ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се мести в Брестник от 1-ви март
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:42 / 17.11.2011Коментари (125)12237
© Plovdiv24.bg
От 1-ви март следващата година Ботев ще домакинства в Брестник, след като ръководството на "канарчетата" постигнаха споразумение със собственика на комплекс "Беркут" Владимир Маринов. Новината съобщи президентът на "жълто черните" Юли Попов. 

"Постигнахме принципно споразумение със собственика на "Беркут" за ползването на базата. След като се разберем за цената на наема, ще подпишем и договора", заяви президентът на Ботев Юли. 

От щаба на Ботев се надяват, че феновете на тима ще проявят разбиране, докато се извърши ремонта на стадион "Христо Ботев". Те мотивираха избора на стадион "Беркут" с близкото разстояние до Пловдив, а и също така, че базата, терена и възстановителния център за много добри.  

Стадионът в Брестник е с капацитет от 2850 седящи места, а с правостоящите броя на зрителите може да надхвърли 4 000. 
Още по темата: общо новини по темата: 11
19.11.2011
19.11.2011
18.11.2011
17.11.2011
17.11.2011
17.11.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
НАШИЯ ОТБОР И В БРАЗИЛИЯ ДА ИГРАЕ ПАК СИ СТАВА НАШТА ИГРА А НЕМОЖЕЩИТЕ САМО БЛЕНУВАТ
0
 
 
Не мога да разбера злобата и омразата на жълтите циганета. Сигурно е много гадно да си в Б с чужд лиценз, да играеш по села и паланки, собственика да ти е ДПС и да ядеш дебелия в дербитата(колкото и да са малко) през последните 2-3 петилетки.
+1
 
 
ЦИГАНИТЕ ОТ ЛАУТ ДЖАМИЯ ДА СИ ГЛЕДАТ ТРЕСАВИщЕТО ЗАД ВСИ!ЗЛОБНИ КОПЕЛЕНЦА СА ТИЯ МАНГАЛИ!ЩЕ ИЗТЪРПИМ ЕДИН ПОЛУСЕЗОН,ПОСЛЕ НА НОВИЯ КОЛЕЖ!ЦИГАНСКАТА ПАПЛАЧ щЕ СЕ ГРЪМНЕ!МУХАХА
+5
 
 
A бе хей REZONE, ти не разбра ли че винаги мога да си поръчам локомотивка по телефона, или да си отворя прозореца заради миризливка.Едното ще ми струва 5 лева свирка,10 чисто,15 аркадан.А другото само отваряне на втората врата.
+10
 
 
Ние нямаме проблеми да ходим в Брестник напролет. Проблемът е в главите на НЯКОИ наакани комплексарчета от Лаута, че Ботев се връща в А група и ще гази!
+8
 
 
п.с. Вече се появи и Локо 1911г.Продължавайте в същият дух.Дано откриете корените си и бащите си преди китайците да ритат топка и преди англите да я узаконят.
+7
 
 
Понеже обичам да ви обиждам комедийни атракционни смърфчета ще ви задам един въпрос.Вие така или иначе сте постоянно в темите за Ботев.Вупроса ми към вас мозъчни кастарати е следният.От къде идва вашето название на най-популярният пловдивски тим-Ботяв.Преди месец ви зададох един въпрос и след 14 часа един доблестен локомотивец ми отговори.Сега в 10 00 ч. задавам отново въпрос ,а след 6 часа ще дам и жокер.Е, тоя под мен така и не намери отговор ,защо им викат или се самонаричат смърфове.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-5
 
 
както се пее в песента на Мейдън: Back to the Village
+6
 
 
Любовта към Ботев Пловдив никога не ще умре.Заедно дори във ада ние ще ви следваме.На Луната или на Ривърсайд ние ще сме там.Средната посещаемост на Ботев е около 4000 зрители.Т.е. капацитетата на Беркут е приемлив.В някои мачове ще е препълнен,но адекватното ръководство винаги може да го измести.За пример-Лаута е с капацитет 6800 зрители.Да е бил препълнен дори срещу грандовете? Терена в Брестник е перфектен.Самото село ще спечели ако мачовете са там.Най-малкото собствениците на заведения ще го усетят.Брестник не искаха да влизат в А група.Сега на тяхно място са хита Лудогорец.Говори ли ви нещо това.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: