ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Радуканов: Има умора у футболистите, но излизаме за победа срещу Ботев Вр
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:25 / 22.11.2011Коментари (47)7372
© Plovdiv24.bg
Ден преди двубоя срещу Ботев Враца за Купата на България старши треньорът на Ботев Пловдив Милен Радуканов даде кратко интервю за клубния сайт, в което сподели очакванията си за предстоящия мач.

- Г-н Радуканов, в какво физическо състояние се намира отборът и ще ви стигне ли времето за възстановяване?

- Истината е, че хвърлихме доста сили в последния мач за първенството. Преследвахме победата през цялото време и момчетата се изцедиха доста. Правим всичко възможно да ги тонизираме, но ми се струва, че ще има останала умора у тях, която ще трябва да преодолеят.

- В такъв случай ще издържат ли ако се стигне до продължения?

- Дори да се стигне до продължения, мисля че футболистите ще издържат физически. Повече ме притеснява, че в събота ни предстои много важен мач срещу Любимец и ако може да се окаже фатално, ако ни се наложи да играем 120 минути.

- Успяхте ли успоредно с мачовете за първенството да се запознаете с играта на съперника за купата?

- Гледахме мача на Ботев Враца с Локомотив Пд, така че имаме представа за играта им. По важното обаче е ние да се представим по начина, по който искаме и да търсим победата и продължаването в следващия етап на турнира.

- Ще дадете ли почивка на някои от основните играчи?

- По всяка вероятност ще съхраним някои футболисти и ще дадем шанс на други да играят.

- Направихте неочакван ход с картотекирането на Светослав Петров. Наред ли е всичко с документите и ще го видим ли на терена?

- Да, Светослав Петров е картотекиран и от днес е пълноправен футболист на Ботев Пловдив. Ще попадне в групата за мача за купата и ще преценя дали да играе. Той може и трябва да помогне на отбора.

- Ще го ползвате ли и напролет?

- -Засега мислим само за следващите 4 дни и как той може да бъде от полза на отбора в това време. След края на полусезона ще мислим за пролетта и неговото евентуално участие.

- Имате ли проблем с контузени футболисти?

- Курдов няма да може да играе. Почувства болки на мача с Поморие и бе сменен. Мина преглед, който показа, че няма нищо фатално. Въпреки това, чувства болки и сигурно няма да играе утре.

- Казахте, че ще говорите за селекция след края на полусезона, но все пак ориентирате ли се на кои постове ще Ви трябват нови попълнения?

- Вече имам представа на кои постове ще се нуждаем от нови футболисти. Мислим по въпроса и следим няколко играчи. Говорим и с г-н Юли Попов по темата, но няма да коментирам нищо повече докато не свършат оставащите мачове.

 

Източник: botevplovdiv.bg
Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Мачът е важен, защото ние сме БОТЕВ Пловдив! Всички на Трибуна изток!
+5
 
 
Работен, не работен ден - там смеее!!! То работата не е заяк да избяга! :))
+4
 
 
Смятам че Милен ще и трябва да даде шанс на някои от резервните играчи в този мач.Мача в събота е по-важен.И ще се играе 90 минути господин RUSH.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Успех на момчетата на терена и нека да зарадват своите привърженици по трибуните и по света,защото БОТЕВ-Пловдив не е само в Пловдив!ЖЪЛТО-ЧЕРНИЯ ТИМ има хиляди привърженици по света и ние ежедневно следим какво се случва с отбора на Пловдив!Успех на всички които обичат този велик тим!
+14
 
 
Тук е пълно с лайнутарски отрепки!Лесно може да ги разпознае човек отдалече!Пък и без това вече не ги пускат на лайнута,защото "намирисвали яко","не говорили добре БЪЛГАРСКИ,опитали се да откраднат плочата на Жоро Снайпера,защото била бронзова,просели на главния вход и продавали слънчоглед,питали наляво и надясно дали могат да измият тоалетните за 5 лева,направили си гълъбарник на козирката на стадиона,написали на стената:"АИШЕ + АСАН=ВОЛ,започнали да разбиват бетона с чукове и кирки за да вземат арматурата,ходели с фланелки на "Нюкясъл" и "Ювентус",повечето дишали лепило или бронз,искали непременно да говорят със Зеки Байрям или с Левент Назифоглу,видели че гостуващия отбор излиза със сакове в ръка и взели да се блъскат като мислели че раздават социални помощи,Вълчо с нелегалното такси возил по-богатите мангусти и за благодарност му обещали че ще стане лидер на агитката на мястото на Сандокана и т.н.Жалка картинка!Отрепките са си отрепки!
+10
 
 
Ние семейно сме на стадиона. Успех на футболисти и фенове!
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+11
 
 
Абе кви са тия-Враца-пълен комплект анонимници и селяни-смачкайте ги КАНАРИ-сложете им поне тройка-а ние от трибуните ще ви подкрепяме яко
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Директор в Ботев: Финалът да е в Пловдив!
ЦСКА-София постави цел на Белчев, но всичко зависи от Ботев
В Ботев се захласнаха по свой юноша, грабнал шампанското
Бивш нападател на Ботев с асистенция в Швейцария
Ботев попадна в престижна класация с италианския Дженоа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: