ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив отново непобедим в Турция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:18 / 10.02.2012Коментари (64)7929
© Plovdiv24.bg
Отборът на Локомотив Пловдив завърши 0:0 срещу Тобол (Казахстан) в контролна среща играна в турския курорт Кунду. Това бе четвърти двубой, в който "черно-белите" не познават вкуса на загубата.

Срещата най-вече ще се запомни с грубите влизане от страна на казахстанкия тим, които изкараха принудително левият краен бранител на пловдивчани Михаил Венков през втората част.

Базил дьо Карвальо бе най-близо до гол за Локо още в началото на срещата, но нападателят се размина с центриране на Венков в наказателното поле на Тобол.

След почивката картинката в мача не се промени, Тобол продължи с балтиите и не остави на своя противник да играе футбол. В 55-ата минута Валери Георгиев отправи силен шут от воле, засичайки от корнер центриране, но стражът на казахстанския тим парира ударът му. В крайна сметка нито шампионът на България за 2004 година, нито този на Казахстан за 2010 успя да попари противниковата врата.

Локомотив: Павлов (Караджов 84'), Родригес, Бенжалюн, В.Георгиев, Венков (Йошев 56'), Златински (Маламов 78'), Д.Георгиев, Коцев (Йорданов 67'), Даксон, Лазаров (к) (Спасов 84'), Карвальо.
Още по темата: общо новини по темата: 45
20.02.2012
17.02.2012
16.02.2012
16.02.2012
15.02.2012
15.02.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Контролите вървят добре така трябва да бъде и в първенството . Първо Лудогорец после говедата .
+1
 
 
Утре играем с други"рендета" от Казакстан,Тараз! Тези са били Динамо Б.(последния съперник на делиормана) с 1-0 преди дни и се очаква отново много груб и респективно рискован за здравето на футболистите ни мач! Аз лично предпочитам загуба с разлика,отколкото контузен дори един от нашите в замяна! На въпросната контрола с румънците,в края на мача е изнесен футболист на Динамо със счупен крак! Дано оцелеем без контузии в тези контроли! Всичко друго е "бош-лаф"! В досегашните си срещи играни в Турция доказахме,че сме много добър и подготвен отбор,сега остава да "оцелеем" до първия кръг срещу братята на собственика на жълтурите!!!!! САМО ЛОКО!
+3
 
 
Трябва да са готови момчетата за такива мачове - повечето отбори ще играят срещу тях по този начин.
0
 
 
че то вие сте си домакини :Д хаохохохохохохо
0
 
 
момчета забелязахте ли от казахтанците с номер 9 кой беше???? БОРАТ хахаха
-1
 
 
Жълтите горките не могат да преживеят факта, че гранда остава без загуба в контролите и то срещу класни съперници, а не срещу резервите на Корона и юношките на молдовските аматьори. Но съдба както са казали хората. Кой за каквото е заслужил. Спокойно папагалчета, ще го преживеете някак си...в най-лошия случай ще се качите на Курдовия и ще ви мине като на кучета..
+3
 
 
Браво...!!!!! Всеки ден добри НОВИНИ....
+6
 
 
с младите момчета и старите вълци ставаме велик отбор с голям треньор ипрезидент които си знаяр работата и с нашата истинска подкрепа ще играем в европа момчета ние сме с вас само локо пловдив един е на света
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Още като разбрах, че треньор на тия е Вячеслав Грозни стана ясно, че тези ще са сериозен отбор.Щом оцеляхме срещу толкова груб и силен физически отбор значи сме много добре подготвени.Обнадежден съм за първенството. Лудогорец още от сега са напълнили гащите...делиорманът си умира от страх.Ще им смачкаме потурите на тия.На жълтите, какво им обръщате внимание?! Вие да не би да си мислите, че те не могат да направят сравнение между техния и нашия противник? Много добре си знаят, но те се раждат с комплекс от големия Локомотив. Напълно в реда на нещата е да идват в нашите теми - винаги по-малките фенове се сравняват с по-големите.Жълтура откъдето и да го погледнеш си е едно злобно човече с дребна душичка.Аз досега жълтур добър човек не съм видял...няма и да видя.Нека да идват и да си избиват комплексите ве...те с комплекс си живеят.Пловдив е черно-бял. Напред , мой Локомотив!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: