ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Здравко Димитров: Аз съм спортист, не деля отборите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:34 / 20.12.2011Коментари (35)4280
© Plovdiv24.bg
Областният управител Здравко Димитров побърза да отговори на декларацията, публикувана от феновете на Локомотив тази сутрин.

Представяме на Вашето внимание цялата декларация на Здравко Димитров без редакторска намеса:

"Здравейте привърженици на Локомотив Пловдив, аз съм спортист и като такъв не бих си позволил да деля отборите в Пловдив, независимо , че имам слабост към един от тях. Откакто съм областен управител съм бил на две футболни срещи на Локомотив и на нито една на Ботев. Искам да подчертая, че те става въпрос за пристрастия, а за физическа възможност. Ще стоя винаги зад добрата игра на всички пловдивски спортисти, независимо от кой отбор или кой вид спорт упражняват. Радвам се на добрата игра и на едните и на другите . И в подкрепа на това, че не деля плодивския футбол ще кажа, че с удоволствие се включвам в турнирите за ветерани от отбора на Локомотив Пловдив с Галатасарай в международните мачове в Турция . Винаги съм казвал, че ще подкрепям спорта като цяло с каквото мога. Много преди изборите помогнах финансово детско-юношеската школа на Локо Пловдив, а не съм дал още стотинка на децата и младежите от Ботев Пловдив.

Конкретно за празника на Локомотив Пловдив не успях да присъствам, защото в петък , събота и неделя имах служебни ангажименти извън града, които нямаше как да отменя. Не съм водил предизборна кампания и нищо предизборно не съм обещавал. Аз съм спортист и знам какво е да бъдем подкрепяни избирателно".

Весела Коледа и спорна Нова година на всички спортисти!

 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
зико е от рода ни димитрови , в рода димитрови всички са ботевисти татко му митко ,чичо му гено , марин ,георги , евгени , брат му . този род е ботевистки от 1940 година насам
-4
 
 
Областен лъжльо, не ти отива да се правиш на мотика. Ха признай си, че Банго му минава през к**еца за Ботев и е дошъл само и единствено заради наново форсирания Воден проект за 140 милиона, после си признай и твоята причина да жълтееш - и ще ти олекне, майна. Отрано забрави, че си сериозен мъж и почна с ку**енските номера, но си е за твоя сметка.
-3
 
 
Абе жълТУРЦИ нямате ли си форум,та пак при нас бе?Ей ,нямате пропуск .
+3
 
 
Истината е , че се компрометирахте !Ако си бяхте написали прословутата декларация, без никъде да споменавате Ботев Пловдив и партито му, а просто да се бяхте обърнали към кмета и областния за това, че не са ви уважили, може би щяхме да проявим разбиране.Но в този си вид това е една КОМПЛЕКСАРСКА декларация! Жалко,че не го осъзнавате! Пак ви подведоха 1 гризач и няколко подлоги около него!
+7
 
 
Всъщност истинските думи на Здравко са -Здравейте д..сльовци,през органа ми е за вашата декларация !
+8
 
 
Здрвако кво им се обесняваш на тия цигани да не ти са майка че ще им даваш отчет къде ходиш кво правиш кога сереш и кога е*еш
0
 
 
В интерес на истината Зико си е бил винаги локомотивец и за какво ревете срещу един от "вашите" не ми е много ясно...
0
 
 
Който е писал писмото има проблем с граматиката...
+8
 
 
Къде ви е декларацията срещу Коко, подлоги ??? Нали сте много горди или ви е шубе да не се ядоса и да ви сложи на Коковия ?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: