ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Николай Димитров пропуска първото домакинство на Ботев в "Б" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:38 / 20.08.2011Коментари (7)4310
© Plovdiv24.bg
Централният защитник на Ботев Николай Димитров ще пропусне първото домакинство на "канарчетата" в Източната "Б" група със Спартак Варна, научи репортер на Plovdiv24.bg.

Младежкият национал на "жълто черните" има болки в адуктора и няма да бъде на разположение на старши треньора Петър Хубчев за предстоящото домакинство срещу варненци.

Двубоят е днес от 18 часа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.
Още по темата: общо новини по темата: 8
22.08.2011
22.08.2011
20.08.2011
19.08.2011
19.08.2011
18.08.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
истината е че тоя смешник хубчев трябва да си ходи а не само да повтаря че отбора бил нов и т.н. кое му е новото на отбора и друго можели да оставиш кривия резерва че тои имаше по голямо желание за победа от всички взети заедно аз най-вече на него се надявах и като видях че е резерва направо ми стана лошо но по лошото е че се оказах прав и защо не пуска арфата
+3
 
 
всъщност и 4 лева са много за тази продукция която представиха тия ритнитопковци мислят си още,че са във В група и едва ли ги ебе,че някои си е дал последните пари за да ги гледа играят 20 мин докато вкарат гол и после си мислят,че другия отбор ще чака последния съдийски сигнал както беше във В група
0
 
 
Приятелю,Иван ИВ.Иванов,не съм самотен чревоугодник както ме наричаш.Просто констатирам и коментирам това което виждам.Ако Вие сте БОТЕВИСТ само за мачове с ЦСКА,Левски или Барса то тогава "vete tomar por culo".
+2
 
 
Трябва да се пуснат билети от 1 лев за другия домакински мач. Стадионът трябва да е пълен. А Хубчев да си отваря овреме очите. Мъки извън Пловдив, издънка днес. Да не му се поиска шута още след 4-5 кръг. Няма да му имам доверие. Не съм ми и имал до ден днешен. Дано ме опровергае
+4
 
 
4 лева не са малко, а и много хора не са в Пловдив. Някой ми сравняваше билета за кино че бил 10лв.. Ами що не питаш повечето хора от колко години не сме ходили на кино??? Всеки човек със семейство знае какво са 5-6 лева в днешно време, 70% от хората и тока не можем да си платим. Май ще си ходим на важните мачове само. Тук пишат само самотни чревоугодници, ама я си представете как се гледа семейство бре. Ботев Ботев, ама като ти е празна масата вкъщи друго ще мислиш. Три лева се прежалваха някак, но те бяха и психологическата граница! В блок с 50 домаконства съм и 90% от тях не си плащат 5те лв за стълбище навреме, защото нямат. Айде слезте на земята. И в А-група не трябва да е повече от 3 лева билета. Нито стадиона е стадион и не заслужава да се дадат повече от лев, ното пари имаме. Компромисът за пълни трибуни е един! Това е мнение на поне десет човека с които сме коментирали и сме си взимали по 3 лв назаем.
+5
 
 
За сега се справяме и без него.Прави впечатление обаче малката посещаемост.Толкова ли е топло или на някои им се видяха много 4лв.?Това е все пак първо домакинство този сезон?Оставям коментарът на Вас.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Директор в Ботев: Финалът да е в Пловдив!
ЦСКА-София постави цел на Белчев, но всичко зависи от Ботев
В Ботев се захласнаха по свой юноша, грабнал шампанското
Бивш нападател на Ботев с асистенция в Швейцария
Ботев попадна в престижна класация с италианския Дженоа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: