ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Аз проблем с Бонев нямам
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:41 / 14.11.2011Коментари (36)5940
© Plovdiv24.bg
"Аз проблем с Христо Бонев нямам. Днес се видяхме на тренировката и каза, че е пропуснал мача с Ботев заради лични ангажименти. Никога не бих му забранил да влиза в съблекалнята и винаги ще търся съветите му, ако преценя, че имам нужда от тях", заяви пред репортер на Plovdiv24.bg старши-треньорът на Локо Емил Велев.

На въпрос дали има информация на Бонев да му е забранявано да влиза в съблекалнята Велев отговор: "От моя страна няма такова нещо, ако има нещо между Бонев и Динев в тази насока си е тяхна работа".

Неколкократно потърсихме Бонев за коментар на ситуацията и мини конфликта, в който бе забъркан, но не отговаря на позвъняванията ни цял ден днес.

Още по темата: общо новини по темата: 14
23.11.2011
21.11.2011
20.11.2011
20.11.2011
19.11.2011
18.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Циркът "Сдружението на Мери" обикаля села и паланки разсмивайки и забавлявайки народа.Елитния Локомотив, който е отборът на Пловдив играе при майсторите в "А" гр. и е на 4 т. от третия в класирането.Яжте му главата, жълтури!
0
 
 
Че какъв проблем да има Велев с Бонев? Естествено,че проблем няма. Велев е треньорът в момента и на скамейката ще стои той.На Бонев и другите като него г-н Динев им сложи прекрасни кожени седалки на централната трибуна.Там му е мястото.Ако Бонев не се съгласи тогава всички начело с Гочо Василев,Садъков,Едо,Краси Димитров и т.н и т.н да нахлуват вкупом в съблекалнята и да им сложат още една резервна скамейка,че едната ще им дойде къса.Стига вече с глупостите.2 дни се занимават кой къде да влиза и къде да сяда,вместо да мислят за Перник.Да се стягат всички заедно , да бият до края и да тръгнат нагоре.Мислете как да летите,а не къде да седите! Бъдете единни. Бъдете Локомотив Пловдив.
-1
 
 
Все повече се убеждавам,колко комплексирани са жълтурите.Вижте си дереджето,после коментирайте кое е цирк!По-големи смешници от вас няма.Ама какъвто отбора,такива и феновете.Отивайте да се молете на Банго Василев и,че може и да не влезете при големите!
0
 
 
Абе жълтури я отивайте да работите бе селяни ,какво блъскате цял ден по клавиатурата и слагате минуси . Вие сте болни мозъци ,само мишкувате и злобейте и неможете да приемете че Локо сега е номер едно в Пловдив ,това не ви е едно време когато партията ви посочи със пръст и да ви покровителствува и бута напред .И сега се опитват да ви помагат и подпират ,но поне засега не ви се получава....по зле сте от времето на Христолов
+1
 
 
Добре, че са Вълчовците да правят смях с поредната си порция цигании и селянии. Не се спират даже и по време на техния свещен празник - Байрама, хаха. Золума и Кокала сбъдват мечти!
-1
 
 
А бе, къде е Цецо Невидимката ?
+1
 
 
моите уважениа кьм бонев.но стига ве4е де.миастотому не е при отбора.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
До киндзадза (или както там се чете...) - циркът са хейтърите като теб, и за съжаление все още ви има...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: