ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лудогорец: Не сме се уплашили от Локо Пд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 25.02.2012Коментари (41)9576
©
Лудогорец се оправдаха със снега и леда по техния стадион, въпреки, че мачът трябваше да се играе в в Пловдив и от Локо заявиха, че "Лаута" ще е готова!
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отговори на изказването на почетния президент на Локомотив Пд Христо Бонев, че "орлите" са се уплашили от мача в Пловдив и затова са поискали отлагане на кръга под предлог последиците от лошите атмосферни условия.

"Ние трошим леда и чистим терена, за да може отборът да тренира в Разград и да посрещнем първия мач на 3 март с нормални условия. Уважавам Зума, но ако някой твърди, че на тези терени може да се играе нормално футбол, значи не мисли за здравето на играчите. А стадионите са опасни и за зрителите, защото по трибуните има 10 см. лед. Нали в крайна сметка футболът е за тях. Кой носи отговорността за зрителите? Естествено, че ние и е въпрос на здрав разум да не се правим на големи герои. Има един футболен президент с голяма уста, който настояваше да се играе, но той няма проблеми, защото отборът му има дузина фенове, сред които половина са негови роднини", смята Петричев.

От вчера момчета от фенклуба на Лудогорец чистят снега от трибуните на стадиона в Разград. Въпреки че през последните дни дневните температури са над нулата, 20-сантиметров сняг и лед са сковали терена и седалките на "Лудогорец Арена".
Отоплителната система на игрището е включена, но дебелата покривка бавно се топи.

"Трети ден работи отоплението на терена, но снежната покривка още е 20 сантиметра. Доброволци помагат за разчистването на трибуните, за да са готови за първия домакински мач на 3 март. Момчетата използваха двудневната си ваканция, за да помогнат. В почивните дни очакваме още доброволци да се включат в почистването на седалките и пътеките от снега, за да посрещнем публиката за мача с Берое. Най-важно от всичко е да създадем безопасни условия, защото сигурността на зрителите е най-важното нещо. Трябва да предпазим и терена, в който вложихме сериозни средства", обясни изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.
Отборът се събира в Разград на 26 февруари. Той ще е в непълен състав, заради отсъстващите национали.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 26
23.03.2012
22.03.2012
22.03.2012
21.03.2012
21.03.2012
21.03.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Кви орли са тия рязани карабини бе,напълнили са гащите!Ама те не са виновни,защото си плащат на помиярската пасмина от бфс и си мислят,че всияко им е позволено.Дали локо ще ги бие сега или по-късно- все тая!
+4
 
 
Мачът не е ли в Пловдив?Какъв сняг, какъв лед, тоя трябва да отиде да се прегледа, говори пълни глупости.
-2
 
 
Буфери,цяла България трепери от вас,само Любимец не ги е страх
+1
 
 
"Момчетата използваха двудневната си ваканция" - сиреч, момчетата са ученици... :) И в същото време г-н Петричев говори за отбори с една дузина фенове, използвайки риторика в стил 90-те...
+7
 
 
Да не забравят от Делиорман,че ги чака ад в Пловдив и с Локо и с Ботев.Тогава ще видят кон боб яде ли,магаре фасул сере ли.
+7
 
 
тия палачовци от сега насират Щото като дойдат в Пловдив и локото първо Ще ги на..е И ПОСЛЕ НЙЕ ЗА КУПАТА ЯКО ЩЕ ИМ ГО ЗАБОДЕМ ОТ ЗАД ще видят какво е ад :) като дойдат в Пловдив АЙ КАНАРИ САМО БОТЕВ Пловдив
+10
 
 
Страх ги е да минат балкана че ги чакат черно-бели и жълти мечки,но ще им се наложи и то няколко пъти тая година,всеки път ли ще отлагат???
+8
 
 
Когато дойдат в Пловдив и си изиграят мачовете ще видат за какво треперене става дума!
+5
 
 
Защо изобщо се занимавате с тъпанари като този.В Пловдив на Лаута можаха да изчистят всичко,а на ултрамодерния стадион в Разград дори с отопление има 20см сняг.Тези приказки глупако нещастен ги разправяй на перуките в БФС / брутални футболни смешковци /.Като сте тръгнали да отлагате,отложете си още отсега мачовете от първия кръг в ЛЕ,че ще ви ПЕРАТ и ЖИЛЯТ яко.И ще ви прекръстят набързо на Смехотворец.
+15
 
 
тия лудогорец са пълен фуш Локото ще ги отнесе и после нйе ЩЕ ГИ ОТНЕСЕМ за купата
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: