ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев обявява новия треньор до мача с Добруджа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:05 / 26.10.2011Коментари (58)9817
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев се е взел със задачата до мача с Добруджа да вземат решение за новия старши-треньор на тима, научи репортер на Plovdiv24.bg.

След срещата с един от кандидатите за наставник на "канарчетата" Велислав Вуцов, ръководителите на "жълто черните" са дали дума, че до четвъртък ще дадат отговор на бившия треньор на Славия дали той ще наследи поста на Петър Хубчев

Другият от вариантите, който се спряга за треньор на Ботев, Станимир Стоилов, със сигурност няма да поеме отбор до края на годината заради голяма компенсация, която чака от бившия си отбор Анортозис. 

Свързахме се и с мениджъра на Милен Радуканов, чиито име също се спряга за старши-треньор на пловдивчани, който отрече да са водени разговори с неговия клиент. 

Още по темата: общо новини по темата: 20
31.10.2011
31.10.2011
30.10.2011
29.10.2011
28.10.2011
28.10.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дано поне вие паднете на треньор.Успех момчета и скорошно завръщане в "А" група :) !Само Локо !!!
0
 
 
Мнението, което ще изкажа сигурно няма да се хареса на много от феновете ни. За мен най-голямата грешка е уволнението на Хубчев, защото човека беше прав като каза, че нямаме основата на която да стъпим и да кажем, че сме нещо над останалите отбори в групата. Със смяната на треньора, остават същите играчи и 5-6 мача до зимната пауза. Хубчев от хората, които ще променят футбола в България от А до Я, защото мисленето им е модерно и видял много неща и методи на работа в Германия, които не се прилагат и в така наречените "Грандове". Нека поне ние феновете си вземем поука от случелото се през тези 5-6 месеца и да оставим ръководството да си върши работата. Видяхме до къде я докарахме като се месим непрекъснато в работата им. Точно феновете са основната причина, отбора да играе колебливо с непрекъснатите критики и викове за оставка. Претендираме за най-великата публика в България, а от трибуните се чува само: защо го пускаш тоя, ами не оня; айде играйте беее...; за какво да давам 4 лв да ги гледам тия нещастници.
+4
 
 
Треньорът е може би най-добрият от всички възможни и се надявам всички да сте доволни като се съобщи името му :)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Апропо,приятели.Юли Попов е разбира тази работа.Гарантирам Ви го това.Имам удоволствието да го позннавам лично и смело твърдя,че няма да изпусне нещата.Само "БОТЕВ".
0
 
 
Абе момчета,нали ни трябва лоби.Ами по голямо от В.Вуцов къде?Нее,не го искам,но след като Коцето за момента не става по причина някакъв лиценз...ами да изчакаме.
+5
 
 
Тази неизвестност почна да ме дразни много.Писна ми.Десет дена не се реши кой ще бъде треньор.Ако сте решили кой ще бъде треньор кажете го,недоволни все ще има.Който и да е казвайте го и той да почва да работи за каузата Ботев.А пък ако се издъни да хваща гората.
+1
 
 
След като бъдещият президент на Ботев Пловдив Юли Попов, прокурист на Корпоративна търговска банка, се беше спрял на варианта Вили Вуцов за заместник на уволнения Петър Хубчев, късно снощи от пловдивския клуб са потърсили Милен Радуканов.Доскорошният треньор на ЦСКА е поискал време за размисъл до днес. Истинската причина за забавянето на отговора на Милен е, че в следващите часове бившият играч на Левски и ЦСКА ще се срещне със собственика на "сините" Тодор Батков и главния мениджър Георги Иванов-Гонзо. Двете страни ще преговарят за възможността Радуканов да поеме треньорския пост на "Герена".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: