ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Новата управа на Пловдив, даде думата си за реконструкцията на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:39 / 16.11.2011Коментари (36)13916
© Plovdiv24.bg
Представители на Локомотив се срещнаха с кмета на града Иван Тотев. На нея новата управа даде думата си за реконструкцията на алейното осветление в комплекс "Локомотив", както и стартиране на строително-монтажните дейности, свързани с изграждането на изкуствено игрище на "Лаута".

Новата управа се ангажира с провеждането на редовни опознавателни срещи, които да спомогнат за бързото стартиране на обществена поръчка за усвояването на близо 1 млн. лева в осветлението на стадион "Локомотив".

Още по темата: общо новини по темата: 36
19.03.2012
19.03.2012
19.03.2012
19.03.2012
10.03.2012
07.03.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+10
 
 
Ние сме най-големите фенове в България - говоря и за черно-белите сърца, и за жълтите - ние, пловдивчани сме феновете № 1 на цяла България. Заслужаваме добри стадиони за нашите отбори. Голямо браво на Коко Динев, че налива пари в базите сам и то въпреки кризата.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 17.11.2011 г.
+8
 
 
Тия ги четем всеки ден . Хайде вече направете нещо , стига сте дрънкали само .
+1
 
 
Докато не видим конкретни дати и срокове,не вярвам на нищо! Все пак обаче знам,че прословутото осветление ще се реализира рано или късно и всичката тази "шумотевица"по тези въпроси е умишлено създадена! Осветлението е страхотно нещо,но не е чак толкова "велика" придобивка на фона на "позакърпените" ни стадиони! Става нещо като оная "на свинче звънче"! В софия същевременно се готвят инвестиции,които са десетки пъти по-големи от споменатите за нашите стадиончета и това никой в Пловдив не смее да го оповести!? Осветлението и жалките подаяния от страна на правителство и респективно държавата,трябва да са едва едно начало за отпускане на средства за стадионите и въобще спорта в града ни а не да се преекспонира постоянно за някакво си осветление а стадионите ни да продължават да се рушат,но този път на "светло"!!!!!?????Що се отнася до недоброжелателите ни в жълто,пак казвам,че е желателно да се съсредоточат върху чаканите 20 милиона за стадиона си и въобще да се надяват дори 1/3 от писаниците за тях и клуба им да се сбъднат,защото там повечето неща са едва в сферата на предположенията а се оповестяват едва ли не като факти!? Хубаво е всички жълтури да видят снимката на "собственика им" в един известен,пловдивски ежедневник и да добият представа,колко е Българин въпросния Цецко Василев или по-точно,дали прилича на такъв!? Отговора е:типичен преставител на електората на ДПС чиято банка оглавява самия той!!!!!САМО ЛОКО!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
на 16.11.2011 г.
+3
 
 
И във фейсбук страницата потвърдиха, че всичко ще е наред с осветлението! Ще видите, че ще грейне стадиона, имайте вяра, не ги слушайте папагалите!
+3
 
 
И двата отбора ще трябва да чакат мнооого дълго , докато феновете забравим какво всъщност са ни обещали.
+2
 
 
Изобщо да не се надяваме,нито ние нито вие ще получим нещо от общината.Само обещания.Тия пържоли сме ги яли, дайте нещо от врата.Опознавателни срещи,втора среща,трета среща,обещания и накрая затишие. Дано да излезе,че не съм прав и общинарите да си изпълнят обещанията.Надеждата умира последна.Има един мухабет:А дано,ама надали.Времето ще покаже.
+7
 
 
Новата управа се ангажира с провеждането на редовни опознавателни срещи, които да спомогнат за бързото стартиране на обществена поръчка за усвояването на близо 1 млн. лева в осветлението на стадион "Локомотив". -----някой ще ми обясни ли какво означава това "опознавателни срещи" . нали веднага щеше да се обяви конкурс за изграждането на осветлението
+10
 
 
Абе стига вече със тези схеми и планове ......Кога ще видим конкректни действия . Само приказки и всичко си стои по старо му
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: