елита, след разгром над Сливен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:50 / 23.05.2012Коментари (104)23663
Емил Аргиров изигра много силен двубой за Ботев Пд, след като се отчете с гол и асистенция при разгрома на "канарчетата" срещу Сливен
Ботев Пловдив разгроми с 3:1 Сливен в последния кръг от Източната "Б" група и е вече на мач от завръщането си в елита. За целта обаче "канарчетата" ще трябва да се изправят срещу Спортист (Своге) в среща бараж за влизане в "А" група. Двубоят срещу "шоколадите" е на 30 май (сряда) от 17,00 часа на стадион "Овча Купел" в София.

Иначе срещата на стадион "Беркут" в с. Брестник срещу "войводите" мина под диктовката на "жълто-черните", които диктуваха темпото на игра през целия двубой.

И само след 40 секунди игра възпитаниците на Костадин Видолов вече водеха в резултата. Един от най-добрите в тази среща за Ботев Пд Емил Аргиров парира стража на гостите Караманов, след като засече центриране с глава от корнер. До края на първата част "канарчетата" можеха да направят резултата по-убедителен, но Ангел Рахов нацели страничния стълб, след центриране от корнер, а Петър Атанасов направи дежурния си пропуск оставайки сам срещу Караманов.

Втората част започна идентично като през първата с натиск от страна на "жълто-черните" и само след десет минути игра те вече водеха с 2:0. Авторът на първото попадение Емил Аргиров намери в наказателното поле Димо Атанасов и той отблизо не сгреши. В 63-ата минута Ботев Пловдив уби интригата в мача с трети гол. Само две минути му бяха необходими на Атанас Курдов да се появи в игра и той се отчете с гол правейки резултата класически. Гостите от Сливен все пак достигнаха до почетно попадение пет минути преди края чрез Мирослав Миндев, който и фиксира крайното 3:1 за Ботев Пд.

В самия край Наско Курдов можеше да се отчете с втори гол, след като бе изведен сам срещу Караманов, но стража на "войводите" спаси.
Още по темата: общо новини по темата: 5
23.05.2012
22.05.2012
22.05.2012
22.05.2012
22.05.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Курдов титуляр,а догодина и национал!!!
-3
 
 
Не разбрахте ли,че сте смешен селски отбор.Който не става за "А"група?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
Искам пак да попитам,макар че едва ли някой ще отговори на този въпрос,като моля и Пловдив 24 ако могат да го зададът този въпрос на някой ''компетентен'' орган от БФС-кое наложи баража да е в сряда(работен ден),а не утре или вдругиден,какви са основанията за това????
+7
 
 
Вече излезе инфо, че Гриша Ганчев ще заведе конвертируемите си футболисти на Армията при чорбите. Идеята му е, че засега в Бг няма кой да плати парите според истинската им цена, та в ЦСКА да се развивали и оттам да ги продадат в Европа. Това не означава, че при правилна намеса на нашия собственик, нямаме шансове да привлечем някой от тях.
+11
 
 
Мястото на Наско е само в Ботев ако иска да се развива още сега трябва спешно да се огледаме за нещо качествено от Литекс.Например Пиргов,Бодуров Миланов..
+9
 
 
Искам да попитам кога ще пускат билетите за екскурзията до София?
+13
 
 
За А група ще ни трябват 10 нови адекватни футболисти ако искаме да сме на прилично ниво.Курдов има място в отбора само да има дисциплина.
+18
 
 
При Видолов отборът показва дух и характер. И аз съм на мнение, че не се даде шанс на треньора и отбора, спечелил промоция в "Б" група, напълно не логично. При Видолов Наско и Лимона се допълваха - Наско увличаше централните защитници, и се отваряха пространства за Лимона за удари от средна дистанция. Може би нямаше да се отрови и атмосферата в съблекалнята. Но това е минало. В момента нямаме класа. А един от класните футболисти е Курдов, макар и със занижена форма. Занижено е нивото и на Неделев. Но груба грешка ще бъде, ако изтървем някой от двамата. Трябва да погледнем по-надалеч, за да видим, че техните възможности далеч надвишават тазгодишното им представяне. Една не добра година за нас. Но все пак краят очаквам да е успешен с победа на баража.
+11
 
 
Мястото на Наско Курдов е в Ботев! Разбира се, ако той има желанието да се чувства като част от отбора ни! Нито Дидо Христов, нито П.Атанасов не могат да му бъдат конкуренция. Приказките за това, че щяли да освободят Наско са лишени от всякаква логика, напълно са безпочвени. Думата относно бъдещето на Наско ще има новият треньор, а още не е никак ясно кой ще е той!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: