ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Милен: Отбор не се прави за година, дано собственикът да има търпение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:25 / 19.03.2012Коментари (38)5072
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Ботев (Пловдив) Милен Радуканов прояви оптимизъм за бъдещето на клуба, пък и на своето при "жълто-черните", нищо че "канарчетата" забравиха вкуса на победа под неговото ръководство.

"Лично аз не се предавам, обещах го. Имам най-голямото желание от всички в Ботев (Пловдив) за промоция, за влизане в "А" група. Повечето момчета не са играли под напрежение, затова се получава така. Джаскаме топката, после що не искаме да играем, но в крайна сметка днес играхме по-добре, отколкото при равенството с Нефтохимик. Благодаря на 4000-те фенове на клуба, които ни подкрепиха. Всеки от тях има свое мнение кой как е играл и кой е трябвало да играе на еди-кой си пост. В крайна сметка решението за тактиката е функция на треньора.

Отбор не се прави за година и дано г-н Цветан Василев да има търпението и да го разбере. Трябва да се акцентира върху базата, върху школата, защото днес може да имаш успехи, но отбор се гради за две-три години. В България сме готови да зачеркнем всеки треньор и екип за едното нищо.

Пресен пример е Николай Костов от Левски, който се доказал в чужбина. Имахме много положения за гол срещу Несебър, но днес не стана. Не мога да кажа, че играчите ми не са искали да бият, те са професионалисти. Може би има психологическа дупка в отбора, трябва да биеш във всеки мач. Знам го от опит като играч в големите ни футболни отбори.", заяви Милен Радуканов.

Източник: topsport.bg

Още по темата: общо новини по темата: 6
19.03.2012
18.03.2012
18.03.2012
17.03.2012
15.03.2012
13.03.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
С това което твориш,ще са ти нужни десетилетия!!Това което ти направи през зимната селекция,мога и аз да го направя със затворени очи.С една дума нищо!!Само дето си взе комисионните за тия магарета които довлече.И сега трябва да си платиш!!
0
 
 
А какво ще кажете,аз съм за Тенчо Тенев.Той ни вкара в А със същото изоставане на Ясен,и за няколко мача ни вкара
+3
 
 
Казах го в коментар след мача с Несебър.Ще го повторя:Милене,"BASTA YA"!/destul или de ajuns!/
+1
 
 
А през тази година колко пъти ще ползваш услугите на господина футболен агент и капацитет Милко Бански? И той като тебе много ги разбира нещата даже няма нужда от офис, върти си делата от кафене.
+4
 
 
Проблема на радуканов е , че напук на някой футболисти не ги пуска в игра..някакъв конфликт ли има с някой играчи.. не знам , но това е проблема в отбора..Курдов малко или мн си ни беше един от лидерите на отбора..откакто радуканов дойде...курдата никакъв го няма в стартовия..манчев ? домакинов? постоянно за скандали се говори в съблекалнята...скандал с най-добрия ни играч - кривия..нормално е той да е капитан..мисля че сега не му е времето на неделев да е капитан..ще бъде , но по-късно..при бакала поне ги нямаше тези проблеми и мачкахме...В група , но мачкахме...
+6
 
 
Милене ние не искаме отбор готов за шампионска титла, а отбор който да побеждава в Б група и за постигането на тази цел ти бе осигурено всичко, но ти явно не можеш да се справиш. От съперниците за елита само Любимец са с що-годе отбор от няколко години, а Етър, Нафтата и Поморие са също с нови отбори, които обаче побеждават за разлика от нашия отбор.
+10
 
 
Г-н Радуканов, дано четете тук... Прав сте, отбор се гради с години, въпроса е, че ние феновете не виждаме "градежа".... ок, грешна стъпка, крив мач, липса на късмет в някоя среща - ОК, ама то от ден на ден става все по зле... Мразя персоналните квалификации и хвърлянето на вина върху едикакво си и едищоси, но при нас НЕЩО НЕ Е НАРЕД.... не може да сме с бюджет за А група, да имаме публика над всички в А група, да прави подготовки, които половината от А група нямат - и да сме посредата на Б група... нямам думи - ИМА НЕЩО НЕРЕДНО... ВИЕ КАЖЕТЕ КАКВО!!!
+7
 
 
Радуканов, ти май въобще не си в час,че тук е Пловдив! И че това е агитката не на локумспорт,състояща се от Столюпеново,а е агитката ан Ботев-която обича,но не прощава.Трябва да видите някой архивни кадри с разни италианци в хотела Беркут.И тогава да се опомните и да разберете с кого си имате работа.Защото ботевистите не им пукаше от разни италиански мафиоти и самозванци,няма да им пука и от български Мауриньовси и други подобни посерковци.Ако като треньро не можеш да биеш Несебър,то кой ще можеш? Затова-най-доброто нещо,което можеш да направиш е-влакчето към София и това е.Питай и Митьо селския за "любовта" на феновете към него....
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 19.03.2012 г.
+10
 
 
С тез, коите привлече - какъв отбор ще правиш, бе? Един Мариян дето пипа топката - другите си ги вземай и изчезвайте от Пловдив!
+4
 
 
Още като дойде тоя ви разправях,че не става.Тогава тук ми се слагаха минуси.Трябва ни друг-по-опитен треньор,на който да му имат респект всички,и по възможност да е ботевист.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: