ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ветераните на Ботев излизат с ретро екип за бенефиса на Видолов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:52 / 31.05.2011Коментари (116)11608
© botevplovdiv.bg
Шампионският екип от далечната 1929 година ще облекат ветераните на "Ботев" Пловдив за бенефиса на Костадин Видолов, съобщиха от пресслужбата на клуба. Фланелките са изработени по поръчка специално за случая, а визията им се оформя от 2 жълти и 2 черни квадрата, подредени шахматно. На яката пък личи надпис с девиза на клуба "Красота, Вяра, Борба". На екипите ще бъдат изписани имената на "златните канари" от 80-те, като всеки от тях ще играе с обичайния си номер.

С изработката на тези екипи, по-малко от година преди 100-годишнината си, "Ботев" се връща към своите корени. След като преди 12 месеца общото събрание на клуба избра първата емблема да бъде възродена, сега, макар и само в един демонстративен мач, ще бъдат пуснати екипите, с които Никола Щерев - Старика и съотборниците му печелят първата титла в "жълто-черната" история след победа над "Левски" в София с 1:0.

Ретро екипите, както и специални фланелки, посветени на Костадин Видолов, ще бъдат пуснати в продажба в магазина за фен артикули в деня на бенефиса - 5 юни.

Сборният отбор на ветераните на България ще бъде с екип на националния тим, който се осигурява от БФС. Селекцията на популярните личности от шоубизнеса и обществения живот също ще се появи на терена с екип по поръчка. Той е в светло син цвят, с емблемата на "Ботев" на гърдите, а около нея има надпис, напомнящ поводът за предстоящия спектакъл - "5 юни" "Магьосникът".

Още по темата: общо новини по темата: 7
06.06.2011
05.06.2011
03.06.2011
01.06.2011
31.05.2011
19.05.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Много се изписа за бенефиса на мАГЬОСНИКА но да не забравим едно всички на стадиона в неделя да бъдат в жълто - черно или само в жълто да не почнете да ми се разжождате с фланелки на юнайтед дортмунд и други клубове
+5
 
 
Ще е добре, ако можете да напълните стадиона. Коцето беше един отличен футболист и заслужава достойно изпращане. Може би е един от най-добрите футболисти, играли някога в Ботев, поне от тези, които аз съм гледал в последните 30 години.
+8
 
 
Браво. Призовавам всички Ботевисти, които имат възможност да почетем утре заедно паметта на нашия патрон и загиналите герои точно в 12.00ч. пред паметника в нашия стадион.
+6
 
 
+2 билета и за мен. По принцип не посещавам много мачовете, особено в ерата "Христолов", но този път се очертава истински празник, който не трябва да се пропуска.
+6
 
 
До всички ,,буфери ,,да знаят , че в неделя няма да покажем а ще докажем коя е най великата публика в Бьлгария !!Истинските ,, локомотивци ,, да се чустват поканени да гледат ,, шоуто ,, !! А гореспоменатите ,, мелези ,, - кюстендилски буфери , нека да продьлжават да продават семки около стадиона !!
+4
 
 
Има ли тема за ботевата чета веднага я налазват комплексирани джуджета.Релси и траверси се надигат и надават вой до небесата.Жако-то папагала има пет необмислени изказвания само по тази тема.Интересно е че са 4-5 локолигофрена и коментират повече Ботев отколкото собственият си отбор.Представям си какво ще е след първият ни загубен мач.Всяка добра новина е нож в сърцето на буферите.Забравиха че Магьосника беше идол и на Лаута.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+10
 
 
Много сам щастлив,че нашият отбор върви в правилната посока и ни чакат успехите!впечатлен сам,че освен традиционните червей,които мърсят и омерисват темите за БОТЕВ като смарфа и пълният анонимник,нарекъл незнайно защо себе си боксьорчето,имаме нов патологичен субект,наименувал се барбата.Боклуци мръсни,стойте си в джесиката,че ако излезете от анонимноста си и ви набарам някъде,ще ви разчекна комплексирани бездарни изчадия.Тук е трибуна само за ботевисти!За участниците в LE tribunata se намира на пазара в Столипиново с оратори жума и йюрналиста д.донев.
+9
 
 
Страхотно! Вече цяла България говори за мача на 05.06.2011! Цялата културна и спортна общественост е насочила вниманието си към възродения жълто-черен тим и бенефиса на една от десетките му легенди! На няколко момченца от малцинствата нервите вече не им издържат. До 5-ти може да има и фатален случай...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: