ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Юнес Бенжелюн: Напускам Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:38 / 25.11.2011Коментари (19)4151
© Plovdiv24.bg
Защитникът на Локомотив Пловдив Юнес Бенжелюн ще напусне "Лаута" през зимата. Това заяви самият той.

"Искам да обявя, че ще напусна клуба. Това е 99% сигурно. Този уикенд срещу Литекс най-вероятно ще изиграя последния си двубой.

Президентът Константин Динев знае за решението ми. То е отпреди два месеца. Говорил съм с него, че искам да си тръгна. Той ми каза да остана поне до зимата, но аз направих своя избор Той не бе лесен. До момента съм изиграл 53 мача за Локомотив в А група, в които съм отбелязал 8 гола. Мисля, че това е добър показател. Решението ми няма нищо общо с това, което стана с феновете на мача ни с Минъор (б.а. - запалянковците издигнаха плакат, на който пишеше - "Юнес - или играй, или си върви"). Знам, че 95% от запалянковците на този отбор са фантастични. Те обичат клуба и играчите и дават всичко за тях.

Естествено, както навсякъде, има и малцинство, което не е добре настроено към някого. Не всеки харесва силните характери. Не съм обаче ядосан на феновете, не съм и водил война с тях. Останах неразбран. Когато вкарах на Ботев Враца, просто отпразнувах гола си. Много от тях не ме познават достатъчно добре и затова реагираха така. Иначе получих много писма във фейсбук, с които ме окуражават. Нека запалянковците знаят, че за мен е било чест и удоволствие да играя за Локо", заяви Бенжелюн.

"След две години на "Лаута" дойде време да продължа. Изпълних целите си в Пловдив. Дойдох, когато клубът бе застрашен от изпадане. Спасихме се, а миналата година бяхме на косъм от класиране в евротурнирите. Мисля, че свършихме добра работа. През този сезон имаме 24 точки, а ако победим Литекс, ще бъдем в добра позиция за атаката на четворката през пролетта. Желая всичко най-добро на клуба, да спечели купата и да се класира за евротурнирите. В момента отборът е в добри ръце. Почетният президент Христо Бонев е легенда, а собственикът Константин Динев назначи добър треньор, който ще отговаря за всичко.

Има обаче и малко разочарование. През това първенство не прогресирахме достатъчно. Имаше хора, които правеха проблеми и не искаха Локо да върви напред. Липсваше им професионализъм. Аз обаче винаги съм бил такъв. Понякога съм играл контузен, но това е оставало незабелязано. Обвинявали са ме, че излизам по заведения, но кой не го прави? Винаги съм играл на върха на възможностите си. Пропуснал съм един мач заради контузия, не съм бил на терена само като съм бил наказан. Няма футболист, който да е играл повече от мен през тези две години за Локо", каза французинът.

Той допълни, че има няколко опции за продължаване на кариерата си, а Локомотив ще получи трансферна сума за него.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 10
30.11.2011
27.11.2011
27.11.2011
26.11.2011
26.11.2011
25.11.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Готин,може да си изиграл и 500 мача,ама ги играеш както ти си искаш и когато ти си искаш.Има и други на точно твоето ниво (Кавдански),така,че абсолютно нищо не губим!!!
България и Пловдив над всичко!
на 25.11.2011 г.
+6
 
 
Между другото Юнес е доста добър и класен(за българските стандарти) футболист!Локомотивци могат само да съжаляват ,че го принудиха да си тръгне,което още не е сигурно....
-4
 
 
Най-накрая. Бъди жив и здрав !
+1
 
 
Ами благодарим ти ,надявам се да не мислиш,че някой ще ти се моли да останеш.Жив и здрав.Надявам се и ,че никой от ръководството да не се опита да го спира след така подробно даденото интервю от този футболист.Само трябва да му е ясно ,че на неговия пост имахме и Крачунов и Кавдански,който по никакъв начин не бяха по-слаби от него.Не разбираш добре български за да ти обясня по-подробно аз за някой твой супер мача ;)Но всичко е добре когато свършва добре ,а ти свърши с ЛОКОМОТИВ Пловдив
+1
 
 
пфу! Станаха като PR агенти...какви декларации, каква драма... ! От два месеца напускал ?!!!!!! смях. Какво се обясняваш, наглец ! На терена ти опозори с играта си идеята Локо Пловдив не веднъж. Не ме интересува колко мача и гола си вкарал, а че си един поръчков "професионалист". Качи на самолета и другия стойкаджия Сержиньо.... Адио, мосьу 24/7 Чалга Бар. Всички на Лаута в атака утре !
+6
 
 
жалко...така ми се щеше да изплющим жълтата кочина
на 25.11.2011 г.
+4
 
 
Добружа- ЛОКОМОТИВ за купата:ЛОКОооооо ПОБЕДА
+3
 
 
той е най добрия ни защитник но само когато иска безпорно бендялион е класен защитник но щом му е такова решението ще дадем път на други момчета
+1
 
 
Жалко ,че донякъде нашите фенове принудиха Юнес да си тръгне.. Според мен той е един от най-добрите защитници в България! За централен защитник - 53 мача и 8 гола... никак не е малко.. Успех в новия ти отбор , Бенджи !!!
+8
 
 
Жалко за Бенджи.Той е много добър футболист,но в доста мачове изпълняваше поръчките на Коко Динев!!! Аз мисля че Коко сам си е виновен!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: