ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емил Велев: Мачът с Добруджа е най-важният за нас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:48 / 30.11.2011Коментари (25)6045
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Емил Велев определи предстоящия мач на отбора с Добруджа за много важен. Той също така заяви, че се надява футболистите му да подходят сериозно за мача и да вкарат нужното спокойствие в клуба по-време на зимната пауза.

"Още след победата над Литекс казах на момчетата, че мача с Добруджа е най-важния за нас. По принцип всеки следващ мач е най-важен, но в случая този е наистина такъв. От една страна е шанс да продължим в турнира за Купата на България, а от друга страна победата ще ни даде необходимото ни спокойствие по-време на зимната пауза и зимната подготовка. При победа над Добруджа ще може да се работи спокойно и около селекцията на отбора и да се подготвим Локомотив да е по- силен през пролетта. Миналата година играх финал за Купата със Славия, сегашният ми отбор има възможности също да спори за място на финала. Добруджа също ще искат да завършат добре годината и затова няма място за каквото и подценяване от наша страна. Трябва да се раздадем докрай в мача в събота. Поради голямото разстояние ще тръгнем в четвъртък, ще тренираме в Пловдив и потегляме", заяви специалистът, цитиран от Гонг.
Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Хахаха,тъповати смешни селски бекове, разбира се,че съм от Левски бе същества вмирисани,така е било така и ще бъде САМО ЛЕВСКИИИИИ
+2
 
 
С този футбол, който го играем при Емил Велев съм спокоен за мача с Добруджа! Най-после да видим от отбора играта, която искахме - борба, преса и пълно себераздаване от всички с черно-бяла фланелка. Добрич ще ни скочат щото за тях сме голям дразнител - гостува им не кой да е а отборът на Пловдив, който играе в елитната "А" гр. Пък и сигурно имат млади и талантливи момчета, които ще се стремят да блеснат срещу нас, за да се харесат на нашия спортно-технически щаб. :) Така, че нашите да се стягат и да изиграят мача сериозно...да не си мислят, че ще минат като на парад през Добрич, без да срещнат съпротива. Напред мой Локомотив. Пловдив е Черно-Бял
+4
 
 
няма по-голямо нещастие от това да си левскар,а още повече,папагал да се прави на говедо
+4
 
 
Този отдолу със сигурност не е левскар. Комплексар, който го е срам да признае от кой отбор е всъщност. :)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-4
 
 
Наздраве Кокалче, венци що ти би шута,попаднал си на точното място с точното ТОТО....подходящият човек, за такъв отбор издържащ се от ЛОТОМАНИЯ.....Лкумутив с тея застаряващи футболисти,на кой отбор от първите 5,ще противостои?На кой...с дядо Здравко-дето пада,като отсечена талпа,щом свърши въздуха или ренде "Вьорнер" Бенжелюн,ахахахахаха мъпет шоу от Л..айнута
+1
 
 
Кокала да мята питиета колкото си ще, това си е негова работа! Важното е да вдъхне непримиримост и хъс у играчите, да пресират и се борят за всяка топка, както в мача с Литекс! И с няколко качествени попълнения напролет да търсим успех във всеки мач! А с Добрич - никакво отпускане и само победа!
-2
 
 
хахаха,Кокала почнал ли е да мята питиетата до забрава, и да се напива и да влиза в боеве със фенове и журналя във Пловдив?!Ще се прояви скоро..
на 30.11.2011 г.
+2
 
 
Не само мача с Добруджа а всички мачове за купата би следвало да са важни за вас ако искате да намерите излаз към европа. От първенството няма как да стане Славия и Левски са по-слаби от локо ама от там напред неможе а и Литекс няма да завършат 7ми нали го знаете!
+4
 
 
Никакво отпускане!Дано всички са си взели поука от мача с Пирин миналата година.Локомотив е длъжен да продължи.Ако повторят играта,която показаха срещу Литекс и същата борбеност и характер няма да имат проблем.Успех!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: