ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Областният се оправдава пред Локо феновете, но има време да раздава награди в аматьорско турнирче
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:42 / 20.12.2011Коментари (101)9751
© Plovdiv24.bg
Мини скандал назря, след декларацията на феновете на Локо от тази сутрин.

Областният управител Здравко Димитров побърза да се оправдае, като на свой ред пусна официална декларация, в която твърди, че в петък, събота и неделя е бил по служебни дела извън града и това го е възпрепятствало да присъства.

Всичко е нормално, особено за един губернатор, ако не лъсва голата истина. Същият следобед в неделя, когато бе "Черно-бялата Коледа", областният намери време да награди участниците в аматьорско турнирче по футбол, проведено на частен спортен комплекс, под неговия патронаж разбира се.

Явно господин Димитров бързо е успял да приключи със служебните дела, за да има време да награди призьорите в аматьорското турнирче, но не е успял да положи усилия да присъства на тържеството на единия от двата пловдивска футболни гранда.

Коментарите и изводите от изложената фактология, оставяме на вас.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
И като баскетболист не успя, и като бизнесмен си беше мръвка, а в улпията човек не стъпваше със седмици /освен пияните ти приятели да ги черпиш/, а сега и като политик ще си същото мръшляче...
0
 
 
господа локомотивци не ви ли е срам рода димитрови са едни от най големите ботевисти в последните 50 години , сред старите пловдивчани това се знае .
-1
 
 
Областен лъжльо, не ти отива да се правиш на мотика. Ха признай си, че Банго му минава през к**еца за Ботев и е дошъл само и единствено заради наново форсирания Воден проект за 140 милиона, после си признай и твоята причина да жълтееш - и ще ти олекне, майна. Отрано забрави, че си сериозен мъж и почна с ку**енските номера, но си е за твоя сметка.
0
 
 
Пак пълно със селска паплач!Абе нещастни жълТУРЦИ,вие сте е*ахти и комплексарите.Гледайте си сдружението от Сопот и не се бъркайте при големите.Защото пак не ви виждам вдясно в класирането!
+3
 
 
Не така Здравко, не така Димитров.....не бъди и ти като другите- търчи-лъже. Имай малко достойнство. Бъдете запалянковци на който отбор иксате г-да политици, но не забравяйте, че пловдивчани са ви избрали и голяма част от тези избиратели са привърженици на отбор който не е облечен в цветовете на които вие симпатизирате. Локомотив Пловдив винаги ще бъде запазена марка в футболният "микрокосмос" на град Пловдив.....докато град Пловдив съществува. Никога слагачи и гъзолизци на власта, завинаги привърженици на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ. Даже и на край света.....(поздрави от Америка).
-2
 
 
Значи така а??Ходиш два пъти на мачове на навлека от Кюстендил, а на любимеца на цял Пловдив-"Ботев",нито веднаж?Пишеме ти декларация!!Хахахахах.Тия вагонетки винаги са ме разсмивали,ама тоя път сътвориха нещо уникално!!С две думи-циганска работа.
0
 
 
баси как го е засмукал...ако му даде пари и език ще му пусне! еехххх.....жалка гледка. Зарко от много време е бил върти опашка. Трябва първо да му се даде за да се иска после.
-2
 
 
Не го плюйте Тотев. Той, мижитурката, не е виновен. Поставено момченце да обслужва мръсни пари и интереси на неграмотната, нагло самозабравила се върхушка български В«политициВ». Колко да е способен на някаква своя, кметска ангажираност?!?!?? В случая е обяснимо защо пионките на Караибрахим подскачат от нашата бърза и адекватна гражданска позиция...Не само защото този клоун, кметът, си им харесва, та нали им носи шалчето и низките ценности са им обща характерна черта...А и защото натискът да не присъства на Черно-бялата Коледа идва именно от тяхна страна ! Ела, яж и пий с нас, какво има да обсъждате никому ненужни инициативи за изградаждане на спортни съоръжения и да се дава гласност на културно-историческото богатсво на града ни...Защо трябва да се поощряват деца или пък да се отдава почит на хората желаещи да прославят древния ни град Пловдив... Нека не се залъгваме...когато социалният статут на привържениците на жълто-черния отбор от самото му създаване е на политически роби, то съвсем нормално е един от техните лозунги да е В«Невежеството е силаВ». И тази движеща сила си ги носи... Свободата, дори и колективната, е въпрос на дълбок личен избор и борба. Който както иска да го разбира ! Весели празници, бъдете здрави, и наистина - не се променяйте !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: