ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цветан Василев не уважи празника на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:30 / 06.06.2011Коментари (87)12949
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Ботев Пловдив Цветан Василев не уважи празника на "жълто-черните".

Над 13 000 хиляди зрители се събраха на "Колежа" за да изпратят Костадин Видолов и да приветстват промоцията в професионалния футбол, но всички тези фенове се надяваха и благодетеля на клуба да празнува с тях.  

Както е известно банкера след като придоби акциите на Ботев Пловдив, все още не е посетил нито един мач на своя отбор. В крайна сметка отсъствието на собственика не повлия на настроението на хилядите фенове, ръководство и играчи.
Още по темата: общо новини по темата: 7
05.06.2011
03.06.2011
01.06.2011
31.05.2011
31.05.2011
19.05.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ами аз гледах едно негово изказване че ако бъде на мача неиска да дава никакви интервюта пред журналистите,ако беше дошъл мислите ли че тия с микрофоните и камерите нямаше да правят всичко възможно да се докопат до него и да искат интервюта.
+3
 
 
Човека явно не си пада по публичните прояви и показност както някои други дето си мрат да са "популярни".
+1
 
 
той си е назна4ил хора за вси4ко не го мислете 4овека щом е толкова напред знае как стават нещата :)много искам да се срещна с някой хора от тоя сайт да им 4упа сурите комплексирани буфери а и са и лапета май май но нищо пак бих ги надуп4ил
+3
 
 
Твърде много глупости се изписаха тук от някои индивиди населяващи район източен,така че ето някои разяснения за тях.1.Ц.Василев е известен бизнесмен,публична личност,така че ако не беше собственик на Ботев/за което медиите пишат всеки ден/,той със сигурност щеше да го опровергае публично.Както всяка известна личност опровергава неистините за себе си.2.Сериозните бизнесмени работят денонощно и нямат капка свободно време,да се размотават насам-натам и да говорят глупости.Така правят някои съмнителни "бизнесмени",които явно по цял ден няма какво да правят и гледат да убият времето с някоя пайнерка или чоплейки семки на мач.Явно те не се занимават със бизнес,а са само накакви кукли за пред хората.Всеки,който има дори и дребен бизнес знае това-капка свободно време няма,камо ли за селски изпълнения.
+5
 
 
Г-н Василев не обича показността.Най важното е че благодарение на него нашия отбор върви нагоре,и той изпълнява ангажиментите си към клуба.Освен да му благодарим за това,и все някой ден ще намери време и да дойде на стадиона.
-4
 
 
доколкото чета тук - той никога не е идвал- защо да идва сега?
+4
 
 
На всички злобни буфери ще кажа само, че Ботев винаги ще го има, с или без Цветан Василев или който и да е друг. Това, че човека осигури финансова стабилност, на този етап е напълно достатъчно. Ясно е, че човека е достатъчно ангажиран, но бъдете сигурни, че на финала за купата догодина г-н Василев ще е на стадиона :))))
+5
 
 
Е много завист от някои буферчета, направо ще се пръснат от яд и злоба.
+3
 
 
Има ли някакво значение този факт? Когато реши мустакатият - да заповяда! Засега неговото отсъствие не ни се отразява по никакъв начин. Ще направим супер база за ДЮШ-а. Ще започнем модернизацията на стадиона. Ще минем като на парад и през Б група! Ще мачкаме и в мачовете за Купата! Напред и нагоре - това е нашата съдба!
+11
 
 
Не се хващайте на приказките на буферите, те само дразнят. А и като им знаем циганския манталитет - обичат показност, лъскаво, да им говориш, обещаваш, ядене, пиене, сгодна женица ... роми та дрънкат!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: