ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Очаквана победа за Локо над борещия се за оцеляване Видима
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:01 / 06.04.2012Коментари (82)9959
Христо Спасов (вляво) вкара първия си гол с екипа на Локомотив в официален мач
Локомотив Пловдив победи очаквано борещия се за оцеляване тим на Видима Раковски с 3:2 в мач от 23-ия кръг на родната ни "А" група. Точни за "черно-белите" бяха Любомир Витанов (13'), Христо Спасов (23') и Христо Златински (85'). За гостите вкараха Тодор Георгиев (31') и Тафраджийски (90').

Срещата на "Лаута" започна отлично за домакините, които за малко повече от 20 минути игра си осигуриха комфортна преднина от два гола. В 13-ата минута Любо Витанов даде преднина за пловдивчани, след като засече с глава от корнер за 1:0. Десет по-късно Христо Спасов вкара дебютния си гол с "черно-бялата" фланелка. Нападателят се оказа най-съобразителен в наказателното поле на гостите след едно разбъркване и с неспасяем шут вкара за 2:0.

В 30-ата минута гостите от Севлиево намалиха резултата. Точен за Видима бе Тодор Георгиев, който засече центриране по земя на Ангел Русев и намали на 2:1.
Само 2 минути след попадението на гостите Локомотив Пд остана с 10 души на терена след втори жълт картон на Валери Георгиев, който партнира като централен защитник на Юнес Бенжелюн в този двубой.

През втората част "черно-белите" продължиха да бъдат по активния двубой въпреки, че играеха с човек по-малко. Пет минути преди края на срещата Локо Пд вкара нов гол във вратата на гостите. Точен за "смърфовете" бе капитана в тази среща Христо Златински от дузпа. Националът на пловдивчани не сбърка от 11-метровия наказателен удар за 3:1. В даденото от рефера продължение Видима вкара втори гол чрез Тафраджийски, който и фиксира крайното 3:2 за Локомотив Пловдив.

След тази победа треньора на Локо Пд Емил Велев ще даде ден почивка на своите възпитаници и след това ще отпътуват за Тетевен, където ще се готвят за полуфиналната среща с Литекс за Купата. Двубоят с шампиона на България е на 11 април сряда от 19,00 часа на стадион "Градски" в Ловеч.
Още по темата: общо новини по темата: 15
11.04.2012
07.04.2012
06.04.2012
06.04.2012
06.04.2012
06.04.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
"Отборът на Пловдив" наблюдаван от 300 човека...Определено сте отборът на Пловдив...спор няма!!! :D:D:D:D:D
+4
 
 
Мача стана по - интересен отколкото очаквах,но това си е само и единствено наша заслуга.Ако не беше червеният картон на Валери мача отиваше към разгром за отборчето на Лаптопа.Но дори и когато бяхме с 10 човека след 33 мин. нашите ми вдъхваха сигурност с начина си на игра,че този мач ще го вземем.Играта на отбора с толкова експериментален състав ми се понрави .Що се отнася до това колко сме били на стадиона дали 1000 или 10 000 си е наша работа!Каква е тая мания на пернатите да следят настървено всеки наш мач и постоянно да се изтъкват.Ей това ако не е комплексарщина здраве му кажи!
+1
 
 
По единтичен начин взеха да ни вкарват головете. Така беше с ЦСКА така беше и с Видима. Оголена защита дълъг извеждаш пас от противника и гол Вижте само 5 гола е головата разлика. Много голове се допущат.
+1
 
 
Честита победа на всички и наздраве. Пловдив гледа към Ловеч!!!
+1
 
 
Разбрах,че в сряда Беклемето ще бъде отворено в едната посока и има ли някакво ограничение във часовото време,защото ще тръгваме от София и да се ориентираме към колко да тръгнем ,за да се засечем с автобусите.
-2
 
 
Всички фенове на Ботев да честитят победата на гранда на Пловдив.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Фенклубът на Локо: Плътно зад отбора! Нека заедно спечелим този изключително важен мач!
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Крумовград се мести на "Лаута" заради разрив в отношенията с ПФК Ботев
Крушарски: Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен, но нещата не винаги се получават
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: