ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (19)
Пламен Марков: Преговарям с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:44 / 19.10.2011Коментари (76)9041
©
Репортер на Plovdiv24.bg се свърза с Пламен Марков, който е едно от спряганите имена като старши-треньор на Ботев. Бившият селекционер на на националния отбор разкри, че на този етап само се водят предварителни разговори с ръководството на пловдивчани. 

"Наистина проведохме разговор с ръководството на Ботев Пд, на който споделих моите виждания за това как трябва да изглежда отбора. На този етап разговорите са предварителни. Дали сме си срок от няколко дни, след което ще стане ясно дали аз ще бъде наставник на "канарчетата"", коментира Пламен Марков.

На въпрос дали ще спре войната между БФС и него, ако приеме офертата на Ботев, той лаконично отговори: "Не желая да коментирам тази тема". 
Още по темата: общо новини по темата: 20
31.10.2011
31.10.2011
30.10.2011
29.10.2011
28.10.2011
28.10.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо не Пичоне?За кратко беше, но показа че е способен и работи със желание, което изобщо не е за пренебрегване, защото какъвто е треньора такъв ще бъде и отбора, но има едно голямо НО.....и то е никой да не му се бърка в работата.Ако това стане почти съм сигурен, че отбора ще се оправи и влизането в АРФГ макар и трудно ще стане факт, но дори и да не стане няма нищо лошо да се остане още един сезон в БРФГ, но през това време да се изгради класен и боеспособен отбор, готов да атакува върховете така както всички искаме.Затова мисля, че Пичоне ще се справи с тази задача, но пак повтарям не трябва никой да му се бърка в работата.Само "Ботев"- Пд.
+1
 
 
На бас, че по-всяка вероятност вижданията му едва ли ще съвпаднат с тези на Бакала.
+2
 
 
аз предлагам да чуят и ДЖОрОВ - той има най-големия успешен опит с децата а вси до 40 са си дяца
+5
 
 
Везните пове4е се накланят кам Марков,Вуцов е от хората които лаят (говорят)а зад гарба си .....???Трябва ни 4овек готов за предизвикателството БОТЕВ,4овек жаден за каузата,трябва добре да се помисли преди ИЗБОРА!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
В крайна сметка , изборът е на собственика Цв,ВАСИЛЕВ и сме длъжни, пак да даваме кредит на доверие , било то и на Вили Вуцов или Марков.Важното е отборът да върви и да побеждава.
+8
 
 
Марков не е лош вариант, аз лично го предпочитам пред ГЛАВАТА. За мен най - добрите варианти са Илиан Илиев, Коцето и Г. Василев. Г. Василев никак не е случаен треньор, незнам защо неговото име изобщо не е в списъка, вижте колко успехи има, с колко различни отбори и на какво ниво. Докато за Пичони не съм много сигурен, защото италианците наистина играха супер здраво-за всяка топка се бореха, голямо себераздаване и сърцатост имаше при тях. Дори и да падахме пак ми беше кеф да ги гледам и не се чувствах толкова разочарован както в неделя. Сега само Сашо Александров играе така на 100% и за всяка топка.
+6
 
 
Пламен Марков е добър треньор, възпитан човек и не пести истината на тези, които плащат музиката. Още когато беше треньор на националния отбор, обясняваше публично, че това са възможностите на поколението. И беше абсолютно прав. След него се извървяха много мениджъри без успех. Мисля, че е несравнимо по- добър вариант от Овчата Глава. Просто е: оня не може едно изречение да сглоби. Тази игра е за умни хора, не за тъпаци. Маров бил мекушав, а какво шамари ли да им раздава?...
+7
 
 
Единствено при Марков националният ни отбор имаше нещо като стил на игра.И то беше приятен и успешен стил.Говоря за кфалификациите за евро 2004.Най-добрият български треньор,който поради тактичния си характер все беше жертва на машинации .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Черно море зарадва цяла детска градина преди да отпътува за Пловдив
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Петъчен футболен маратон - три мача в Първа лига днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: