ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив допусна обрат срещу Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:56 / 14.05.2011Коментари (198)21572
Локомотив допусна обрат и загуби от Левски с 2:3, на стадион "Локомотив" в парк Лаута, в мач от 27-ия кръг на А група.

Двубоят започна много равностойно, битката бе изцяло в центъра на терена. Още в първата си голова възможност Локомотив успя да поведе в резултата в 20-ата минута. Базил дьо Карвальо бе изведен сам срещу вратаря на Левски Пламен Николов и сенегалеца с мощен шут откри резултата за "смърфовете".

Минути след гола Локо можеше да удвои резултата след едно центриране отдясно от фаул, но центреалният защитник на Левски Иво Иванов се намеси  добре и изчисти топката в корнер.

Минута след началото на второто полувреме Левски възстанови равенството. Владимир Гаджев подаде в наказателното поле към непокрития Дарко Тасевки, който с примерен удар възстанови равенството 1:1.

В 55-ата минута Левски остана с 10 човека на терена, след като Иво Иванов в рамките на 3 минути си изкара два жълти картона и бе изгонен от рефера Ивайло Стоянов.

В 63-ата минута Левски пропусна да излезе напред в резултата. Гара Дембеле изведе сам срещу вратаря Христо Йовов, но стража на Локомотив Флориан Лучини се намеси блестящо и успя да предотврати 100% гол.

В 76-ата минута главния съдия Ивайло Стоянов свири доста спорна дузпа в полза на Левски, за събаряне в наказателното поле на Мартин Кавдански срещу Христо Йовов и показа директен червен картон на бранителя. Зад топката застана бившия играч на Локомотив Гара Дембеле, който хладнокръвно вкара за 2:1.

В 82-ата минута Левски вкара трети гол дело на Гара Дембеле, нападателя направи самостоятелен рейд след което с мощен шут от около 30 метра вкара за 3:1.

В даденото от съдията продължение Локомотив получи право да изпълни дузпа за игра с ръка на Йордан Милиев в наказателното поле. Зад топката застана Здравко Лазаров, който реализира за крайното 2:3.


Още по темата: общо новини по темата: 16
17.05.2011
16.05.2011
15.05.2011
15.05.2011
15.05.2011
15.05.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Няма какво да драматизирате. Колко публика имало, как и какво... Сезонът започна добре и не свършва според очакванията ни, но ... Локо Пловдив е Номер 1 там, където трябва - в сърцата на пловдичани. Представителите на селския футбол да се радват на пепси аванта и да мечтаят за комунистическото си минало. Уви ! Пловдив е свободен !
-1
 
 
Понеже чета тук разни коментари на едни сополанковци наричащи се ботевисти че сме били гъзолизци искам на тези същите да им задам няколко въпроса. 1. Феновете на Локо ли се продадоха за 500 лева 2.Феновете на Локо ли издигнаха турския флаг над главите си 3.Феновете на Локо ли си бият играчите 4.Феновете на Локо ли просиха пари от обикновените граждани като лепяха по дървета и блокове разни молби за милостиня Скъпи съграждани вие нямате право въобще да се обаждате защото сте се унижавали толкова пъти само вие си мислите че сте нещо . И накрая само да поясня че това което съм написал не се отнася за всички защото аз имам щастието да познавам истински фенове на Ботев които са достойни хора и са се срамували от постъпките на някои свои колеги през годините.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+1
 
 
Много жалки и комплексарски жълти коментари! Ясно е, че искат да изкарат Коко най-черния за да може които са по тъпички веднага да почнат да го плюят! Целта е Коко да остави Локото и тогава ще видите какви празненства ще почнат сред жълтите цигани! Просто немогат да приемат ФАКТА, ЧЕ КОКО НАРАВИ СТАДИОН И ВЕЛИК ОТБОР САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА ДА СЕ МЕРИМ С ЛЕВСКИ,ЛИТЕКС И ЦСКА!Локомотивци отворете си очите и не се вързвайте на провокацията на жълтите! КОКО ДИНЕВ СБЪДВА МЕЧТИ!
0
 
 
Много жалки и комплексарски жълти коментар! Ясно е, че искат да изкарат Коко най-черния за да може които са по тъпички веднага да почнат да го плюят! Целта е Коко да остави Локото и тогава ще видите какви празненства ще почнат сред жълтите цигани! Просто немогат да приемат ФАКТА, ЧЕ КОКО НАРАВИ СТАДИОН И ВЕЛИК ОТБОР САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА ДА СЕ МЕРИМ С ЛЕВСКИ,ЛИТЕКС И ЦСКА!Локомотивци отворете си очите и не се вързвайте на провокацията на жълтите! КОКО ДИНЕВ СБЪДВА МЕЧТИ!
0
 
 
Едните Вълчовци пеят "Винаги с вас", а другите напускат стадиона преди да е свършил мача... СМЯХ!
+9
 
 
Стадион "Локомотив",капацитет 6800,пресъствали 15 000хил.,ако някой може да ми обясни как става това нещо в една сто грамова чаша да ми се сипи триста грама уиски ,ще му бъда много благодарен.
-3
 
 
Всички, които се изгавриха вчера с тази уникална публика, и развалиха футболния празник, не само на Локомотив, а и на целия град, мога само да им пожелая един ден и те да обичат толкова силно нещо, да вярват в него, да се стремят цял живот към тази идея, и някои нещастник да им провали мечтите, по най-гнусният и противен начин !!! Поклон пред публиката ни, бях точно до оградата до говедата със знаме, и макар, че и те викаха, успявах съвсем ясно да чувам подкрепата на момчетата от Бесика. Браво велики сме, не се връзваите на приказките на папагали и говеда, те сега са в стихията си!!!
-4
 
 
Мога да кажа само , че публиката се раздаде поне за мен на 101 % ! Хореографията беше уникална , получи се хубав мач, макар и да загубихме ! Важното е ,че показахме как трябва да се подкрепя отбора във всеки един мач, независимо да ли е с шопите или не ! 1926 !
+6
 
 
https://www.plovdiv24.bg/sport/195070.html Коментари за мача Ботев-Димитовград Ultras Plovdiv-16 koментара,Plovdiv 19126-9 коментара;Руменчо-6;BIANCI-5;bobtail-4;gaden smyrf-3. От 435 коментара половината са на враждебно настоени антиботевисти.Какво плачете след като ние ви подкрепяме два пъти срещу Левски.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: