ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Светльо Петров: Съдбата си знае работата, ще играя за Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:40 / 22.11.2011Коментари (9)5444
© Plovdiv24.bg
Играещият вече помощник-треньор на Ботев Пловдив Светослав Петров е готов да даде всичко от себе си и да помогне на отбора да елиминира съименника си от Враца от турнира за националната купа, коментира самият той пред официалният сайт на клуба. 33-годишният халф се завръща в средата на терена след повече от година отсъствие и претърпяна операция. Той бе картотекиран в БФС и попадна в групата за мача в сряда.

"Честно казано не съм очаквал, че ще се наложи да играя отново, но ето, че се случи. Надявам се да съм полезен на отбора. На терена ще си проличи доколко съм готов за игра. Чувствам се добре, не съм спирал да тренирам, откакто се възстанових след операцията. По време на подготовката с ЦСКА тренирах наравно с футболистите, а откакто сме в Ботев, също редовно участвам в заниманията. Няма смисъл да се заблуждаваме, че съм в пълна кондиция, но колкото мога ще помогна на отбора", заяви Светльо Петров.

"Много искам и трябва да победим Ботев Враца. Виждате, че преди 2 години се получиха доста изненади в турнира, защо да не стане така и сега. Ботев има многобройна публика и сме длъжни да победим дори само заради нея. Защо да не подарим на феновете една купа. Идеята за моето участие на терена е с опита си да внеса спокойствие в отбора и връзката със скамейката да е по-добра. Надявам се така нещата, които тренираме да се получат по-лесно на терена", допълни играещият асистент на Радуканов.

"Много добре си спомням как преди 10 години бях на крачка от Ботев. Бях си купил билет за Пловдив, дори международният ми паспорт беше в Ангел Ванчев /член на съвета на директорите в клуба/, за да оправя някакви документи. В последният момент ми се обадиха от ЦСКА и заминах за София, тъй като по това време нещата в Ботев бяха по-различни от сега. Явно обаче съдбата си знае работата и в крайна сметка ще играя за Ботев", завърши с усмивка Светльо Петров.

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Нека не се заблуждаваме.... този мач е без значение!!! Ако победим - добре. Паднем ли - никакво значение - напред към "А"!
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Св.Петров освобождава мястото на пом. трен. на Йовановски , това е цялата истина , не може на щат да се водят 4 пом.трен.Видолов,Св.ПЕТРОВ, Петков и Йовановски.
+21
 
 
И той и Милен са хора със сърце! Успех утре! Пак сме на стадиона!
+28
 
 
АЗ залагам за теб....имаш голям хъс,а си в по-добра кондиция от някои футболисти.....успех Светльо.....ТОЙ НЕ УМИРА!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: