ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив приключи без загуба подготовката си в Анталия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:23 / 15.02.2012Коментари (64)6829
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив се добра до равенство 2:2 срещу китайският Жиангсу в последната си проверка от подготвителния лагер в Анталия. "Черно-белите" успяха да достигнат до равенството в последната минута на срещата, след като заличиха два гола пасив до почивката.

Титуляр за Локо започна дошлият на проби французин Сирил Шапюи, който не можа с нищо да впечатли треньора Емил Велев и със сигурност ще бъде отпратен.

Китайците си осигуриха комфортна преднина от два гола само за четвърт час. В 9-ата минута след един безмислен фаул на Ангел Йошев отляво Жиангсу поведе с гол на Мола. Само четири минути по-късно китайците вкараха втори гол. Кристиано получи топка пред наказателното поле на Локо и с удар от границата на наказателното поле вкара за 2:0. Локомотив успя да отговори с няколко добри атаки на своя противник. Даксон Да Силва бе най-близо до гол на пловдивчани през първата част, но завършващият удар на няколко пъти му изневери. 

След почивката наставникът на Локомотив Пловдив Емил Велев направи доста смени, които и дадоха резултат. В 65-ата минута Локо намали резултата с гол на Христо Златински. Националът на "черно-белите" се разписа от дузпа, след като Валери Георгиев бе съборен в наказателното поле от защитник на китайците. В последната минута пловдивчани вкараха втори гол във вратата на китайците. Резервата Драги Коцев бе съборен в пеналта на Жиангсу и рефера без да се замисля показа отново бялата точка. Зад топката застана Любомир Витанов, който не сгреши и оформи крайното 2:2.

Така Локомотив Пловдив приключи лагера си в Турция без загуба, след като успя да се наложи над Марибор (2:0), завърши наравно с Хайдук Сплит (2:2), победи Луч Енергия Владивосток (2:1), записаха нулево равенство с Тобол и се наложи с 1:0 над Тараз. 



Още по темата: общо новини по темата: 45
20.02.2012
17.02.2012
16.02.2012
16.02.2012
15.02.2012
15.02.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ВСИЧКИ В СОФИЯ С ОНЕЗИ МАРШУТКИ ЩЕ ГИ БИЕМ 2 3 ГОЛА.
+1
 
 
колкото и да се напъват дрогираните джуджета и делиормански домуси,трябва да им е пределно ясно.....просто в един прекрасен ден техните отбори няма да ги има.без история и най-вече публика,колкото и пари да имаш,квото и лоби да си създал,колкото и минети да ви правят перуките.....вас няма да ви има,ще сте там,където ви е мястото!мача с Делиорманските шалвари и в понеделник в 6.00 сутринта да е,пак ще го вземем.....Локо Пд до гроб!
+8
 
 
Бих искал да споделя и моето мнение относно отлагането на първият пролетен кръг. Днес ходих до любимият ни стадион Лаута и видях каква е ситуацията , а тя е следната - снегът е адски много. 8 декара стадион с 45 см дебелина на покривката-невъзможно да се почисти без намесата на природата.Кошарата се почисти с грейдер.Може би утре това ще се случи и с основният терен.Много жалко,че не успях да направя малко снимки.Общо взето не бива да съжаляваме за отлагането на мача с Лудогорец. А подготовката и мачовете за сега си мисля,че са на отлично ниво.Успех на любимият ни отбор и нека да го подкрепим всички в трудният му първи мач с Локомотив-София.
+2
 
 
Можем да бъдем само и единствено доволни от подготовката ни досега!Жалко,че идиотското ни БФС ни прецака мощно с отлаганто на мача с "широките гащи"! Тази промяна ще ни отежни сериозно програмата,но нали затова отложиха първия кръг?! Защото на някои отборчета сметките излизаха без кръчмар!?.....Спецовете пък от жълтата кочина,които ни предричаха 6 от 6 загуби,да си гледат селата и добитъка,защото футбола определено не им е сред областите,които са им ясни!Пожелавам си жълтите мисири в следващата фаза за купата,макар,че ще е трудно дори теоритично!Но ако собственика на турнира,който е и техен такъв им купи още някой мач,подобно на този с черноморец,за подарък за 2 годишнината им,може да се срещнем и на по-горен етап от надпреварата,ествено ако и ние бием говедата! Поздрави и за техния равен днес над румънски слабак! Все пак е от тяхната черга!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+21
 
 
успех на локомотив в първенството, и отново добър резултат ,късмет съграждани, отново мн мн обиди от ваши фенове в нашият форум, незнам какво ви става,НО НИЕ СМЕ Пловдив, едно цяло приятели
+3
 
 
Обърнете внимание на контролата на жълтите ,как е завършила след ,като са губели със 0 на 2 и пак със две дузпи изравняват .....Няма смисъл да коментираме .....те са най честният отбор невлизащ във никакви уговорки и наредби...ха ха ха
-1
 
 
жълтите са патриоти които се управляват от турци.и днес играят с европейския гранд ДЕЛТА-ТУЛчЕВА
+7
 
 
Нямах възможност да гледам и слушам мача, но доколкото разбрах - проблеми в защитата и вратарския пост първото полувреме, Шапюи не е впечатлил! Това е , от което ръководството трябва да си правят изводи. Иначе - сериозна подготовка и без загуба! Напред машини!
+2
 
 
Абе тея жълти психопати пак ли са тук ? За тях всички наши мачове са тото ,а те горките били най честният отбор в България и незнаели ,какво е да се залага на тото .....Само ще им припомня ,как ги изхвърлиха едно време от Евротурнирите след като ги разкриха в злоупотреби и също така мача им със Беласица за който се знаеше ,няколко часа преди това как ще завърши ....и последно ,бомбичката която хвърлиха за мача Със Черноморец ,доста тлъст коефицент за победа . Може да се дадът и други примери ,но няма смисъл да коментираме глупостите на едни психопати ,болни мозъци ,които във всеки един момент ,могат да изкарат целият свят виновен ,за да докажат колко са невинни и непорочни ....Смешни сте !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: