ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев започна с равенство у дома
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:52 / 20.08.2011Коментари (180)22446
Ботев започна с равенство у дома в "Б" група, завършвайки 1:1 със Спартак Варна. "Канарчетата" определено бяха по-добрия отбор на терена, но малшанса ги лишиха от победата в тази среща.

Капитанът Тодор Тимонов даде преднина на "жълто черните" вкарвайки прекрасен гол с изстрел от границата на наказателното поле, разстрелвайки стража на варненци за 1:0. Минути след гола на Тимонов, Тодор Неделев и Петър Атанасов направиха прекрасно двойно подаване, завършвайки с шут на Тошко, но ударът на младока бе уловен котешки от вратаря на Спартак Варна. Така и се запази резултата до почивката.

След подновяването на играта гостите от Варна възстановиха равенството с гол на Диян Каталиев, който направи едно двойно със свой съотборник и с примерен удар от границата на наказателното поле не остави никакъв шанс на стража на домакините Армен Амбарцумян. Минути след попадението на Каталиев, Ботев бе на път да допусне втори гол, но само добрата намеса на Амбарцумян остави резултата не променен. В 65-ата минута Тодор Тимонов бе много близо до втория си гол в срещата, след като се получи едно разбъркване в пеналта на Спартак, най-съобразителен се оказа халфа, но ударът му мина над вратата. Четвърт час преди края на срещата резервата Александър Александров отправи много хубав удар със странична ножица, но тя не намери очертанията на вратата. 

В следващия трети кръг Ботев гостува на прекия си конкурент за атакуване на "А" група Сливен.

Още по темата: общо новини по темата: 8
22.08.2011
22.08.2011
20.08.2011
19.08.2011
19.08.2011
18.08.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Напълно очакван резултат! Кривия игра сърцато, игра много надъхано, но не може да е капитан, след като ни показваше средни пръсти? Май Хубчев трябва да помисли къде работи и кой му е работодателя, защото много хора бяха бесни след мача.
+4
 
 
Втори пореден слаб мач за нас,дано момчетата и ръководството са си взили поуките и ни изненадат приятно още на мача в Сливен.Най важното е да неси помислят,че след като сме ги победили и надиграли на минало годишните контроли ,че мача ще е портоколен,нетрябва да има никакво подценяване на отбора на наркомана.
+5
 
 
Ботев Пловдив не успя да победи у дома Спартак 1918, след като стигна само 1-1 пред около 7000 зрители.
+2
 
 
Господин РЕЗОН,гледам че си супер разбирач на тема Ботев!Искам пък аз да те питам какво ще кажеш за капитанската лента на ръката на ПРАВИЯ!!!!!Тоя дето ни показваше среден пръст в ушите и разправяше че само Левски му е на сърцето!!Такива"КИЛИПЕРДЖИЙ"колкото по скоро вън от Колежа толкова по-добре!!!!
на 21.08.2011 г.
+20
 
 
Най левскарската телевизия Нова призна в темата на нова че Ботев е религия и миналата година най посещаваните мачове са били тези на БОТЕВ
+6
 
 
Изобщо не съм изненадан от резултата,защото играта на Ботев в Добрич беше почти същата,най вече през първото полувреме.С тази игра като за гости горе-долу бива, но като за домакински мач е абсурдно, като това 1-1 е показателно за това.Отбора като цяло като че ли беше доста объркан.Нямаше го необходимото взаимодействие и синхрон между играчите , като дори имаше моменти у някои футболисти все едно че за първи път играят с топка.Не може така.Трябва да се разбере от футболистите, че вече няма В група и от тук нататък трябва само да се побеждава-особенно като сме гости и ако това не им влезе в мозъка цял живот ще си стоим в БРФГ.Не може след като си илязъл на терена да мислиш след мача къде ще се напиеш,защото се видя, че и предварителната нагласа за сигурна победа не върши работа.Затова треньора трябва да ги научи да мислят реалистично най-вече.Защо през целия мач почти ,се прехвърляше топката отдясната страна на нападението и от там топката или се центрираше или изсипваше в наказателното поле на гостите-много еднообразно,нямаше я изненадата.
на 21.08.2011 г.
+20
 
 
Мангали тотално изтрещяхте!Отборът ви загуби,а вие вървите по улиците ухилени,щото жълтите направили 1:1!Никак не ви е лесно хаховци,айде да не ни давате съвети,и да разкривате конспираций,изкъпете си горещите кратуни!
+3
 
 
лимонадата само се разкарваше вътре освен удара при гола друго не направи
+15
 
 
Време е да вкараме тая фенщина в разумни граници! Аз също бях не на себе си след хикса на Колежа. Трябва да се прекрати тази практика на разделение между фенове и треньоски щаб. Всички ще сме по-спокойни даже и при загуба ако има редовни пресконференции. Преди и след мач. Специално за този двубой, Хубчев трябваше да поиска именно това. Среща с феновете и пресата, да ни поясни поне малко за хикса. Иначе от медиите го знаем. Подценихме сигуацията. Ще ме извинява Хубчев, но да намери време занапред преди и след мачовете да дава по една пресконференция. Та после да знаем какво да питаме след несвършена работа. Така е въвъ всички големи отбори. Не да ми отказва интервю за Бултра ТВ! Трябваше да застане пред микрофона и да си каже мнението след мача. Всички големи личности и треньори го правят. Макар и да сме прости, ще го разберем Хубчев.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Шоуто започна! Пуснаха билетите за финала за Купата
Ветераните на Ботев на финал, Кишишев игра за "канарчетата"
От Ботев с официално съобщение за финала, казаха какво е било желанието на клуба
Ботев остана без голмайстора си за мача със Спартак
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: