ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев удари Банско в Сандански, Веселинов се отчете с гол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:55 / 25.02.2012Коментари (32)11222
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев Пловдив победи с 2:0 Банско в контрола, която се игра в Сандански. Бившият футболист на Сливен Валентин Веселинов се отчете с гол в неофициалния си дебют с "жълто-черната" фланелка, другото попадение за пловдивчани реализира Йордан Христов.

Двубоят в с.Вълково се игра при силен вятър, който не позволи на двата отбора да разгърнат потенциала си. Все пак "канарчетата" стояха по-добре на терена и напълно заслужено стигнаха до победата.

Йордан Христов даде преднина на Ботев Пловдив в края на първата част. Крилото на "жълто-черните" получи пас от бившият си съотборник в Спартак Пловдив Емил Аргиров и откри резултата с удар по земя.

През втората част Ботев Пд вкара още един гол във вратата на Банско. Негов автор бе Валентин Веселинов. Бившият футболист на Сливен замени Деян Христов в 57-ата минута и десет по-късно вкара първото си попадение с "жълто-черната" фланелка. 19-годишният младок бе изведен от Петър Атанасов на стрелкова позиция и с удар по тревата вкара за крайното 2:0 за Ботев Пловдив.

Веднага след срещата "жълто-черните" се прибират в Пловдив, където ще протече заключителната част от подготовката за мача с Нефтохимик на 3 март.
Още по темата: общо новини по темата: 15
24.02.2012
23.02.2012
22.02.2012
21.02.2012
20.02.2012
20.02.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-32
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-28
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+15
 
 
Направихме добра подготовка с добри съперници.Малко селекцията не ме обнадеждава.Взеха се играчи на възраст за сметка на млади и преспективни играчи като Арфата,Гуджев,Гаджалов,но дано да ме опровергаят тези играчи с добра и резултатна игра.Успех канари, даже и в ада ние ще ви следваме!!!
+16
 
 
Нека на 3 март напълним нашия дом - КОЛЕЖА и да покажем на цяла България колко обичаме своя тим БОТЕВ Пловдив ! И после ще му мислим за Лудокравите ( Лудогорец ) ! Ботев Пловдив върви в прав път !!!
+19
 
 
Това е последния мач от подготовката за така важния полусезон, в който трябва да се върнем там където ни е мястото, в елита на А група. И ако можем да се преборим за купата на България, ще бъде чудесно. Надявам се, че отборът е подготвен игрово, физически и психически за трудните мачове, които предстоят ,защото знаем, че срещу нас всеки ще играе на макс. НАПРЕД И НА ГОРЕ МОЙ БОТЕВ!!! п.с. Гледах снимки от мача в един сайт, и ми направи впечатление едно знаме на което пише Благоевград, не знам дали там имаме фен клуб, но явно и там имаме фенове, а това е хубаво.
+32
 
 
Браво Канари ! НА 3ти МАРТ ВСИЧКИ НА КОЛЕЖА !! ДА ПОКАЖЕМ НА ЦЯЛА България КОЛКО ОБИЧАМЕ СВОЯ ТИМ!!! АЙ КАНАРИИИ!
+28
 
 
Браво момчета! Нека всики фенове,играчи и ръководство заедно покажем на 3ти март какво означва Ботев за Пловдив и изпълним колежа! А после треперете Лудогорец!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: