ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (8) | Вчера (26)
Ботев с ново равенство в "Б" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:03 / 03.09.2011Коментари (232)28537
© Plovdiv24.bg
Черноморец Поморие и Ботев не можаха да излъчат победител, завършвайки 1:1 в мач от четвъртия кръг на Източната "Б" група. Пловдивчани стояха по-добре на терена, но само малшанса ги лишиха от победата в Поморие. Това бе трето поредно равенство на "жълто черните" в първенството.

"Канарчетата" имаха чудесна възможност да открият резултата в 8-ата минута, когато Александър Александров изведе по прекрасен начин Петър Атанасов по крилото, който изкара топката към Тодор Неделев на границата на наказателното поле, младока не се полакоми опита се да изведе Атанас Курдов зад защитата на Поморие, но паса му се оказа доста дълъг и Наско не можа за овладее. В 21-ата минута Черноморец поведоха в резултата с гол на защитника Галин Димов. Така и се запази резултата до почивката.

След подновяването на играта Ботев изцяло се хвърли в предни позиции с цел търсене на гол и спечелване на мача и гола не закъсня. В 50-ата минута младата звезда на "жълто черните" Тодор Неделев възстанови равенството. До края на срещата пловдивчани владееха изцяло темпото на игра, но само пропуските от страна на възпитаниците на старши-треньора Петър Хубчев ги лишиха от победа в срещата.

В следващият кръг, който е на 10 септември (събота) Ботев приема у дома тима на Любимец.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Само да не стане като във вица: Болният се подобрява с всеки изминат ден, ама накрая умря. Е, умря, ама с подобрение. С тази добра, но ялова игра ще влезем в "А", ама... някой друг път. Умните глави да анализират причините и да вземат мерки. Нашата работа е да подкрепяме и да се радваме на успехи. С други думи: Божието - Богу, кесаревото - кесарю!
-3
 
 
Добро смо играли, доста смо търчали , ала ни смо имали шанса .
+4
 
 
Злото което сам можеш да си причиниш, никой не може да ти го причини!С това противопоставяне между нас помагаме ли на отбора? Всички видяхме, че футболистите се стараят, но не им върви играта. Ако я караме така, не можем да им помогнем. Дори да дойдат нови попълнения, те ще попаднат в отровната атмосфера в нашия клуб. Ако е вярно това, което цитират за Илиян Йорданов, наш юноша, не е ли срамота? Какво като сме най-многобройната публика, ако нашите футболисти се страхуват от нас, и предпочитат по-спокойната атмосфера при Локо! Умолявам всички за много разум!
0
 
 
Дървените философи отново налагат "правилната" линия!!!Как може да има толкова ограничени хора????Не може да участваш на два пъти като разсипник на любимия ни клуб и после да го спасяваш!!!Нека тъпаците се интересуват от кариерата на Бакалов като футболист и като ръководител и тогава да пишат тъпотиите си!!!Бакалов е най-голямата мишка и подлец обличал жълто-черния екип!!!!Достатъчно е да попитате съотборниците му и бивши треньори.За улеснение на "гладките"мозъци мога на ново да им посочвам имена и факти.
0
 
 
В момента се налива напрежение в клуба от което никой няма полза.Три равни и вече правят трагедия с крайни изказвания които вредят на отбора.Едни обвиняват Бакалов за слаба селекция,обаче не могат да посочат футболист за който да се дадат пари.В момента в БГ няма изявени футболисти.Щом дребосъка от КЛюч е най добрия.....Хора спрете се,преди година не знаехме ще го има ли БОТЕВ,а сега искате само победи,скачате на БОТЕВИСТА БАКАЛОВ който има най голям дял в това да си имаме нашия любим клуб.И заради 3 равни мача ,без загуба, искате смяна на треньора.Вие какво искате,само победи,това да не ви са селските отборчета от В гр.В момента има "доброжелатели"които злорадстват и протриват ръце че обстановката в клуба се нажежава .Вярно е има грешки но с времето нещата ще се избистрят.СЕГА НИ ТРЯБВА СПОКОЙСТВИЕ.ВСИЧКИ ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ БОТЕВИСТИ,ДА ЗАСТАНЕМ ЗАД ОТБОРА ,РЪКОВОДСТВОТО И ТРЕНЬОРСКИЯ ЩАБ И ПОМОГНЕМ ЗА ПОСТИГАНЕТО НА ЦЕЛТА НИ.Нищо не е загубено,време и мачове пред нас достатъчно.Разединението може само да радва единствено нашите противници,за нас ще е пагубно.
+2
 
 
Голяма част феновете на Ботев Пд нарочиха президента на клуба Марин Бакалов за основен виновник за слабия старт в Източната "Б" група. След 4 изиграни кръга пловдивчани имат 6 точки, като постигнаха победа и 3 последователни равенства, последното от които при визитата си на Поморие (1:1) в събота. Така най-богатият клуб и основен фаворит за промоция в "А" група се намира на незавидното 5-о място в класирането. Основното недоволство на запалянковците срещу Бакалов, който движи спортно-техническите дела в клуба, е направената от него лятна селекция. Феновете са недоволни и от редица други решения на Бакалов Въпреки големия бюджет от 3 млн. лв., с който ще се атакува елитът, не бяха инвестирани пари за привличането на желаните от треньора Петър Хубчев футболисти. Вместо това с 1-2 изключения Бакалов взе на стадион "Христо Ботев" набелязани от самия него играчи. Сред тях личат имената на вратаря Румен Тинков и Ивайло Димитров, на които Бакалов е бил и треньор. - Напълни отбора със свои протежета. Направи лятната селекция и ако отборът не е в челото на класирането в края на есенния дял от първенството, Бакалов трябва да обере негативите и да напусне - заявиха в един глас няколко от фракциите на феновете на Ботев Пд.
+2
 
 
Не е хубаво да се правят крайни изводи. Миналия сезон смятахме, че сме много силни, че сме за първата половина на А група. А имахме едно гостуване на Загорец, едно на Арда, и повече май нямаше. За цял сезон с два сериозни мача отборът не можа да израсте. Сега имаме шанса, че ще имаме много такива мачове. И в края на първенството ще видите, как всеки от сегашните футболисти ще е на друго ниво - някои ще са отишли нагоре, но дано няма такива, които да са понижили нивото си.
0
 
 
и според мен от зимата да взимат илиан илиев за тренер , този хуб4ев е посредствен
+1
 
 
ние сме ботев Пловдив и мястото ни не е само в а група , а на 4елните места в а група,с този отбор няма как да стане да сме в 4елото на а група. трябва да се направи сериозна зимна селекция поне 5 или 6 класни футболисти , в противен слу4аи надеждите на половин Пловдив отиват на кино .сега е времето за сериозна селекция , а не евентуално през лятото преди ма4овете ни в а група
+5
 
 
Споделям мнението на колегата под мене - какво необичайно има в един равен като гост на основния ни претендент за първото място ? Дори бяхме близо до победа. Б група не е В група. Който е смятал, че ще газим и тук наред, значи е време да се събуди. Всичко мачове ще са трудни, до крайната цел има много време. Дайте шанс на отбора !!! Недейта да плюете без причина !! Нищо фатално не е станало, последното от което имаме нужда в момента е излишно напрежение.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Цяла България страда заради Григор Димитров
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: