ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Миньор и Локо не си вкараха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:27 / 20.11.2011Коментари (166)10409
© Plovdiv24.bg
Отборите на Миньор Перник  и Локомотив не излъчиха победител и завършиха 0:0 в мач от 14-ия кръг на "А" група.

Локо бяха по-активния тим на терена и заслужаваха повече победата, но няколко пропуска пред вратата на "чуковете" ги лишиха от успех. 

През първата част възможност да се разпишат имаха Здравко Лазаров и Базил дьо Карвальо, но само малшанса не им достигна за да поразят вратаря на Миньор. Домакините имаха чудесна възможност за гол в края на мача, но само добрата намеса на Стоян Ставрев запази двете нули непроменени.

В крайна сметка двата тима не съумяха да се победят, завършвайки при нулево равенство.
 
Още по темата: общо новини по темата: 14
23.11.2011
21.11.2011
20.11.2011
19.11.2011
18.11.2011
17.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Пловдивчани и жълтури, колко по-добре е всеки да гледа собствения си отбор! Моите единствени притеснения са в черно-бяло. Дори да се засягате, пичове. ще ги напиша. В Локо Пловдив не играем футбол в момента. Като изключим 3-4 черно бели сърца на терена има само наемни душици марионетки. Цялата постановка колко инвестирал Коко е пародия: Колко получава от ТВ права? Колко взе от продадените футболисти които преди да дойдат при нас бяха анонимници: Крачунов и Дембеле? Колко взима от билети? Колко взима от реклама? Колко взима от планирани резултати? За мен лично този чалга футбол с наредените схеми е абсурден. Да, Милан и други големи отбори ги играят подобни схеми понякога, но не за сметка на футбола. Този хаос на терена е трагичен. Сержиньо и Бенжелюн - вечни титуляри????? САМО рушат играта. Особено този стойкаджия Сержиньо губи 9 от 10 отигравания. ВСЕКИ мач. Футболисти от школата не играят за сметка на кокови фризирани позьори. Коко раздава интервюта като Пайнер звезда и продължава да се прави на тренер. Щял да се разсърди. ЕХооо, Коко, ти си на гости на Лаута. Не си спомням Локо Пловдив да е имал липса от желаещи за инвеститори. Ако не беше свинята Наков да ни нареди Галка със сигурност щяхме да имаме пловдивски собственици. Какво ? Щяхме да играем 1-2 години в Б група ли? А сега - футбол ли играем ! Коко да се сърди на Пайнер харема си..... Чухте ли го вчера?... Недомлъвки след големите обещания две години. МОЖЕ би щял да мисли зимата дали да останел. АХАХХАХА...Ваше Височество, забийте си седалките и пътя. е*аси мазника. На стадиона е хаос от неплатени сметки. Плаща директно на 'любимците' си, а другите трябва да се подмазват, за да играят ! Пичове СТИГА търпение! Локо Пловдив е наш. Искам достоен футбол и черно-бели сърца на терена! Хайде сега разбирачите, кликайте минуси за здраве.
-1
 
 
Днес в 12.00ч,банго Цветан В.ще раздава кюфтета и Пепси с изтекъл срок на годност пред стадиона.за "най-заслужилите" фенове ще има и по 20лв целева помощ,впредвид безконечната подкрепа от трибуните! ще помолим тарторите на агитката да нарушат традицията и да не се нареждат повече от един път.
-1
 
 
Комплексарщината на неградските в жълто и техните приятелки по армейска линия няма край. Такова нещо като школа на Ботев няма. То клуб Ботев Пловдив не съществува от вече две години ще станат, вие говорите за школа. Преименуваха една частна школа и извадиха късмет да прилапат фалиралите школи поради лошата икономическа атмосфера в града ни и вече чак "академия" правят. Това, че децата им играят НА СЕЛО в Катуница, това, че няма една легенда жълта треньор при децата (то не че въобще имат някой, който да може да е треньор и да е достатъчно трезвен за да практикува), това че "академичетата" играят с китайски екипи за по лев и двайсе, които нещо им се разлепили на 4тата минута номерата и не могат да се познаят, че нямат един автобус като хората за какво говори? Село. Нищо повече. Само простотия и комплексарщина. Вижте ги като хора каква са утайка, като ги бием всеки път обясняват за "малките циганета" и тн. Хора, които може да пишат по този начин за деца по на 10-12 години няма как да ни комплексират - може само да будят смях и съжаление. Децата на Локомотив играят в най-добрите условия възможни. Пълна екипировка, сега като се направи терена ще играят на прекрасно игрище с най-добрите треньори. От половин година започна реформата в нашата школа, която за разлика от тази на кандидат-пловдивчаните е дала много легенди на България и резултатите вече са налице. Не се лъжете, до година - две ще има много, много сериозни резултати защото пътя по който върви ДЮШ на Локомотив е правилния и отпред има един човек, който може, има ресурси и най-вече умения да направи нещо голямо.
0
 
 
Връзките между двата отбора са факт.Само лаици могат да се учудват на резултата.И в двата отбора има футболисти от другият,а президентите им са приятели.Затова го играх Х.
+12
 
 
честита Ви точка,момчета но не плюите по Миньор те не са лоши футболисти
0
 
 
Комплексарщината на неградските в жълто и техните приятелки по армейска линия няма край. Такова нещо като школа на Ботев няма. То клуб Ботев Пловдив не съществува от вече две години ще станат, вие говорите за школа. Преименуваха една частна школа и извадиха късмет да прилапат фалиралите школи поради лошата икономическа атмосфера в града ни и вече чак "академия" правят. Това, че децата им играят НА СЕЛО в Катуница, това, че няма една легенда жълта треньор при децата (то не че въобще имат някой, който да може да е треньор и да е достатъчно трезвен за да практикува), това че "академичетата" играят с китайски екипи за по лев и двайсе, които нещо им се разлепили на 4тата минута номерата и не могат да се познаят, че нямат един автобус като хората за какво говори? Село. Нищо повече. Само простотия и комплексарщина. Вижте ги като хора каква са утайка, като ги бием всеки път обясняват за "малките циганета" и тн. Хора, които може да пишат по този начин за деца по на 10-12 години няма как да ни комплексират - може само да будят смях и съжаление. Децата на Локомотив играят в най-добрите условия възможни. Пълна екипировка, сега като се направи терена ще играят на прекрасно игрище с най-добрите треньори. От половин година започна реформата в нашата школа, която за разлика от тази на кандидат-пловдивчаните е дала много легенди на България и резултатите вече са налице. Не се лъжете, до година - две ще има много, много сериозни резултати защото пътя по който върви ДЮШ на Локомотив е правилния и отпред има един човек, който може, има ресурси и най-вече умения да направи нещо голямо!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
0
 
 
Циганите бяха 50 човека в Перник!Срам!Мухаха!
0
 
 
Ощетиха миньоро, а подопечните на Галка Малка тупалка,пак бяха грубо подпирани от съдиите,до кога бе ,до кога бе ,галеници на БФС,спасиха ви от загуба....със съдиите ли си ходите по мачовете..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: