ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Николай Манчев от Марица е аут за гостуването в Раднево
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 29.03.2007Коментари (0)1100
© Plovdiv24.com
Халфът на Марица Николай Манчев е аут за гостуването на "жълто-сините" от Кършияка в Раднево на местният отбор Миньор, в мач от 18 кръг на Източната "Б" футболна група. Халфът не е възстановен от контузия. Старши треньорът на Марица Николай Киров ще прецени в последният момент дали в мача ще вземе участие и титулярният вратар на "жълто-сините" Кирил Акалски. Той е с контузия в коляното, като по всяка вероятност треньорът няма да разчита и на него. Добрата новина за треньорският щаб на маричани е завръщането на основният защитник Камен Апостолов, който е напълно възстановен и ще започне като титуляр в Раднево.

Киров допълни още, че след домакинската победа над тима на Шумен е вдъхнала увереност в футболистите от Кършияка и мотивацията и настроението е добро в отбора. Според него, в Източната "Б" група има два изявени футболни тима - Черноморец и Нафтекс, като останалите отбори в таблицата на "Б" група са с изравнени възможности. Футболистите на Марица ще пътуват в деня на мача - събота. Срещата е с начален час 15.30 на стадиона в град Раднево.

Техническият директор на Марица Георги Фиданов изрази недоволството си от наказаният за 1 среща от БФС треньор на Черноморец 919 Димитър Димитров - Херо. Според Фиданов, след загубата на Марица Димитров се обърнал към треньорският щаб на Марица и отправил груби реплики към тях. Фиданов допълни още, че много трудно се играе срещу отбори, на които други фактори освен футболните, влияят върху крайния резултат на дадената среща.

"Трудно е някой треньор да го накараш да мотивира даден футболист, след като още от началото на сезона, се знае кой ще бъде фаворит за влизане в А група. Явно някой отбори в Източната "Б" си имат лоби в БФС и подаването на всякакви контестации е безмислено. Марица ще разчита основно на малдите футболисти от школата на тима и за в бъдеще", каза още Фиданов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: